Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saxo

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a harmadik stúdióvendég, az Érdektelen Holland Dobos a kezébe vett egy PVC-ből készült csőnek kinéző tárgyat és azt mondta: "Ez valójában egy PVC cső!", mire D. Tóth Kriszta azt válaszolta: "Hú, jaj!", Taki bácsivá váltam a Szomszédokból és azt…..
Ez a játék igazából a cukiság-faktorral vett le a lábamról. A történet szerint az elefánt veszettül horkol, amit a többi állat nehezen tolerál, ezért igyekeznek felébreszteni őkelmét. Még ha ez az életükbe is kerül. A bagoly simán csak leesik (de meg tud lökni másokat), a…..
saxo 2011.05.10 09:12:34
A fiam nagyon érdekes műsort látott a Discovery-n nemrég, ennek kapcsán jutott eszembe, hogy már régóta akarok írni a mosogató szivacsokról. A mosogatás nemcsak kozmetikum készítésnél, hanem a napi életünk során is lényeges dolog.A sorozat a Myth Busters, vagyis egy olyan műsor,…..
A nevem Kovács Béla, otthonom az Óvilág. Ha bajban vagy, megtalálsz. És ha te okozod a bajt,... én talállak meg téged. Így kezdődik az Extropia Games programja, a magyar flashjátékfejlesztés újabb büszkesége. A Budapesten játszódó, film noir hangulatú játék műfaját tekintve…..
saxo 2011.04.19 15:14:59
@DarkDrake: Megvan az összes festék, a citromok, a paradicsomlé, a vodka, meg a shaker is. Gondolom valahova le kéne tennem a shakert, vagy ilyesmi, hogy kutyulhassak. Gondolom... Na és itt vagyok megakadva.
Lukrécia kencéi Krém dezodor 2010.02.04 15:35:00
Ez a dezodor, ahogy már előbb említettem, nem gátolja az izzadást, csak az izzadságszagot. Azt viszont nagyszerűen csinálja, akár 24 órán keresztül is. Nem ártalmas, sőt, a shea vaj hidratál.hozzávalók:3 ek sheavaj3 ek szódabikarbóna2 ek kukorica keményítő2 ek kakaóvaj2 E…..
saxo 2011.01.14 09:26:34
@Lucrezia: Köszi, akkor a keményítő ok. Már van E-vitaminom is, kaptam a gyógyszertárban. :-)

Még egy kérdés. Olvasztottam össze mangóvajat, meg sheát és grízes lett. Amúgy semmi baja, csak az állaga. Azt meg tudod mondani mitől lett ilyen? Máskor is szoktam olvasztgatni, de eddig mindegyik normális állagú lett kihűlés után is.
Vannak még csodák, nem kell feladni az emberi jóságba vetett hitet. Az amerikai Ted Williams egyike volt a társadalom számára leginkább láthatatlan hajléktalanoknak, napjait egy autóút mellé épített pláza lehajtójánál töltötte, mert annak idején hozott pár rossz döntést…..
saxo 2011.01.06 14:13:00
Ez egy még egyszerűbb ajakbalzsam, de ugyanúgy hatékony. A méz (főleg, ha megbízható forrásból van) gyönyörűen ápol, a mandulaolaj szintén. Lehet bele tenni egy kis illóolajat, de anélkül is tökéletes, és megmarad a finom méz illata.1 ek méz1 ek olvasztott méhviasz2 ek…..
saxo 2010.11.28 17:13:43
@Lucrezia: Azzal csináltam. Most kiszedtem a tégelyből és kiderült, hogy szétvált a cucc. Mármint alul van az olajos-mézes rész, felül meg a kemény viasz. Lehet megpróbálom megint megolvasztani. Kb. mennyi ideig kell a gőzön kevergetni? Hátha az volt kevés.
saxo 2010.11.30 09:47:22
@Zsidanna: Szia!
Akkor asszem ebből "visszahasznosítom" a kicsapódott méhviasz egy részét és rakok még hozzá olajat.
Köszi :-)
Maga Tamás is - hadd lőjük el a legrosszabb tréfát már hétfőn - erősen tamáskodott, hogy kínpadra vonja-e az érdi Tescót, amiért központi helyre raktak egy olyan távirányítós autót, ami egyértelműen Kolontár környékéről érkezett az áruházba. Ízléstelen bunkóság vagy…..
Boltban Mennyi az annyi? 2010.09.26 19:34:00
középkorú hölgy, jólöltözött, kimért. - jónapot! én az opel asztrámhoz keresek hátsó sárvédőt.- hány ajtós az asztra?- hogy érti? - úgy értem, milyen karosszéria: négyajtós, ötajtós...- ja: ötajtós. - rendben, 15 975 forint lesz, reggel lehet jönni érte.- köszönöm,…..
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
Ez valami szürreális vicc lesz ... vajon a lecsófőzés közben jutott az eszébe?!   Igen ... kitüntetést alapított Schmitt Pál köztársasági elnök úr, melynek a neve "DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME" lett. Gratulálunk Pali bácsi, csak így…..
saxo 2010.09.03 13:20:52
@Nagypéter és a Görény: :-))) Ez jó? Szabad ezt szóban használnom? :-)
saxo 2010.09.03 13:22:00
@Seduxen: "DR. ORBÁN VIKTOR KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME"
Vagy nemtom.
11.00 Csak a sajtó A Párizs melletti reptéren egyelőre csak a médiamunkások várják szeretett csapatukat a rendfenntartó erőkkel karöltve. Rendőrök, csendőrök és a francia államvédelmi rendőrség autói fogadják a Kékeket, akik Malouda nélkül érkeznek, hisz ő már haza…..
saxo 2010.06.24 13:14:20
iPod... Én vagyok az apád! ..
Eleged volt már Horst Fuchs alapértelmezett csodálkozó és hitetlenkedő ábrázatából, vagy csak ráuntál a véget nem érő monoton dumákra? Tudat alatt valami modernebb, dinamikusabb televíziós tukmálásra vágytál már rég, csak még te sem tudtál róla? Hát elérkezett, itt…..
Nincs pénze csokira? Kevés a tojás a sütihez? A macska megcsócsálta a húst? Sebaj, minden alapanyag helyettesíthető. A nagyszülők háborús tapasztalatai alapján összeszedtem néhány trükköt, mert a gazdasági válságban sem árt a kreativitás.  Rengeteg jó indokunk lehet…..
A Homár mindig is rajongott az ufószektákért - a raeliánusok pl milyen viccesek voltak az "első" emberklónozással anno -, úgyhogy igen megörült a Fény Angyalainak, akik égi barátaik figyelmeztetését hozzák. Legolas, Ufójézus és egy ismeretlen ügyfélszolgálatos a…..
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Az emberiség, a macskaság és a kutyaság ellen tömbösítve követett el bűnt a CostumeCraze, akik állatoknak való Darth Vader jelmezeket árulnak. Van Leia hercegnő is. Szerencsétlen állatokat legalább nem mindegyik jelmezbe kell hurkaként tölteni, mint a Katicabogárba, de így is…..
"Éppen a körmeimet lakkoztam, amikor - az egyébként Manhattan márkájú - lakk címkéjére tévedt a szemem, és hát nem kicsit röhögtem fel. :D A kép magáért beszél, no comment." - írta Szudo. Hát nem is csodálkozom a röhögésen, a nyelvtanári vénával megáldott…..
Abetyárúristenit! Ki a szabad? 2009.05.29 21:00:48
Közelednek a választások, ezúttal az EP. Azért is jó az ilyen választások előszele, mert ilyenkor valóságos „lúzungiává” válik az ország. Na nem mintha alapállapotban nem lenne bőven az ilyen megnyilvánulásokból, csak választások előtt mindig mindenki úgy érzi,…..
Robi nem akart cigarettát venni tegnap este, talán nem is dohányzik. A szentendrei Lukoil kútnál mégis vett egy dobozzal, bár azt is csak a blokk szerint, amin utólag tűnt fel neki a plusz tétel. A szentendrei Lukoil kúton fedeztem fel a lenyúlás egy – valószínűleg nem naiv…..
A borzalmas logó sok helyen szed áldozatokat, az előző poszt késztette levélírásra Károlyt, aki egy görög szigeten találkozott a randa Danubius-arccal:Még a nyáron Görögország Zakynthos nevű szigetén fotóztuk ezt a kis boltot. Maga a bolt nem is érdekes, inkább a logoja.…..