Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picinger

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Információink szerint az RTL ma délelőtti sajtótájékoztatóján nagy durranásokat jelentenek be sorozatfronton: a visszatérő nagy kedvencek (Vészhelyzet, Grace klinika, Dr. Csont) mellett négy olyan sorozattal kedveskednek a műfaj kedvelőinek, amiket vétek lenne kihagyni. Bővebben a…..
Kedves utasaink! Kérjük, csatolják be biztonsági öveiket és állítsák üléstámláikat függőleges helyzetbe, felszállunk. A vészkijáratokat a szárnyak mellett jobbra és balra találják, de nem lesz rá szükségük, mert ami most következik, az egy igazi deluxe House epizód, és…..
A harmadik évadnak ezen szakaszában olyan színvonalat hoz a sorozat, amiről most már érdemes beszélni, mert zsinórban jönnek az élvezetesebbnél élvezetesebb epizódok. Most pl. akik élvezik a House és Cuddy között folyó rendszeres verbális előjátékot, azok ezt a részt…..
Az epizód eredeti címe Cane and able, ez talán némileg rávilágít a magyar címfordításra. A főcím előtti jelenetben egy kisfiút látunk, akit takarodó után meglátogatnak az ufók, mindenféle félelmetes dolgot művelnek vele, pl. kapcsolgatják a TV-jét (ez baromi idegesítő tud…..
Ő Sarolta, egyhónapos boci, óriás fülbevalókkal...
Picinger 2007.10.25 10:09:35
Írtuk, hogy Bret Michaels, a hajmetál forradalom egyik aranytorkú gyermeke, a Poison nevű, éppenhogy vállalhatóan ciki, rózsaszín flitteres glambanda frontembere nőt keres magának. Ehhez természetesen a legjobb módszer a valóságshow, mert az ilyen műsorokban szövődő…..
Mike magához tért a kómából. Ez a futótűznél is gyorsabb terjesztésre érdemes híreknek járó vörös kódot kapja a Lila akác közi lakók riadóláncában. Azt mondjuk elsőre nem értettem, hogy mi az isten haragjáért nem hívja senki egyből Susant a csoda ügyében, de aztán…..
Picinger 2007.10.05 08:42:42