Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.Benz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Anya, hajó! 2009.10.06 06:47:00
Bármennyire is feszítette a szakmát az új Punto, nem kell hozzá nagy látnoki képesség, hogy észrevegyük, a bemutató helyszíne is közrejátszott, hogy ilyen szép számban jelentünk meg. Az olasz haditengerészetnek (Marina Militare) 2008-ban átadott Cavour az olaszok büszkesége.…..
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
A vasárnap délelőtt sosem egyszerű. Ha előző nap Zoli barátoméknál vagyunk, akkor mindig alaposan beborozok vele, nehezen megy hát az ébredés. A Kati is ilyenkor piheni ki, hogy hét közben öt órákat alszik éjjel. A gyerekek meg nőnek, nekik szintén óriáscsipa hízik a…..
Az OT Expo felolvasóestje mindenkinek, aki lemaradt volna róla. Jó szórakozást!..
Megérte korán kelnünk, mégha ez azt is vonja maga után, hogy elmarad a megszokott szerelős-poszt. Csikóssal kettesben egy olyan autóhoz volt szerencsénk, amely garantáltan megosztja a közvéleményt. Nagy harc lesz a jövő héten. A készülő Csikós Zsolt a 4.B-ből és az…..
A szerkesztőség nagy gondolkodója, minden állólámpa örök mecénása, a crova-készlet Pege Aladárja egyszer csak eltűnt megszokott, ablak alatti helyéről.- Hol a Csikós?- Kávézik, nem?Kávézik bizony. Sokáig és lassan. Mert a koffein, állítólag, ébren tart. Így éldegélünk…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
dr.Benz 2009.02.07 11:01:58
A felismerhetetlenségig összetört Renault Laguna IIIEgyetlen összetört autó sem szép látvány, de ez a szinte új, harmadik generációs Laguna a Duna Autó udvarán kifejezetten szívszorító. Csillogó tesztautókkal szoktam ilyen futásteljesítménnyel (alig pár ezer kilométer),…..
Totalbike hírek Hegyesebb az orra 2008.12.22 21:08:00
Az igazán szép motorokat a japánok megtartják maguknak: az új ZRX 1200 DAEG sajnos belpiacos. Nem csak a kis- és középkategóriában, hanem a legnagyobbak között is érvényesül a retróhullám: a 70-80-as évek fordulóját idézi a decemberben bemutatott naked bike.   A…..
Belsőség Carspotting nagyítóval 2008.12.15 01:13:00
A kislányok körében évtizedek óta arat a Barbie-mánia, de a legtöbben hamar kinövik, így mégis viszonylag kevés a pink autó az utakon. Ugyanakkor előfordul néha, hogy valaki soha nem jut túl ezen a korszakán, és ha az illető közben gazdag botrányhős- és örökösnő, akkor ki…..
Nem tartott sokáig eladni, talán egy bő hetet, ha fenn volt a hirdetési oldalon (amit belcéges ügyek miatt nem illik épp itt reklámoznom). A legfontosabb tanulság: öreg, olcsó autó eladásánál még mindig nem jövedelmező őszintének lenni Magyarországon. Szar a felismerés, de ha a…..
(x), azaz hirdetés, kezdhetném mondandómat, és a fal felé fordulva akár hüppöghetnék is. Kevés autóm volt az életben, ami derekasabban szolgált volna Bazegnél. Talán nem is volt, hiszen Bazeg sose hagyott ott, egy lényeges szerve sem mondta be az unalmast valahol a farkasvonyító…..
kár-park Egy vaddisznó áldozata 2008.11.13 00:48:00
Javában dübörög a vadászszezon, de a nagyvadak elejtésére vannak az autónál sokkal hatékonyabb eszközök is. Persze az autósok többnyire nem szívesen bántják szegény őzeket, szarvasokat, rókákat, nyulakat, fácánokat vagy épp vaddisznókat. Sőt, a pórul járt sofőrök…..
dr.Benz 2008.11.13 12:09:12
Mesélek nektek valamit, ez is tanulságosságos.
C4, mélygarázs, koccanás, barátnőm édesanyja, céges kocsi. Kb ugyanigy nézett, tán kisebb volt a zúzás, mint ezen.
Néni hív, h kellene autómentő 1 szép nyári délután.. megnéztem, lekaptam a lököst róla, úgy járt vele 1 hétig :)
hűtőnek, lámpáknak semmi baja.
GTK-s lett az autó.
Ha én javíttatnám - kiszámoltam- 110-be jött volna ki, új lökössel, új ráccsal. Leszartuk, h mi mennyi, mert a cég fizetett, cascós volt, stb.. de mi vittük a szervízbe. A jav ajánlat, költségkalkuláció: 1.9mFt.
B@..a meg, nyitok 1 allianz bérszervízt!
Kérdeztük, h ez hogy a rákba jött ki.
-márkaszervíz: a Citroenek akkum sarui hajlamosak a letörésre, ezért hegesztésnél nem tudják leszedni, csak cserélni az akksit a saruval 1ütt, valamint több hasonló tétel miatt...
-mi: vazé kiszedjük most, akkor itt haggyuk akksi nélkül, majd mi kiszedjük-rohadjanak meg.. :)
10 perccel később megkérdezem a szerelőt, mit is kéne hegeszteni?
-márkaszervíz: mi nem vállalunk hegesztést, de ezen az autón nincs is mit hegeszteni...

Nah ekkor gondolkoztam el...
Belsőség A Trabant visszatért 2008.11.08 08:41:00
 Mindig is mondtam, hogy a horgászat nagyon jó dolog. Én is szeretem, és most már talán Prokee is kedvet kap hozzá. Mert a horgászok jó emberek. A horgászni induló polgárőr pedig beviszi a legközelebbi őrsre a fejreállított autóról leszedett rendszámot. A rendőrök pedig…..
Vettem én egy MV Agustát az imolai veteránbörzén, nem volt drága, annyiba került, amennyiért akkor sem fáj, hogy van, ha sose fog működni. Mert most már joggal hordhatok agustás kitűzőt, pólót, hiszen van. És persze mélységesen lenézhetek minden átlagos motorost…Viccet…..
Minden autószalon tele van csajokkal. Jó csajokkal. Jó csajokkal, akik azért állnak a standokon, hogy a sok hülye odamenjen, guvassza a szemit. A párizsi szalon is ilyen volt.Azért is vannak ott csajok, hogy a hülye újságíró menjen oda, és fotózzon. Aztán a fotóra…..