Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buffalo soldier

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinga Goes to Amsterdam A jóga 2010.05.18 21:37:00
Már annyiszor terveztem otthon, hogy kipróbálom a jógát, aztán valahogy egyszer sem sikerült. Soha nem gondoltam volna, hogy Amszerdamban fogok először jógázni, de így lett. Így történt, hogy ma voltam asztal, szék, híd, kerék, harcos, meg  még mittudoménmi és többször…..
Annyit már tudunk, hogy az ATV szakácspárbaja mögött Juszt Balázs producerkedik, rendezősködik. Ha ugyanúgy áll ehhez a melóhoz is, mint A tánc legendája, vagy a Valami Hungary című termékeihez, akkor csúnya dolgok fognak ebből kisülni, habár az ATV-n egy gagyi főzőműsor is…..
buffalo soldier 2008.09.04 09:58:24
comment:com Disz iz trén sztáp 2007.11.07 18:34:00
Gyönyörű mondatokkal magyarázkodott a bécsi gyorson a magyar kaller, most loptuk le az RTL Klubról, hátha valaki nem látta/hallotta: "Disz iz trén sztrájk. Két óra. Sztáp. Hángör. Sztrájk. Jesz, disziz trén. Megáll." Parádés, nem csoda, hogy a kamerázott külföldiek…..
Tegnap este került sor az idei év egyik legjobb sorozatának premierjére, és amint arról kedves kommentelőink beszámoltak, az HBO (szokásától ellentétben) bakizott egy nagyot, és a 35 perces pilotbl mindössze 20 percet vetített le. A találgatások azonnal legkezdődtek, vajh az…..
Bigyóblog Karkötő-töltő 2007.10.26 09:12:00
Nagyon sokszor járunk úgy, hogy útközben merül le a lejátszónk aksija és persze pont a legjobb számnál. Úgy tűnik, ennek most vége és nem is kell plusz akkumulátort vinnünk magunkkal. A megoldás a karkötő-töltő lehet. A különböző adapterekkel hozzácsatlakoztatjuk a…..
comment:com Rózsa Péter tarkója 2007.10.13 17:10:00
Szoktuk szeretni a Kultúrházat, de most mégis kiosztunk a légirégészes riport összes stábtagjának egy tockost, méghozzá, ha lehet, kínai strandpapuccsal. Rózsa Péter egy légirégészetről szóló kiállításon járt, ez betűkre lefordítva azt jelenti, hogy lóg a falon sok-sok…..
Már megint volt min felhúznom az agyamat. Volt az RTL Klubon a Házon kívülben egy pár perces riport, amiben benéztek egy-két kocsmába megkérdezni az embereket, hogy mit szólnak hozzá, hogy szigorítani akarják az ittas vezetés esetén adható büntetéseket. Sikerült elcsípniük egy…..
Morzsa kutyám januárban tölti be a tizenhatot. Elképesztő, hogy olyan idők tanúja volt, amikre már magam is csak ködösen emlékszem. Például még hosszú és barna volt a hajam, Morzsa a színpad szélére volt kikötve, és Siófokon játszottunk a Moby Dick előzenekaraként, mint…..
buffalo soldier 2007.09.26 10:39:28
Egy talpraesett fiatalember, odbol átalakította nadrágját, és elhelyezett benne egy komplett elektronikus dobszettet - sőt, még el is magyarázza nekünk, hogyan követhetjük a példáját. A szerkezet közönséges szenzorokból áll, melyek Bluetooth segítségével kommunikálnak a…..
buffalo soldier 2007.09.25 13:16:55
 Legalább is így aposztrofálják megálmodói azt a hihetetlen csodát, hogy 2010-ben Pest környéki halacskák vehetik a napszemüvegeiket ha aludni akarnak, mert állandó éjszakai kivilágításra bekábelezik ezen a szakaszán a Dunát, hogy az is ússzon, fényárban, meg a partján…..
Miklós története még a békés természetű Homárt is ollónyitogatásra ingerelte. A Bécsbe tartó naiv ügyfél az osztrák vasút szerelvényére szállt volna bicajával, amit a kaller érthetetlen okból megakadályozott, majd az időközben helyszínre érkező rendőr igazoltatása…..
buffalo soldier 2007.09.06 16:44:17
Ugye a Google autói már körbejárták a nagyobb amerikai városok utcáit, hogy 360-as képeket készítsenek minden utcáról. A funkció, mely a Google Mapsben érhető el, sok vitát és meghökkenést váltott ki a tengerentúlon. Egyik olvasónk - ddq - ezt szpottolta a Batthyány téren,…..
Ha úgy érezzük, hogy nyolc előtt el kell kezdenünk a fetrengést, akkor a legjobb program a Nyomás utána lesz. Terence Hill és Bud Spencer ma titkosügynökösdit játszanak, egyébként megmentik a világot az őrült milliomostól (film+, 19:25). Akinek van HBO-ja, az válassza A halott…..
buffalo soldier 2007.08.16 18:11:15
"A georgiai kormányzat szerint orosz rakéta csapódott be egy Tbiliszi melletti falu közelében" - írja a Magyar Hírlap. Diákéveimben kellemes tíz hónapot töltöttem az Egyesült Államok bájos, déli államában, ezért egy pillanatra elfogott az aggodalom. Mikor támadnak majd…..
Ha ki kellene találnunk a tökéletes sajtóközlemény elengedhetetlen összetevőit, egészen biztos, hogy egyből egy egy rakás óvodás helyesírási hibát, egy szarvasmarhát és egy rég elfeledett Megasztárost rendelnénk."Pflum Orsi ismét Kandász Andival forgatottPflum Orsi idén…..
Five Budapest policemen, all of them members of the Police Security Service (REBISZ), were taken into custody on Thursday after a young woman identified them as her rapists, Hungarian media reported on Friday morning. FULL STORY at Caboodle.hu Note: "Kneel and suck" was the order. Yes,…..
comment:com Csibor bácsi csomagol 2007.05.08 17:00:00
A rajzfilm-klasszikus kulisszatitkaiba Szabó Szabolcs özvegye, Bátai Éva és Pethő Zsolt, a sorozat zeneszerzője avatja be a Comment:com olvasóit. Az előzményekhez kattintson ide. A Vízipók-csodapók egyike azoknak a mesefilmjeinknek, amelyek először sorozat formájában léteztek,…..
Most akkor tényleg hazudnak, vagy az csak Románia, nálunk meg őszinte tesztek vannak, kritikus hozzáállás és hiteles tájékoztatás? Megnéztük a négy legnagyobb csatornán futó autós műsort, pedig fogalmunk sincs se a nyomatékról, se a hengerűrtartalomról. (Egyáltalán van…..