Regisztráció Blogot indítok
Adatok
__

0 bejegyzést írt és 250 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bepasszokban gazdag, szerethető válogatottal teli boldog új évet minden kedves olvasónknak. December 31-én éjfélkor a játékvezető 3-at fújt a papírtrombitába, és véget ért a 2010-es év. De nincs idő pihenni, hiszen a január 1-én már bajnoki fordulót játszanak....na nem…..
Amikor valami szörnyűség történik, azonmód megkezdődnek a találgatások a katasztrófa okait illetően. Ez természetes emberi viselkedés. Az pedig a politikai intrikákon és hétköznapi sumákságokon szocializálódott magyar (kelet-európai?) polgár sajátja, hogy minél nagyobb a…..
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
Az MTV székházának 2006 szeptemberi ostromakor, amikor a rendőrök elhagyták az épületet, úgy éreztük, hogy cserbenhagytak minket – mondta ma Rudi Zoltán, a köztévé volt elnöke a parlamenti bizottság ülésén. Miután azt az éjszakát én is odabent töltöttem, talán nem…..
__ 2010.09.23 13:50:49
@pokesz70:
És??? Ezzel cáfolja az előzőt, vagy mi?
Imádta, hogy a pigmeust le lehetett győzni. Ennyi volt a politikája lényege. Ez sajnos nagyon kevés egy ország irányításához.
__ 2010.09.23 14:04:34
@pokesz70:
De minek akarsz te szöveget értelmezni, amikor elég lenne csak simán olvasni tudni?
__ 2010.09.23 14:58:32
@pokesz70:
Nem kéne már kilépni ebből a kétszereplős homokozóból?
Attól még, hogy Orbán f@sz, az nem legitimálja Gyurcsányt (és forditva).
Vasárnap este érdekes üzenet landolt a postaládámban a Nagyítás című folyóirat főszerkesztőhelyettesétől, amelyben bejelenti, hogy "a Nagyítás leállt, több szám nem jelenik meg. Ha közöltünk írást, köszönjük, ha még nem, akkor szomorúan le kell mondanunk az…..
Subba WTF: Sztaki 2010.07.28 10:00:00
Mindig is tudtuk, hogy jófejek dolgoznak a Sztakinál...
labdabiztos Repülő hollandi 2010.06.06 19:00:00
Kétféleképpen is értelmezhetjük ezt a címet. Egyrészt utalhatunk vele Arjen Robben futósebességére, de mivel erről Bodnár Laci többet tudna mesélni, inkább foglalkozzunk a másikkal. Erwin Koeman már maga is vizionálta, hogy a következő MLSZ-szeánszot követően legfeljebb a…..
Na jó, ha senkinek nem tűnt fel ez a remek kijelentés, akkor a kedélyek csillapultával megírjuk mi. Orbán Viktor, 2010. április 25., a választás második fordulójának estéjén: "A magáncélokat, a magánérdekeket szolgáló, a magánhatalmat építő politika napjai ma…..
Rendkívül érdekes kiadvány akadt a kezünkbe. A címe: Joseph Pulitzer emlékdíj 1991-1994. Tökéletes kordokumentum, ténylegesen megmutatja a rendszerváltozás környéki médiaviszonyokat. Ez volt az az időszak, amikor nem voltak kereskedelmi televíziók, nem volt internet, viszont a…..
__ 2010.05.06 14:41:09
@ivrilider:
Sajnos nem kamu. Bandi bá egy kicsit megkavarta a képeket. A kifütyülés alá (ami valóban megtörtént csak éppen a teljesen hétköznapi emberek részéről - ajaj Árpi bácsi mégsem volt annyira szeretve tisztelt mindenki által?) bevágta vágóképnek azokat a skinheadeket, akiket már a beszéd előtt elküldtek a zsernyákok. Egy kis fasiszta Magyarország képért semmi sem drága, ezt már azóta megtanultuk.
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
A sajtóhírek alapján Balog Zoltán, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának Fideszes elnöke romaintegrációs államtitkár lesz az Orbán-kormányban. Ennek kapcsán az Index-es Miklósi Gábor készített vele egy szép hosszú interjút. Így sem kezdődött még interjú:…..
__ 2010.04.16 16:04:12
@zero:
Azért anyira nem ellenzéki. Bodoky tegnapi cikkét utólag cenzurázták, jó úton halad, hogy kinyomják az Indextől. Remélem, erről is lesz poszt

bodoky.blog.hu/2010/04/15/feljelentes_a_patyi_ingatlanugyben?fullcommentlist=1
Az m1 választási műsora megédesítette az első forduló minden vérciki pillanatát, olyan műsor lett belőle, ami egyszerre ekézte az OVB viccparódiáját és ásta alá a közszolgálatiság idiotizmusát. Iszonyú kellemetlen lehet egy ilyen helyzetben közszolgálati médiamunkásnak…..
__ 2010.04.13 13:20:48
@Süveges Gergő:

A maradék 57 vk.-hoz elég lesz Szántó Dávid is.
__ 2010.04.13 13:51:20
@marimadar:
Ha rám reagáltál és nem lett volna egyértelmű, az eredményközlőkre céloztam, azaz hogy két hét múlva eltekintenék a Zelinka Ildikó által beolvasott műkorcsolyapontszámoktól.
Szántó Dávid legalább nem gondolta azt, hogy minden számot, amit a képernyőn lát, az utolsó tizedesjegyig meg kell osztania a nézőkkel.
Varga Zoli meghalt. Egy jó ember ment el közülünk.Egyszer találkoztam vele. Egy barátom édesapja hívott annak idején focizni egy öregfiúk csapatba. Általában húsz, de inkább harminc évvel fiatalabbakkal játszottunk, akik közül a jobb szándékúak mosolyogtak rajtunk, a…..
A kurucinfo által kiszivárogtatott Kubatov beszéd jelentősége, már pedzegetik a sajtóban, szerintem nem a választásokon mutatkozik majd meg. Előfordulhat, hogy valamelyest mozgósítja a baloldali törzsszavazókat, eltántorít egy két ingadozó szavazót, de a hír kifutása rövid,…..
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
bodoky Levelet kaptam lájf 2010.03.15 22:13:00
From: Mervó József <mervo.jozsef@grupomilton.hu> Date: 2010/3/15 Subject: balatonring angyalai zene + logo To: Tamas Bodoky <bodoky@gmail.com>     ..
Miklós sajnos nem akar biodíszlet lenni, így nem megy el 15 órára a BKV-t vizsgáló bizottság elé, de a böcsületszavára megígérte, hogy az írásban feltett kérdésekre a legőszintébben fog válaszolni, mivel felelős, esküjéhez hű politikusként nem tehet mást ... A nyers…..
__ 2010.03.17 16:05:06
@Von Siebenbuergen:
Szerinted? Valamit, valamiért. Akkor most nem lenne BKV botrány. Fuzik kapcsolatairól miért nem hallassz, a Grupo Milton kapcsolatairól miért nem hallassz? Olyan nincs, hogy az összes dominó eldől, most a baloldalon állók vannak soron.
Gyurcsány Ferenc visszatér. A Fidesszel közös érdeke és reménye, hogy a magyar baloldal elválaszthatatlan legyen tőle.  Eddig bírta Gyurcsány Ferenc a hallgatást. Az elmúlt hónapban már számos zártkörű pártrendezvényen vett részt, sőt két nyilvános fórumot is…..
__ 2010.03.12 10:57:43
@nestrot10:
Orsós vs. Zazrivecz?
Erre gondoltál?
   A legutóbbi közvélemény-kutatások alapján valószínűsíthető, hogy a jobbik, valamit az apátia csontvázközelig lerabolta már a szocialisták szavazótáborát. Ennek legékesebb bizonyítéka, hogy a baloldali sajtóban elkezdődött annak sulykolása, hogy a jobbik tábora…..
__ 2010.03.12 00:26:00
@ddance:
Ja, végülis a TASZ éppen ma érte el, hogy ne kelljen 15 millárdot kidobni az ablakon az adófizetők pénzéből. Már ha ez téged érint...

www.hangtar.radio.hu/mrplayer.php?autoplay=1&hangtar=20100311_180300_1
Hypotheticalfriend remek kommentjét önálló posztnak kiemelem ide. A szerző a blog.hu felhasználója. "Orbán és Gyurcsány felosztották maguk közt az országot, és csak a tévében játsszák az öriharit a hülyére vett rabszolgáknak, hogy közben elvehessék az…..
__ 2010.03.11 13:25:21
lehetmas.hu/hirek/1406/az-evtized-allamilag-tamogatott-lopasa

Úgy látszik, az LMP is bekeményített. Most már a többi pártnak is nekimegy. Kérdés persze, hogy mekkora sajtóvisszhangot kap ez a közlemény.
__ 2010.03.11 16:19:26
@szilencium_volgy:
Tomi bácsi! Ha már egyszer le tetszett mondani, viseljük elegánsan a zakót.
__ 2010.03.11 23:56:59
@A Nép - Te vagy!:
Bocsánat nagyon nem idevágó leszek, és elsősorban nagy gratuláció a civileknek, de ne hasonlítsuk már az szdsz által szervezett taxissztrájkhoz ezt a valóban tiszta és politikai haszonleséstől mentes civil összefogást.
A hivatalos adatok szerint az LMP benyújtotta nyolcadik budapesti jelöltjének ajánlószelvényeit is, ezáltal – ha a választási bizottság is zöld utat ad - eldőlt, hogy a pártnak lehet fővárosi listája. Egy újabb területi lista természetesen nem a világ, az MDF budapesti…..
 28 értékelt tényezőből 14 magas kockázatú. Nagyon nehéz az idén átadni pályát, az üzleti terv kihívás. (tallianmiklos kedvéért: ezt a cikket sem én írtam, csapatmunka van) A sávolyi pálya üzleti terve már az első évben borulhat a KPMG szerint, hiába a rendkívül…..
__ 2010.03.09 10:48:46
@Parajpuding:
Ja, bár nem túl szépnek tűnik az a jövő, hisz országos szinten valamiért a Jobbik se kapta fel eddig az ügyet...
__ 2010.03.09 11:17:10
@hypotheticalfriend:
Oké, egy darab nyílt levél egy bekezdése Bayernek. Azért pártszimpátiától függetlenül ennél hatásosabb fellépést is el tudnék képzelni azoktól, akik folyamatosan MSZP-Fidesz nagykoalícióról beszélnek.
__ 2010.03.09 11:33:20
@kozlony:
Én ezzel nem vitatkozom. Csak azt nem értem, miért nem áll ki Vona egy sajtótájékoztatóra, hogy így Mari néni is megtudja az általa nézett híradóból.
A 20+15 milliárd állami pénz sorsáról a titokzatos, máig ismeretlen hatástanulmány után döntött a kormány. A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) egyik névtelenséget kérő vezető munkatársa az origonak: "A hatástanulmány készítéséről szóló szerződést mindhárman…..
__ 2010.03.06 00:27:28
Hát nem hittem volna, hogy Gyeneseire valaha is hivatkozni fogok, de most muszáj.

Parlament, 2009. 12. 09.

DR. GYENESEI ISTVÁN (független): Köszönöm, elnök úr. Államtitkár Úr! Mostanság örülni kell minden beruházásnak, de bűn szó nélkül hagyni, ha gyanú merül fel közpénzek felhasználásával kapcsolatosan. Sokan kerestek meg kérdéseikkel, amelyekre nem tudtam válaszolni, ezért kérdezem öntől.

Hol tart a sávolyi motorversenypálya finanszírozását biztosító MFB-hitel odaítélése? Hogyan vélekedik államtitkár úr arról, hogy egy neves könyvvizsgáló cég kockázatosnak, bevételi oldalról pedig kalandorprogramnak nevezte a sávolyi beruházást? Informáltak-e a magyar döntéshozók a spanyol lapokban napvilágot látott vesztegetési ügyről, amelyben állítólag érintett a pályaépítő cég egyik tulajdonosa is? Hogyan lehetséges, hogy a sávolyi hitelhez csak a terület 20 százalékát kitevő versenypálya lesz a fedezet? Miből fogja a 4,6 milliárd forintos állami támogatással gazdálkodó Turizmus Zrt. előteremteni a jövő évi másfél milliárdos licencdíjat? Igaz-e, hogy vezető magyar kormánypárti és ellenzéki politikusok érdekköreihez tartozó sportegyesületeket már eddig is több száz millió forint támogatásban részesített az államhitelt és állami garanciát is igénybe vevő spanyol cég?

Feltűnt-e valakinek, hogy bizonyos személyek, illetve szervezetek egyaránt megtalálhatók a sávolyi motorversenypálya beruházói, a nemzeti nyomozó hivatali vizsgálat alatt álló 11 milliárd forintos állami támogatásban részesült adonyi magtárépítés, a pátyi területátminősítést törvényt megcsúfolva szorgalmazók s a taszári repülőtéri fejlesztésben gyanússá vált közreműködők között? Mi lehet az oka annak, hogy a legtöbb médium, amely a vélt visszaélésekkel kapcsolatos oknyomozásba kezdett, egy idő után gyorsan behúzta a féket? Az információk birtokában nem tartja-e aggályosnak államtitkár úr az érintett kormánytagok sávolyi beruházással kapcsolatos alapítói, tulajdonosi, közreműködési kötelezettségeinek a megvalósítását?

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_naplo.naplo_fadat_aktus?p_ckl=38&p_uln=250&p_felsz=151&p_felszig=154&p_aktus=30

Remélem, hogy a jövő heti HVG címlapján Mesterházy, Orbán, Vona és Bokros lesz látható, ahogy motorjaikon ülve várják az első sorból a sávolyi rajtot. Mert a nagy kussból ítélve, úgy tűnik, hogy megvalósult a négypárti nagykoalíció. (avagy hány óriásplakáttal lenne kevesebb Kovács Bence János nélkül?)
__ 2010.03.06 00:59:56
@arlequin:
nem látom a hivatkozást a következő portálok (hetivalasz.hu, mno.hu, hirtv.hu, barikad.hu) bármelyik cikkére, amely megcáfolná az erősen butu felételezést. Azaz hogy a jobboldali sajtó foglalkozna az üggyel. A pártok közül egyedül az LMP repült rá az ügyre (a maga gyengécske módján) és ennyi. Pedig gondolj bele, Szijjáró Peti milyen meggyőzően tudná kiejteni a 35 milliárdot egy mondaton belül háromszor, ha nagyon akarná.
__ 2010.03.06 09:15:26
@mindegykivagyok:
Na és a Jobbik vajon miért nem hallatja a hangját ebben az ügyben? Hát itt lenne az alkalom, hogy leleplezzék a Fidesz-Mszp nagykoalíciójukat.
Majd nagyot fognak koppani a lelkes Jobbikosok a választások után...
A TASZ szerint béna kacsa a miniszterelnök. Bajnai Gordon kiadni kérte a MotoGP pályáról szóló tanulmányt, az állam bankja azonban csak közleményében áll a nyilvánosság mellett, a bíróságon nem. ..
__ 2010.03.05 11:32:59
@A Nép - Te vagy!:
Bocs, lehet hogy nem látom teljes mélységében a dolgokat, de úgy tűnt, hogy a nyilvánosság hiánya az egyik fő probléma. Eddig az jött le, hogy valamiért minden párt kussol, kivéve az LMP-t, ők meg nagyon halkak. A civilek és a pártok érdekérvényesítő képességeinek látványos különbségeit tapasztalva bátorkodtam hangosan gondolkodni.
Különös, ám örvendetes fordulatot vett a napról napra szórakoztatóbb választási kampány. Erős hallucinogén kábítószereket kezdett szedni a Magyar Szocialista Párt teljes vezetése. Semmilyen más magyarázata nincs ugyanis az alábbi sajtóközleménynek, amely azzal vádolja a…..