Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank Endi

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közhely, hogy a média nagyobb része miképp lejt (egyik ebbe, másik abba az irányba), és a a maradéknál pedig a kattintásszám a vezető szempont (nem pedig az, hogy bármilyen újsütetű szereplőt szisztematikusan segítsen a megmutatkozásban). Ez van, semmi gond. A média logikája…..
Frank Endi 2015.07.14 07:54:40
@Zoltán Lukács: Félreérted. Nem azért kellene egy Lord Feldman (Cameron után a 2. legfontosabb ember a toryknál) hogy megmondja a frankót. Hanem csakis figyelemfelkeltésre, hogy PKP szervezés. Hogy halljanak az emberek a PKP-ról, ha érdekli őket mit mond a lord. Nyilván nem magyar dolgokról beszélne, hanem britekről, de attól még nagyon sokaknak lehetne érdekes amit mond, olyanoknak is akik nem is hallottak a PKP-ról.
Frank Endi 2015.07.14 08:01:33
@storker: Jaj, te sem érted. A pátyolgatás nem kell, hogy okoskodóan tárgyszerű legyen, csak annyi egy érdekes embertől, hogy felhívja a figyelmet a meghívójára, hogy LÉTEZIK A PKP! A legnagyobb gond szerintem az ismertség hiánya. Sok jó ember nem is hallott róla. (Csak tőlem. :) )
A kerítés egyik célja lehetne, hogy valami értelme is legyen a dolognak, a mélységi határellenőrzés párhuzamos visszaállítása és a magyar titkosszolgálati munka minőségének radikális javítása az észak-balkáni államokkal való együttműködésben -- Európa védelmében. Az…..
Frank Endi 2015.07.07 12:40:14
@Csatos Bambi: Bambi ne gyere itt finomított fordításokkal, "üssetek a nyakukra". Miféle marhaság ez? Angolul, németül, franciául és persze magyarul is a "vágás" szerepel. Üsd fel az autentikus, gyönyörű, zöld-arany magyar Korán kiadást, Simon Róbert prof. ismert iszlamista fordítása, (Helikon Kiadó, 1994) 364. oldal, 47. szúra, 4. vers így kezdődik: "Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, akkor vágjátok el a nyakukat!" Stb. Ez egy félművelt sivatagi harcos esetében isteni felhatalmazásnak, próbatételnek számít. Szóval nincs helye semmiféle elkenő, modern értelmezésnek. A szövegkörnyezet is arról szól, hogy mindezt Allah is megtehetné, de ezzel teszi próbára híveit.
A mai Sunday Times, a brit konzervativizmus hagyományos minőségi lapjának hétvégi (pünkösdi!) kiadása azzal szólítja meg a brit konzervatívot, hogy miként képzeli el a divatos (dizájner) dildót. A kérdés evidensen a magánélet szentségét kezdi ki (nem azzal, hogy a…..
Frank Endi 2015.05.25 16:57:08
@zipe moha: Moha Bácsi (néni?) figyelj és ti is többek, akik úgy látszik nem értitek. Igen! A liberalizmus önmagában méreg! A szocialistaság és a konzervatizmus is. De mindegyik üdvözítő, ha "ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit" kabosi elvet követve egy megfelelő keveréket hozunk létre. Az emberek többsége az egyik viszonylatban konzervatív, a másikban liberális és sokszor szociálisan érzékeny is. Az az étel is borzalmas amiben egy fűszer dominál. De kis mennyiségben pld. a fokhagymára is szükség van, nem tilthatjuk ki a konyhából. Ezért a liberalizmust sem szabad még béndeki módon sem irtani. Nyugat Európában azok a pártok sikeresek, pld. Merkelé, amikben mindhárom fenti összetevő megtalálható, persze a szükséges mértékben. Ehhez kell egy jó jobboldali pártban egy jó pártfőszakács. Béndek úr vállalja?
Frank Endi 2015.05.25 20:09:32
@==T==: Ennyi demagóg téveseszmére nem is lenne érdemes válaszolni, de megteszem, mert amit írtál abban totálisan visszaköszön a 60-as évek ostoba szovjet propagandája a nyugat hanyatlásáról és bukásáról és a kommunizmus hamarosan várható világméretű győzelméről. Akkoriban született az a vicc is, hogy a nyugat a szakadék felé száguld, de mi majd megelőzzük. Ami problémát leírsz az mind valós, de a nyugati rendszer az ami képes mindezt megoldani, a keleti rendszer csak elnyomni. Igen, a liberalizmus elvágta azokat az európai gyökereket amik állandó háborúskodásokhoz vezettek a nemzetek között. (Elég csak az európai viszonyokat meghatározó állandó német-francia katonai szembenállásra gondolni, ami teljesen megszűnt) Ezek az idők voltak a szebb napok és most pusztulás van? Na neee.
Egyébként ha szerinted a nyugat nem sikeres, utazgass egy kicsit, nem is messze, hanem mondjuk a közeli Ausztriában és nézz körül, akárcsak Burgenlandban. Beszélgess el az emberekkel és azt figyeld főleg, hogy milyen hangulatban vannak. Németországban is nehezebb az élet, kisebb a jólét mint mondjuk 20 éve, de ez csak egy hullámvölgy, ami nem egyszer volt már, szóval nem csúszda. A rendszer alkalmas rá, hogy visszakapaszkodjanak, s ez meg is indult. (Egyébként éppen a nyugat sikerességének köszönhető a "perifériaállam" Magyarország színvonalának jelenlegi és javuló elviselhetősége a beáramlott és beáramló euromilliárdok miatt)
Vagy nézd meg hogyan élnek a "nyakló nélkül eladósodott" USA nyugdíjasai. Számukra a nyugdíjjal kezdődik az élet. Utazgatnak, élvezik a gondtalan öregséget. Az általad "tradicionalistának" nevezett keleten viszont szinte minden keleti államban az a tradíció, hogy a nyugdíjjal nyomorúságos évek következnek.
Nem is folytatom, mert annak alapján amit és ahogy írtál, tudom, hogy egy kicsit sem gondolkodtattalak el. Inkább a magam szórakoztatására válaszoltam, amit az esetleges reagálásodra már nem fogok megtenni.
Nem mai történet. De elmesélem, mert míg a sírba nem tesznek, kísérteni fog. Kísértsen mindenkit tehát. Egy nap felhívott a legnagyobb lányom énektanárja, hogy feltétlenül beszélnünk kell, találkozzuk valahol Találkoztunk. Lányom énektanárja Magyarország harmadik legjobb…..
A hazai jobboldal visszavágása a 20 évnyi elvtársias korrupcióért több mint jól sikerült, Kövér mester szerint sikerült "korrigálni" a rendszerváltás intézményrendszerét, pedig csak sikerült felnöveszteni egy második posztkommunista pártot, aminek a költségét egyelőre még…..
Kedves Barátaim! Azzal harangoztam be ezt a mai beszédet, hogy ajánlok egy eljárást, amellyel megerősödhetnek, és politikai hatalomra tehetnek szert a mai pártokkal kritikus polgárok. Ezek a honfitársaink többségben vannak a mai Magyarországon, de részint megosztottak, részint…..
Frank Endi 2015.03.09 08:46:56
@HaFr: Igazad van Péter! Egyébként azt mondtam a 3.-nak, hogy szükség van az egymillió csalódott fideszesre is, majd még a maradékra is, szépen egymás után.
Szerintem nincs szükség az MLM megfogalmazására, elég, ha mindenki minél több embernek mondja el, s akár anélkül, hogy rákérdezne, vagy ráutalna-e arra, hogy ezek az emberek is adják tovább legalább még 3 embernek. Ugyis megteszik, ha tetszik nekik, de ha nem, akkor ugyse, pláne, ha ez valamiféle elvárás.
Mindenképpen kéne viszont, hogy megfogalmazzatok egy jó, de csak pármondatos ars poeticát. Akár olyat is ami ráfér egy nagyobb molinóra vagy transzparensre is. (Lehet, hogy van ilyen már, csak nem vettem észre?) Nagyon megkönnyítené az építést. Az emberek tényleg nem szeretik a hosszabb magyarázatokat, se olvasni, se hallgatni.
Frank Endi 2015.03.09 08:57:47
@nevetőharmadik: Szinte mindegy, hogy miért, de nem vált be itthon az MLM. (Talán az Avon hölgyek kivétel) Ráadásul nagyon sok jó kapcsolat és barátság szűnt meg miatta. A magyar ilyen, nem szeretjük ha barátunk, ismerősünk üzletre használja fel a kapcsolatunkat és a sok energia ráfordítást sem valamire. De nem is kell megfogalmazni, hogy MLM, lehet ideológia nélkül is terjeszteni az igét, meg anélkül is terjedhet tovább (sőt) ha nem mondjuk ki, hogy szeretnénk, ha az illető tovább adná, amit hallott.
- És neked hány gyereked van? - fordult felém ezzel a könnyed kérdéssel, kedélyesen és vidáman. Mindig tudtam, hogy eljön majd ez a pillanat, elhangzik majd ez a kérdés, mégis váratlanul ér a dolog. Egy egyébként kellemesnek mondható üzleti vacsorán vagyok, kb. 4 hónappal…..
MAI SUNA Szexi nő hálóingben 2013.11.05 06:04:00
..
MAI SUNA Csodaszép baseball edző 2013.11.01 10:54:57
..
Frank Endi 2013.11.03 11:06:31
Naiv ügyfélnek valamiért dollárban számlázták ki az Apple Online Store-jában vásárolt kütyüjét, ami miatt 5%-kal többet fizethetett: A magyar Apple Online Store és a Unicredit Bank egymásra mutogat. A végeredmény az, hogy az ügyfél 5%-al többet fizet, mint ami a hivatalos…..
Naiv ügyfélék fröccsözni mentek a MOM Park Leroyba. Bár különböző italokat rendeltek, a végén csak a drágábbik rozét látták a számlán. Meglehetősen felháborító estnek lehettünk szenvedő alanyai egy kedd este a MOM Park aljában található Leroy Bistróban. Eddigi…..
Végre egy pozitív hír a nyomasztó gazdasági környezetben, távol még a világvége! A Budapest Bank például hamarosan megtelik pénzzel, így lakossági és üzleti ügyfeleik papírfecnijeire sem lesz már szükségük. Hogy soha többet, még véletlenül se fizessen be pénzt senki,…..
Frank Endi 2009.04.08 13:02:45
@kulup:
Jó, jó nem pont 200.
Unicredit Spectra Net átutalási jutalék: 99.-Ft
Axa Bank (azelött Első Lakáshitel) 199.-Ft
OTP Állandó átut megb. dij: 135.-Ft
Ezeket ismerem.
De akkor is pofátlanság pénzt kérni készpénz befizetésekor.
Közben rájöttem, lehet, hogy talán azt elégelték meg BB-ék, hogy minden befizetőtől igazolványokat kell kérniük összeghatár nélkül ápr.1-től, mert ezt talán nem ők találták ki. Ugyanis valakik szerint így kell a pénzmosás ellen harcolni. Ugyanis a pénzmosók nem elköltik a luxusboltokban a zsozsót, hanem nyilván inkább hitelt törlesztenek a bankokban a mosadékkal.
Egyébként nagyon sok hely nem fogad el átutalást, sőt kéri a befizetett csekkszelvény bemutatását is. Pld Önkormányzat mikor hosszabbit valami hivatalos iratodat, stb.
Szóval neked is megvan a véleményed a postákon sorbaálló sok szerencsétlenről? Akkor talán mondd el nekik. Örülni fognak.
w Get a life 2009.02.24 05:20:00
„Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk.”   – Simone Weil, idézi Schäffer Erzsébet, Nők Lapja Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, patrióták. Szokásos közönségértékelésünkhöz érkeztünk, egy jó kövér visszakommentet írok ide,…..
Frank Endi 2009.03.01 12:38:05
@Tóta W. Árpád:
"sztem ukrajna a szovjetunió része, és érdemes ezt tudomásul venni. azért az nem egy igazi nemzet, nem? szovjetek azok"
Árpád itt az ideje, hogy ukrajnai tanulmányútra menj, most már jó ideje vizum se kell mint kell a ruszkikhoz és tulajdképp csak legnagyobb Druszád útját ismételnéd meg, csak visszafelé. Szóval sok érdekes dolgot látnál és csodálatos beszámolókat írhatnál itt nekünk. Elsősorban azt, hogy igazi nemzet, legalább annyira, mint ahogy az osztrák az, az öszter reich-ben élve. Ők viszont egy szláv krajinában, (u-krajina) lettek azok. Még Kelet Ukrajnában is, ahol mindenki orosz anyanyelvű, azt kérdeznéd valakitől, hogy te orosz vagy barátom Jefim? Úgy nézne rád mint egy winterthuri svájci Hanzi, ha a szerinted tulajdonképpen teljesen nyilvánvaló németségét firtatnád. Vagy mit szólnál ahhoz a Nyugat Ukrajnában bizony mindenki által jól ismert történethez, ha hallanád, (amit Magyarhonban sűrű homály fed), hogy az orbánkormány idején Ukrajna felajánlotta hivatalosan Kárpátalja (ahogy ők hívják Kárpátontúli Terület = Zakarpatszkije Oblaszty) visszaadását, amennyiben a már legalább 5 éve ottlakó nem magyarok is simán, minden nyelvi gond nélkül megkapnák a magyar állampolgárságot, hadd váljanak nemsokára legalább már ők eus állampolgárokká. Orbán állítólag türelmet kért, majd elvesztette a választásokat. Talán szerencsére, mert akkor már tönkrementünk volna előbb is, rögvest ahogy nemzettestvéreinket a keblünkre öleljük. (Itt jegyzem meg 'a propos', hogy én se csipem Fletót, de mi lenne az így is széteső nyugdijrendszerünkkel ma, ha az állampolgárság megadás bejön és az erdélyiek nyugdija is részben a mi büdzsénket terhelné?)
Nos, indulsz Etelközbe, Kijevbe, majd a Donhoz Donyeckbe?
Kezdjük a hrivnyagyűjtést az utadhoz?
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..
Frank Endi 2007.10.08 20:14:06
EGY DOLOG MINDIG KIMARAD AZ EHHEZ HASONLÓ ÜGYEK KOMMENTJEIBŐL !!!

Szóval az, hogy 99%-ban épp a magyariakról van szó mindig a multik bünének titulált esetekben. Majdnem mindenütt egy külön team, régen úgy mondták volna, hogy véd és dacszövetség alakul arra a célra, hogy a cikis eseteket eltitkolják a magasabb (magyarul általában nem tudó) vezetők elől. Óriási tapasztalattal rendelkezem ez ügyben. Nem akarom itt magam tömjénezni nektek, de angolul és franciául hála szüleimnek jól beszélek, de úgymond tárgyalóképes vagyok a germánok nyelvén is. Nos azt tapasztaltam számos esetben, főleg hipermarketeknél és csodás műszaki áruházas multiknál, hogy ahogy eljutottam a már magyarul nem beszélő főnökhöz, minden egycsapásra szuperpozitiven megváltozott. Higgyétek el, szégyenszemre a fő baj a multiknál a magát a saját színvonalán megőrizni és újjátermelni akaró magyar stábbal van. Posztozó barátunk esete nagyon tanulságos, s ha mindez valaha eljutna "up to Mr. Ove Fredheim" (a Pannon vezérigazgatójához) minden bizonnyal változnának a dolgok. Várószoba fotelekkel, olvasnivalóval minimum 1 db állandó humánkapcsolati hostessel akinek ez lenne az egyetlen dolga. Ám az említett védelmi stáb erre vigyázni fog, hogy soha ne halljon semmit se Fredheim úr erről, s minél több legyen a megalázható "magyar testvér" a cégnél.
Ha tudtok nyelveket, receptem a következő. Akár álláskeresésről, akár reklamációról van szó, kerüljétek a magyar nyelvet, még a külföldiül tudó magyar is kedvesebb lesz veletek. Ha rákérdez miért nem magyarul beszélsz, ha az az anyanyelved, mondd, hogy azt szivesebben használod csak családi körben. Megdöbben egy kicsit mindenki, de biztos célhoz jutsz. Ha nyertél, utána a külföldinek elmondhatod az igazat. Szeretni fog érte, még akkor is, ha épp reklamálni jöttél, hogy már a harmadik hibás mosógépet sózták rád a 72 órás csere alapján. De az ácsorogtatós megalázás kikerülése is jó indok erre. A magyar stáb bunkó része persze utálni fog, de félni is fog tőled a külföldiekkel való "meghitt" nyelvi kapcsolatod miatt. Hisz ők más "nyelvi" kapcsolatokban hisznek. :-)
Ciki vagyok? Lehet, de eredményes.
Na csók!
Frank Endi 2007.10.09 11:32:11
Edelweiss ezt írtad:
"ilyen tenyleg van? de mire jo a magyaroknak, hogy egymast szopatjak?"
Szuperjó kérdés, a kérdések kérdése !!!
Valamilyiktek azt is irta, hogy országon belül. Sajnos nem! Az egész világon ezt tesszük, ösztönből és magyarságból. Szomorú, de ettől magyar a magyar!!! Aki nem hiszi csináljon egy gyors öntesztet akár csak gondolatban. (Ez még nem szopatás lesz, csak előmérés.) Mit csinálsz, ha egyedül belépsz egy étterembe, ahol üresek az asztalok, csak az egyik szélső asztalnál ül egy ember? Hova ülsz? A legtávolabbi üres asztalhoz! (Én is, kapásból) S mit gondolsz mi történik ilyen esetben Németországban két némettel? Az a természetes ha a német odamegy a másikhoz és megkérdezi, hogy leülhet-e hozzá, nem zavarja-e, mert ha nem ezt tenné az baromi nagy udvariatlanságnak számítana. Szóval itt kezdődik. A külföldi magyarok pedig nem fognak össze, csak irigykednek, kinek milyen kocsija, háza van, stb. Ezért szünt meg számos magyar alapítású város, település Amerikában. (Pld: Újbuda, Istensegíts, stb) Nem viselték el, hogy a másik magyar béresei legyenek, ha az sikeresebb volt. Voltak persze látszólagos kivételek a tudományban, filmvilágban, de ott az összetartás azért volt mert ők többnyire nemcsak magyarok, hanem zsidók is voltak egyben. (Remélem ez nem számit zsidózásnak, mert inkább dicséret az összefogásért feléjük) A magyarok összeférhetetlensége és irigykedése a "Turáni Átok" ami ma is él és uralkodik a Pannon recepción is.
Becsatlakozunk az Index papírba fojtó bankok cikkébe egy naiv ügyféllel. Frank a napokban arra lett figyelmes, hogy érintetlen hitelkártyáján is bír képződni tartozás, méghozzá a számlakivonat miatt, ami persze csuklóból büntetnek is: Unicreditbank hitelkártya számlám van, de…..
Frank Endi 2007.09.04 18:42:54
Na hello, én kezdtem, elég szép lett, szóval a gáz nektek is gáz...
MIÉRT HITEL? Mert marha jó érzés más pénzét költeni MA! (A tiéteket debiteskék!) Az, hogy holnap fizetni kell, az majd HOLNAP van, nem értitek? Emberi gyengeség, én is ezt élvezem, sajnos, pedig tudom, hogy butaság és ezt használják ki a bankok, remélve, hogy hibázunk. Elolvastam az apróbetűst is annak idején, de valószínűleg nem értettem meg, hogy az is hitel ami nem hitel... Számla meg persze, hogy van hisz száma is van amire fizetünk és amin lehet túlfizetésünk is mint most nekem, mert 300-at fizettem 150 helyett.
Szerintem nem lenne akadálya annak, ha egy bank olyat szólna, írna, hogy a technikai költségek kivételek, vagyis pont olyan elbírálás alá esnének mint egy párforintos minuszba csúszás az ilyesmik miatt a debiteken. Ez csak elhatározás kérdése, bár lehet, hogy a többi bank fejbevágná őket. Vagy követné...
Mégis váltok, mert hallottam hogy van olyan kereskedelmi céghez kötött, pld a Budapest Bank által vezetett hitelkártya is, ahol a kereskedelmi cég visszaad 3-5%-ot havonta a nála levásárolt forgalomból, pld, a Cora ilyen. Ez mondjuk havi 50ezer esetében már 1500 tehát bőven kijön belőle mindenféle kártyafenntartási és számlakivonatdij egész évre, nem? Csak persze itt is ügyelni kell majd a fránya határidőre, de talán így megéri, mármint a jó kis "holnap" érzés miatt.
Van valakinek ilyen, Cora-s vagy Auchan-os, esetleg Tesco hitelkártyás tapasznyalata?
Ha nekem lesz, majd beszámolok....
Én valamikor február elején vesztettem el a lelkesedésem a Kossuth tértől körülbelül ötven méterre. Hideg volt, az árpádsávos zászlók fagyottan csapdostak a szürke szélben, a tévériporterek csak az élő bejelentkezés idejére vették le a vastag, horgolt füles sapkát és a…..
Frank Endi 2007.08.30 13:23:48
Szinvonal emberek, szinvonal ami nem kell már itten !!! Csak a nézettség a fonti a többi az fontatlan nem számit. Próbálná meg végre valamelyik állami téve, mondjuk az m2, hogy nem törődik a nézettséggel, csak a minőséggel, márcsak úgy kisérletképpen. A politikai (ál)elkötelezettséget levonva, ami hál'Istennek sokszor nem is látszott, ebből a szempontból a kádárkori tévé sokkal jobb volt, ha unalmas is volt sokszor akkor is. Akár a képernyőre kerülők kiválasztásában is nagyságrendi volt az eltérés. Az m1 és m2-őn most például sztár a Pálfy, pedig iszonyúan rongálja szép magyar nyelvünket. Nem mondja meg neki senki, hogy nem tud magyarul. Ugyanis a magyarban a mondat elején vagy közepén van mindig a hangsúly ez a nyelvi kártevő pedig mondatai 90%-ában mindig az utolsó szót nyomja meg. Figyeljétek csak meg. Mit várjunk akkor a kereskedelmiektől? Egy védekezési lehetőségünk van csak, nem nézni, nem beszélni róluk. Megoldható higgyétek el, csak nem könnyű. A Bibliát meg a Talmudot pedig nem szabad szó szerint értelmezni, nem mostanában írták egyiket sem. A Biblia is tele van ma már betű szerint elfogadhatalan passzusokkal. (Pld. halállal lakoljon aki szüleit káromolja, vagy a nők hallgassanak a templomban, stb.)
Szóval ne adj le az igényeidből és ne foglalkozz olyannal, ne nézz olyat aki vagy ami ezalatt a szint alatt áll. Bírd ki, hogy nem ugrasz a "szenzációkra" akkor is, ha emiatt sokan tájékozatlannak fognak tartani. A kor művészete a távirányitó és az egér helyes, következetes és szigorú kezelésében rejlik.
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..
A nyár talán legjobb sztorija történt meg M.-mel, aki az általa szervezett honfoglaló gyerektárborba tartott egy barátja és néhány ősmagyar fegyver társaságában. Pechükre megállította őket egy pestivérivásra készülő rendőrpáros, az események pedig innentől mondhatni…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Frank Endi 2007.07.04 17:48:07
Az előzőhöz annyit Immo, hogy a románok tényleg a Tiszánál, ha nem is a Dunánál húzták meg a határt eredetileg, csak nem kapták meg Trianonban. A Romania Mare (Nagy Románia) pártnak vannak is ilyen plakátjai, ahol pld. Szolnok kettéosztott határváros.
A busongók többnyire istenhivők, na akkor figyeljenek:
1. Isten egyik törvénye, hogy fogadd el kezéből a gyermekeket. A magyarok évszázadokon keresztül ezt nem tették meg. (Indok: az a kis vagyon ne osztódjon majd annyifelé) Szóval mindig megtalálták a módját a magzatelhajtásnak. A tótok, románok nem. Átlagban háromszoros gyerekszámmal telefialták az országunkat. Ez az igazi oka Trianonnak. Ha nem lett volna így, soha sincs ekkora területveszteség. (S ennek nem mond ellent, hogy szinmagyar területek is belekerültek a szórásba, ha utba estek a vonalhúzásnál)
2. Tehát Trianon ezért Isten büntetése a nemzetnek és kész, el kell fogadni.
3. Ez lesz cigány vonalon is, mert most is pont ez a helyzet. Nem igaz, hogy ők vagy a tótok, románok, rácok szaporábbak. Csak több gyereket tartanak meg századok óta, ez tény.
4. A bűn az bűn, a bünhödés is.
Utószó: Persze az más kérdés, hogy én nem szeretnék egy olyan országban élni, ahol állandó gond van a nemzetiségek lázongásai és szeparatista törekvései miatt, márpedig Trianon nélkül ma ebben élnénk.
Utószó 2: Egy ukrán külügyes barátom mesélte, hogy Orbánnak miniszterelnöksége idején diszkréten felajánlották egyszer a Kárpátontúli Terület (mi úgy hivjuk ugye, hogy Kárpátalja) visszaadását, azzal a feltétellel, hogy az ott élő ukránok, oroszok, ruszinok, stb. is mind megkapják a magyar ill. később az EU állampolgárságot, nekik megérné, hogy legalább azok a polgáraik jobban éljenek egy kicsinyt. Az Orbán adminisztráció válaszra sem méltatta a felvetést. (Szerintem helyesen, mert egy ilyesmi gazdaságilag tizszeresen inkább hazavágta volna az országot, mint a Medgyesi-Gyurcsány duó valaha is.
Köszi, hogy végigolvastad. Pusssz.
A Nap-Kelte vicces műsor, ezt mindig is tudtuk, nem csak az izgalmas színű díszletek és a profi műsorvezetők miatt a kedvencünk, hanem a jótékony lelkű szerkesztők miatt is. Például simán lehet promózni ott a konkurens csatorna műsorait. Oké, nyilván erre egy TV2-s…..
Unalmas már ez mokkázás, nekünk is az, de mit tehetünk, amikor minden egyes reggel meglepik az ember valamivel? Ma éppenséggel K. Anna budapesti lakos ül felt a celebkörhintára, és nővérfityuláját a képzeletbeli szélnek feszítve mondott vicceseket, miközben H. Henrik a keveset…..
Frank Endi 2007.02.06 10:51:27
Szia Macs, akkor még ez a lassan archiv topic is él?
Dehogynem fontos, de csak tartós kapcsinál. Vagyis azt érzem, - lehet, hogy tévedek - hogy nekünk mégis kevésbé. Vagyis kevésbé zavar, ha csak ahhoz ért, vagyis ti hamarabb elzavarnátok egy csak dugásra jó pasit. Nem, azért nem vonzó mert liba, csak nem zavar egyáltalán, hogy esetleg az, vagyis ez totál fontatlan. Szoval annak ellenére inkább és hogy esze semmi fogd meg jól, attól még lehet nagyon b***nivaló.
Már sokadszorra emlited a szopkát, hadd kérdezzek valamit, szerinted mi az igazság. Legalább annyi csajszitól hallottam azt, hogy részetekről csak pusztán egy szivességről van szó, mint azt, hogy vágytok is néha rá és szeretitek is tényleg csinálni. (Azt persze még sohasem hallottam, hogy egy pasi szivességből nyalna..) Vagy ez nálatok változó? Engem nagyon zavarna, ha valaki csak szivességből vagy akár csak szeretetből, figyelmességből, nem vágyból tenné. Akkor inkább nem kell. Ezért sohse kértem rá senkit, s aki csinálta remélhetőleg tényleg vágyból tette, nemcsak azért, hogy jó legyen nálam. Akik azt mondták, hogy csak teher, kényszerű feladat, azokkal nem kerültem intim kapcsolatba. (De nem emiatt :-))
Jó, tudom csak a magad nevében tudsz válaszolni, de talán ismered a nöi közfelfogást is. Mi gyakran mondjuk egymásnak, hogy de kinyalnám ezt, vagy azt a csajszit. Ti nem valószinű, hogy egymásközt olyanokat, hogy hmm de bekapnám ennek vagy annak a pasinak. De ugye nemcsak azért mert szégyenlősebbek vagy jólneveltebbek vagytok nálunknál?
Jó nyávogást! (és persze dorombolást is!)
Frank Endi 2007.02.07 16:05:10
Hááát az is, amit Potyeszka ir, de az nekem nem lenne elég ahhoz, hogy csináljam, hogy mindössze látom milyen jó a nőnek, hisz akkor tulképpen én is csak szivességet tennék, ettől nem kivánnám meg.
(Egy cicit se azért simizünk, vagy puszilgatunk elsősorban, hogy a lánynak jó legyen, hanem azért mert nekünk esik nagyon jól.)
Az igazán izgató nekem maga a p**ci szépsége, ingerlő illata, fantasztikus zamatos íze, ami folyamatosan változik a csajszi izgalmának előrehaladtával, egyre édeskésebb lesz, azután az is ahogy érzem, hogy a cs**ló egyre keményebb lesz a nyelvem alatt, s már az ajkaim közé tudom venni, s amikor már dobálja a popsiját a csajszi, akkor jövök a bránerrel és szinte garantált számára az egymásutáni dupla élvezés. S gondold el, hogy én még csak akkor kezdtem el a bránerrel az egészet, s a következőkben majd jöhetnek még a tisztán hüvelyi orgazmusok is. Vannak olyan nők akiknek már csokólózás közben jól érezhető a p**ci illatuk, ilyenkor nemcsak én, de a barátaim is alig várják már a kóstolót, ezt nem egyszer megbeszéltük.
Szóval a kérdés az, hogy vágytok-e a cumkára, a bráner és a golyók egyedi, férfias illatának beszivására, az izgalmi előcseppek izére a makkon stb.
Azt csak neked jegyzem meg, hogy állítólag a macskagyökérnek pontosan olyan illata van mint a kandurok fütyijének és spriccének és ha a lánymacskák megérzik a ezen gyökér illatát, már dobják is magukat hanyatt és kelletik magukat nagy nyávogva a földön ide-oda hemperegve, pedig ott sincs a kandur.