Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbm

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A bejegyzések sorát elsőként szeretném stílszerűen egy számomra kedves esemény felelevenítésével kezdeni. Minden ősszel, -október 1. szombatján- "Tök jó napot!" tartottunk a Kaposújlaki Faluházban. Az egyik évben különleges segítségem is volt Margit néni, aki akkor…..
Katicabogárka! Szállj el! Szállj el! Jönnek a törökök, sós kútba tesznek, onnan is kivesznek. Kerék alá tesznek, onnan is kivesznek! Ihol jönnek a törökök mindjárt agyon lőnek! Ismerős mondóka, ugye? Gyerekkorunkban ha megláttunk egy katicabogarat, máris egyfolytában…..
Bizony ilyen is létezik! A KREATÍV SZAKKÖR  a Kaposújlaki Kézműves Udvar ingyenes, online szakköre, melynek regisztrált tagjai egy hírlevél segítségével rendszeresen valami időszerű, az aktuális ünnepekhez és eseményekhez is kapcsolódó kreatív ötlettel ismerkedhetnek…..
Póló hajtogató szerkentyű   Ha nyitott szemmel járunk, és odafigyelünk a körülöttünk lévő világra, sok nagyszerű dolgot vehetünk észre. Sokszor hihetetlenül egyszerű és ötletes megoldásokkal találkozunk, amelyeket akár később mi magunk is megvalósíthatunk,…..
Ezen a napon ünnepeljük Őket, az Édesanyákat. Még felnőttként is édesanyánk elé állunk, és megpróbáljuk a lehetetlent, megköszönni a jóságot, a szeretetet. Az önzetlenséget és az áldozathozatalt… Mindazt a sok jót amit értünk tettek. Néhány szívből jövő kedves szó, egy szép vers, egy ölelés, pár…..
KREATÍV SZAKKÖR Ezért! 2009.04.22 12:30:00
Egy kedves levelet kaptam a napokban Éva anyukától aki az elsők között jelentkezett a Kreatív Szakkör tagjai közé. Külön e-mailban keresett meg a Kézműves Szakkörünk oldalán bemutatott kéznyomatos tavaszi kép technikája után érdeklődve. Mivel a hírlevél még készülőben…..
Sokan kérdezték, hogy miért csinálom ezt az egészet? Mármint ezt a "Kreatív Szakkörösdit", s hogy az ötleteket, munkámat minden anyagi ellenszolgáltatás nélkül, ingyen adom amikor pénzt is kérhetnék érte.Miért teszem, amit teszek?Nos, nekem megadatott az a nagyszerű…..
KREATÍV SZAKKÖR Kezünk nyoma... 2009.04.19 02:18:00
2008 őszén indult útjára Kaposváron, a Duráczky József Pedagógiai és Módszertani Központban kézműves szakkörünk - négy csoportban 36 gyermek és fiatal részvételével. Nemrég egy igazán különleges tavaszi képet varázsoltunk.. 36 gyermek keze munkája. Ezt bizony szó…..
Kreatív Ötlettár Köszöntő 2008.11.01 03:08:00
Kedves Látogató! Szeretettel köszöntelek a Kreatív Ötlettárban! Kívánom, míg itt jársz érezd jól magad!   Az alkotás vágya mindannyiunkban ott él -gyermekben és felnőttben egyaránt-, hogy valami szépet és maradandót hozzon létre. Rohanó világunkban egyre kevesebb idő…..