Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GErYDEviL

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit is mondhatnék kedves barátaim? Sajnos hosszabb időre nem lehet nálam a készülék, ezért nem tudok akku teljesítményről beszélni illetve nyilván a lehetséges szoftverhibákat sem én fogom észrevenni. De, hogy lelőjem a poént, nem is baj, hogy nincs nálam napokig a készülék,…..
Ez ma egy ilyen nap, hírek folyamatosan. A Samsung Galaxy S II készülékre jelenleg 3 millió felett jár az előrendelések száma. Ez Samsung Mobile rekord, még soha, egyetlen készülékükre sem volt ennyi előrendelés. Véletlenek természetesen nincsenek. Vékony, könnyű,…..
Sajnos még nem hozzánk. Tudom a cím miatt most sokan azt gondoltátok, hogy ejha, már veszem is elő a KIES-t. Nos, ezzel még várnia kell azoknak, akik nem annyira értenek az SGS-hez. Számukra viszont jó hír, hogy a skandináv (NEE, XEE) régióban elkezdte a Gingerbread frissítését a…..
GErYDEviL 2011.04.18 11:46:54
Sziasztok!
Aki Voodoo soundot szeretne (SGS tulajoknak alap) az innen megszerezheti. Fizetős, megvettem tökéletes.
market.android.com/details?id=org.projectvoodoo.controlappdonate&feature=search_result
398 Forint volt. Market enabler+ Market Enabler Codes-al simán megvehető. Codes-al kiválasztod a kódot Enablerbe pedig beírod a Set Customnál. (root szükséges). HF ;)
Mind2 progi Marketből letölthető.
GErYDEviL 2011.04.18 11:47:32
Lehet, hogy már unjátok a Miui-s híreket, de fontos lehet ez, mivel eddig kizárólag a kínai piacra fejlesztettek, most viszont megnyitották az angol nyelvű hivatalos oldalukat, ami azt jelenti, hogy a kínai srácok kiléptek a nemzetközi porondra.Az, hogy ettől mi fog változni…..
Régóta csiripelik a madarak, és pár hete már megjelentek az első hírek arról, hogy a VLC player portolása Androidra gőzerővel (?) folyik. Ennek különösebb eredményét még csak a git tárolókban láthatjuk. Viszont egy xda-s srác már kézzelfogható eredményt ért el, a…..
GErYDEviL 2011.01.29 10:48:34
Én személy szerint Soul Movie nevezetű lejátszót használom.
www.appbrain.com/app/soul-movie/com.soludens.movieview
Eddig nem volt vele soha gondom, letisztult kezelőfelület, korrektül kezeli a feliratokat is (időzítés,ékezetek,stb) illetve folyamatosan fejlesztik. (Free verziót használom)