Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor33

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Ruck'n roll 2011.04.02 13:12:00
A robogókat általában vagy szappantartónak, vagy (a retrofíling kedvelői) pléhdoboznak szeretik látni. Mintha ez a műfaj csakis a karosszériás pöcsköszörűké lenne.Pedig egyáltalán nem így van: az átépítőkön kívül van olyan gyártó is, aki sutba vágja a műanyagot …..
(<--első rész) Mit vontathatok? Nagyon bonyolult és sokszor vitatott kérdés ez. Függ a jogosítványunk kategóriájától, az autó és a vontatmány megengedett és valós össztömegétől, valamint a vontató jármű forgalmi engedélyébe bejegyzett maximális vontatható…..
Karesz az imént küldött néhány fotót a kocsiban volt és van láncokról. Nem kevéssel volt hosszabb a kelleténél. Ha pedig lennének kétkedők (akiket úgyse lehet kikerülni, tehát lesznek), itt a fölső vége a láncnak bizonyítandó, hogy fent egy vonalban volt a fotózáskor a…..
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Érdekelne a többi olvasó tapasztalata is arról, amit Gábor írt, valóban általános szokás az a mentőautók és egyéb kék villogós járművek sofőrjeinél, hogy szarnak a KRESZ-re, mert úgysem bünteti meg őket senki? Ma reggel ½ 8 kor a Nagykőrösi úton haladtam az M5…..
Ezt is két éve vettem, mint a REV'IT! GT Pro dzsekit, de sokkal jobban szeretem. Nagyon könnyű, jól szellőzik, kényelmes, érezhetően csúcskategóriás sisak. Persze nem hibátlan. Ugyan szemüveget hordok, ezért egy felnyíló álrészű sisak praktikusabb lenne, de azok a…..
A Honda gyár történetében annyi megkerülhetetlen mérföldkő akad, amiről sok egyéb gyártó csak ábrándozhat. 1970. március 15-én, amikor mi, magyarok Petőfi verseket szavaltunk, Dick “Bugsy” Man lecsattintotta plexijét és a Daytona 200 versenyén megmutatta, hogy mit tud…..
  Egyre kevésbé megbízhatók a japán autók, a németeknél viszont erős a kettősség. A kategória legjobbjai többnyire germánok prémium márkái, viszont népautóikkal a sor végén kullognak. A franciákkal még mindig sok a baj, de kellemes meglepetés, hogy milyen ritkán…..
Gábor33 2009.04.22 17:05:06
@GYUSZI BACSI:
A kollégám III.-as Golfja 1 éves és 1 hónapos volt amikor leszakadt a jobb oldali ablakemelő és eltűnt az üveg a tokban. Az autón 1 év garancia volt... A szerviz 2 hétre adott időpontot addig letakarva állt a kertben. Azt mondták típushiba. Körkérdés után kiderült, hogy seatban és sokdában is leszakadt már. Pár hét múlva kiment az egyik gyújtás trafó. Javítás után 1 héttel a másik. A szervízben mondták, hogy ez is típushiba. A kérdésre, hogy akkor miért nem cserélik egyszerre a 4-et a vállukat rángatták. Természetesen egyik javítást sem csinálták meg garanciába. Végül hosszas levelezés a PH.-val meghozta az eredményét és az anyagköltséget kifizették..

Szóval EZ A GOLF!
Gábor33 2009.04.23 10:45:19
@Merida001:
Kezd nagyon unalmas lenni, hogy állandóan azzal jöttök, hogy az egyes meg a kettes golf még mindig autó. (nekem is volt..) Könyörgöm! Azokat 25-30 éve gyártották! Mi közük azoknak (a nevükön kívül) a 3-4 Golfhoz? Feltételezem, hogy akik itt írnak nem 30 éves autókkal rohangálnak, így az autókról leírt véleményük is a mostani autógyártás színvonalát tükrözi. Ezzel az erővel a Fordosok is verhetnék a mellüket a T modell miatt...
Ébresztő! Az ADAC tesztben sem I-II Golfok szerepelnek! Persze értem én, hogy másra nem igen tudnak felvágni a vw fanok az utóbbi 10 évben.....
Jó-jó, lehet, hogy ez már kicsit kilóg a rovatból, de a maga módján akkora egy aljas, szándékos alázás, hogy nem lehet kihagyni. Mert miről is van szó? Egy prosztó gyorsulási futamnak tűnik az egész. A – minden bizonnyal nem teljesen széria – Nissan Sylvia vonalra áll,…..
Rendkívüli ellenőrzésre számíthatunk a fővárosban. Az utasítás a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettesétől jött: Budapesten ma és holnap, továbbá április 22-én és 29-én a polgárőrséggel együtt ellenőrzik a motorosokat és segédmotoros kerékpárok vezetőit.…..
Sok szülőnek okoz lelkiismeretfurdalást, hogy szívesen motorozna hétvégén, de a család és a gyermek elől mégsem lopná el az időt. Tőlünk nyugatabbra gyakrabban látni, hogy gyermekülést rögzítenek a vezető mögé – így utaznak az óvodáig, iskoláig, vagy tartanak…..
A hidegháború idején rezzenetlen tekintettel nézett farkasszemet egymással a két ellenérdekű fél: gonosz kapitalisták Nyugaton, szocialista béketábor Keleten. A béketábor békére vágyott, de ehhez folyamatosan készülnie kellett a háborúra, mert a tökéletes béke csak úgy…..
Gábor33 2009.02.24 11:57:12
A varázspöcök egy szelep, ami a tágulási tartályból engedi ki a levegőt. Ha nem állunk meg 45 liternél, simán több üzemanyag is belemegy az autóba, mert a tágulási tartályt is feltöltjük. Így ha valakinek 50 litert tankolnak valamilyen VW konszern autóba, ami nem teljesen üres,…..