Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ptiszai

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyetlen legfontosabb ügy a konzervatív jobboldalon a II. világháború vége óta a progresszív modernizáció feltartóztatása. A progresszivizmusra (haladástanra) úgy tekintünk a jobboldalon -- a vallással, a nemzettel, az állammal és az erőszakkal kapcsolatos nézeteinkben lévő eltérésektől…..
Ptiszai 2018.08.12 19:00:16
  Szöveges leirat: "Alapvetően az az érzésem, hogy a f****** hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0%ról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy fő…..
Orbán a napokban válságtanácskozást hívott össze, megismerve az első negyedéves GDP adatot, amely az utolsó helyre volt elég Európában. Mielőtt továbbmegyek a gondolatmenetben, kérem az olvasót, álljon meg egy pillanatra, és gondolkozzon el, milyen minőségű kormányzás folyhat ebben az országban, ha…..
Ptiszai 2016.05.29 08:10:55
@egy igazi barom vagy mária:
Magyar KKV adóelvonása 2010 óta nőtt.
Innovációra költött uniós és kormánytámogatás csökkent.
Oktatásra támogatás GDP arányos % csökkent.
Szóval te miről hablatyolsz?
Helyette stadionok épülnek, múzeumok, presztízs értelmetlen beruházások, haverokat zsebét tömi Orbán.
Orbán nem ért a számítógéphez, internethez.
Analfabéta a technikához.
Ettől az alaktól mit várhat sz ország?
Semmi jót.
Ptiszai 2016.05.29 08:46:11
@unionista᠌᠋: Hiba, nagy hiba.
Vallás az első?
Nem.
Ki nem vallásos? Kösse fel magát?
Eltékozolt idő, közben mellettünk elrohan az idő.
Megélhetés, ország gazdasági fejlődése az első!
Jól él a nép, akkor lesz ideje vallásra, családra és csak akkor képes polgárosodni stb.
Ptiszai 2016.05.29 08:47:07
@unionista᠌᠋: Agrárium a GDP 3.5-4%.
Nagy NULLA!
A 32 éves Rodrigo Alves igencsak a plasztikai műtétek megszállottja. Függőségéről mi sem ad nagyobb tanúbizonyságot, mint az erre fordított 10 év és a 305 ezer font. Hát igen a szépségért meg kell fizetni. A férfi több mint 42 plasztikai műtéten van túl 2004 óta, hogy minél jobban hasonlítson a…..
Ptiszai 2016.04.20 14:41:36
Mélységes mély a múltnak kútja, különösen itt, a magyar földön, ahol a 20. századi történelmünk legsötétebb zugai tárulnak fel rendre a legváratlanabb helyzetekben. A legendás úszóedző, Kiss László nagy nyilvánosság elé került ügye, az eredeti történettel, a vádakkal,…..
ProgBlog Föderatív EU-t akarunk! 2014.05.24 16:25:23
„Adj magyarságot a magyarnak, hogy mi ne legyünk német gyarmat.” József Attila: Hazám – 1937. május   Magyarországon a nemzeti önállóság afféle „szent tehén”: az egész magyar közgondolkodás egyik soha kétségbe nem vont axiómája ez. Évszázadaink mentek rá arra,…..
A Normafa fejlesztésével kapcsolatos törvényjavaslat beterjesztése több helyen is megjelent a médiában. A fejlesztésről néhányan orbitális baromságokat, vagy csak egyszerű hazugságokat, csúsztatásokat írtak, mint például egy 800 négyzetméteres templomról, amit majd…..
 Igen, hozzánk is eljutott a gyorsan terjedő pletyka, miszerint szombaton lemond Gyurcsány Ferenc, és Simor András vezetésével új kormány alakul. Nos, a hír csak félig igaz. Gyurcsány valóban leköszön, nincs ebben semmi újdonság: a miniszterelnök számtalanszor leszögezte…..
 A Zuschlag-per szempontjából mellékszál, de a mai tárgyaláson Lados István, Zuschlag János egykori személyi titkára érdekes dolgot vallott az MSZP mellett működő Táncsics Alapítvány pénzügyeiről. Lados szerint a 2006-os kampány alatt a kuratórium akkori elnöke, Baja…..
hángörienidiocc Nemzeti Csöcs 2008.10.17 09:00:00
A Napi Bilik olvasói jól tudják, hogy munkatársaink nem várják meg az események megtörténtét, hanem elébe mennek. Így van ez a most szombaton tartandó, a gazdasági válság miatt életrehívott Nemzeti Csúccsal is, hiszen úgy informáltak minket, hogy egy ilyen fontos, és az…..
1741-ben, magyar királlyá koronázását követő hónapokban, amikor a francia hadsereg egyesült a bajorral, s Ausztria közepéig nyomult, maga Bécs városa is fenyegetve volt már, Mária Terézia a pozsonyi várban könnyes szemekkel, megható szavakkal fordult az odainvitált magyar…..
Ptiszai 2008.10.17 16:01:55