Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Motorhead

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Míg Európában minden szempár Ukrajnára szegeződik, addig Ausztráliában jóval könnyedebb témák uralják a közbeszédet. Történt, hogy három férfiú kényelmesen elhelyezkedett egy domboldalon, s az arra elkocogó lányokat-asszonyokat pontozótáblákkal értékelni kezdték. Az egyik érintett nő annyira…..
Kedves Olvasó! Elég megosztó leszek most. Nem tagadom. Nyugodtan lehet engem kritizálni a kommentszekcióban. Arra való. Egyvalamire szeretném megkérni. Hogy ne anyázva tegyük ezt! Ha indulatból ír, akkor előbb jegyezze le egy Word dokumentumba, majd várjon 20 percet. Aztán olvassa el, ha kell,…..
Idén 110 éve született Rodolfo. Ebből az alkalomból szeretném közelebbről megvizsgálni életének néhány jelentős mozzanatát. Elsőként a bűvészettel való találkozásának körülményeit járom körül. Fontos, hogy nem a legendát szeretném lerombolni - szerintem kevés ember van, aki nálam jobban rajong…..
Sorra kerülnek ki a YouTube-ra a Nagy Feró dalok feldolgozásai. E poszt születésénél is már vagy 15 szám debütált a videómegosztón. Közülük négy érdekes felvételt mutatunk...
Először még csak feltételezésként jött elő, azóta viszont már teljesen biztos, hogy az Iced Earth főnöke, Jon Schaffer is ott volt abban a tömegben, ami a tegnapi napon egy szimpátiatüntetést követően megrohamozta a Capitolium épületét. A politikát mindig is szívügyén kezelt zenészről, aki szerint a…..
Elhíresült kiírása volt az osztrák boltoknak a rendszerváltást közvetlenül megelőző magyar bevásárlóinvázió tapasztalataként: magyar, ne lopj! Sokan vitatják ugyan hitelességét és valóságalapját, de sajnos személyesen volt alkalmam megtapasztalni igazságát. Az egyik Billában tátottuk a szánkat - mi…..
Manapság a csapból is az folyik, hogy "jogállamiság". Abban mindenki egyetérteni látszik, hogy a jogállamiság az valami nagyszerű dolog, fontos dolog és azt meg kell mindenképpen meg kell védenünk. Ez eddig rendben is van, de mi a csoda ez, amit mindenki meg akar védeni? Egyszerű fogalomról van…..
Szólólemez-trilógiájának utolsó része, a McCartney III december 11-én jelenik meg – kereken 50 évvel az első önálló albuma után. Paul McCartney saját maga írta és játszotta fel az egész lemezt, csakúgy, mint a trilógia két korábbi részét. (nyitókép: Mary McCartney)..
Az eddigiekben használt koncepciótól eltérően most nem a legrosszabbtól a legjobbig címet kapja cikkünk, ugyanis nagy gondban lennék, ha a Black Sabbath-lemezeket ebben a formában kellene rangsorolnom. Egyszerűen csak időrendi/megjelenési sorrendben fogom elemezgetni a korongokat. Továbbá…..
2020 júniusában rég nem látott kiadós esőzés alá került Magyarország nagy része. A helyenként eltérő intenzitású és mértékű eső sokszor viharos gyorsasággal csapódott le az égből, és olyan is volt, hogy napokon át alig akart elállni. Ebben a hosszúra nyúlt zivataros időszakban talán sokaknak eszébe…..
A tányér közepére ejtett pötty, amit fogásnak hívnak, kiejthetetlen francia nevek, nem a hó végén a fizetéséből épp kijövő polgár pénztárcájához illő árak. Legtöbben csak ennyi látnak a fine diningnak nevezett jelenségből, és nem értik, hogyan lehet az étteremben a tányérról lelógó rántott húst és…..
Donald Trump lesz az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke. Az óriási hatalommal hamarosan felruházódó személy nem csupán furcsa viselkedésével, de veszélyes üzeneteivel is félelmet ébreszt sokakban...
A 90-es évek elejét nyugodtan nevezhetjük a rockzene aranykorszakának, kockás ingben és lobogó séróval lubickoltunk a jobbnál jobb muzsikák tengerében. Most tíz olyan albumot mutatunk be, amelyek idén 25 évesek, és a mai napig meghatározzák az egymást követő generációk ízlését...
Motorhead 2016.10.31 20:31:22
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
Természetes, hogy mindenki próbálja így vagy úgy egyedivé tenni a saját autóját, de vannak akik ezt úgy érzik minden „erkölcsi” határon átivelő módon valósitják meg. Lehet ez egy önkifejező eszköz számukra, lehet ez a belső zűrzavaruk kivetülése, de kérek mindenkit, hogy ha ekkora a baj inkább…..
Határátkelő Lakva ismerni meg 2016.10.12 06:43:00
Nem csak a másikat, hanem magát a rendszert is – derül ki Péter legfrissebb londoni posztjából (ami a Londonban, sej... sorozat része), ami az ottani lakásbérlési helyzetről és persze a magyarként kissé szokatlan technikai dolgokról is szól, mint a fordítva működő…..
Motorhead 2016.10.13 11:41:14
@Herr Géza: Nincs igzad, mert a magyar pöckös kapcsolót is fel lehetett volna szerelni "fordítva" tehát a le lett volna a felkapcsolás , mégsem tették. Nálunk egyszerűen a fel. az felkapcsolást jelent. :)
  Sokan álmodoznak az ideális társról. Akinél minden stimmel, aki úgy tökéletes, ahogy van. 40 éves kor felett sok férfi számára az a bizonyos tökéletes társ csakis mutatós, csinos nő lehet. Ez érthető is. Ki ne álmodozna egy dekoratív partnerről? Legyen kedves, vidám, szexi! A lényeg azonban nem…..
Mindannyian álmodoztunk már szuperképességekről. Repülés, láthatatlanság, ugrálás az időben és a térben, stb. Emlékszem, kamaszként, mindennél jobban vágytam egyetlen szuperképességre. Arra, hogy a tömegből észre tudjam venni a hozzám hasonló melegeket. Ezen kívül semmi más nem érdekelt. Mindig úgy…..
Motorhead 2016.10.08 20:18:20
@Gour: Nem a haj a lényeg, hanem a mozdulat :)
FullCult Lófej a Golgota alatt 2016.09.21 13:22:26
460 cm magas, 712 cm széles bakot készül a Magyar állam lőni. Azt is ágyúval.   A Munkácsy Mihály Trilógia Golgota című darabjának kálváriája az évek során minden művészet iránt érdeklődőhöz így, vagy úgy, eljutott. Olyan is tud valamit róla, aki egyébként nem műpártoló, nem jár múzeumba, mégis, a…..
Motorhead 2016.09.22 09:18:28
@morph on deer: Mit nem értesz ? Pont ez az a 0.1 % - akiről azt mondja hogy nem is mondják c-nek, vagy egyébnek. A beilleszkedett emberekkel semmi baj.