Regisztráció Blogot indítok
Adatok
preditor

7 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Hazudik az iPhone 4? 2010.10.01 15:44:00
Ritka esetek egyike, de olvasói levelet közlünk. Enrico Palazzo megvette első iPhone-ját, és meglepő dolgokat tapasztalt az akkukapacitással. A mobil használatot jelez akkor is, amikor nem használták (persze a háttérben folyó push-t is nevezhetjük használatnak, ha nagyon akarjuk),…..
comment:com A Megasztár kifeküdt 2010.08.30 13:57:00
Úgy tűnhet, hogy az év médiaütközete nagyon hamar lezárult: az X-Faktor már az első adással fölényesen nyert a Megasztárral szemben. Persze kérdés, hogy azok, akik szombat este kíváncsiságból az RTL Klubra kapcsoltak, elégedettek voltak-e a műsorral, vagy ezen a héten inkább…..
Tegnap volt itt egy post, amiben arról írtam, hogy az AT&T pillanatok alatt kifogyott az első napra szóló készletből, az Apple online boltja szintén, ahol akkor már csak július hetedikére ígérték a megrendelt termék érkezését. Csütörtök reggelre július 14-ig súlyosbodott a…..
A kék norvég megérkezett, nyugdíjazta a Pannon márkát, és helyette a nemzetközi Telenort adta nekünk. Szerintük jó az, ha a norvégok tapasztalataira is építhetünk, mert így legalább megtaláljuk a családot a Szabadság téren héderező hippik között. Vagy valami ilyesmi a…..
comment:com A Spektrumról a BBC-re 2010.04.29 15:58:00
 Már nagyon sokszor reklámoztunk a Spektrum On the Spot című dokumentumfilm-sorozatát, hogy tessék kevés pénzből is lehet, sőt nem kell feltétlenül a kamerába nézve, feszülten suttogva egy turistaresortból, a medence mellől tudósítani. Hogy van külpolitikai riportfilm Frei…..
preditor 2010.04.29 20:17:53
Nem volt elég a vulkán, a Wizz Air négy órát buszoztatta feleslegesen a Charleroiból Budapestre igyekvő utasait. HZS nem érti, mi sem nagyon, hogy bizonytalan információkra alapozva hogy lehet 300 embert 220 kilométert utaztatni. Sztori alant: Az eset masfél hete tortént ugyan, de…..
Februárban Gordon Ramsay mellett két másik sztárszakács is feltűnik a TV Paprikán. Február 5-én 21 órától új részekkel jelentkezik a Nigella falatozója, amiben az aprólékos műgonddal tálalt, túldíszített ételköltemények helyett az ízeké lesz a főszerep. Nigella Watson…..
comment:com Conantől retteg az NBC 2010.01.22 09:04:00
Véget ért a tévés talkshow háború, Conan O'Brien ma este vezeti utoljára a Tonight Show című talkshow-t az NBC-n, majd mehet isten hírével ahová akar, de munkát csak szeptember 1-től vállalhat. A lelépési díja/végkielégítése 45 millió dollár lett végül, amiből ő maga 33…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Kedves olvasók, akinek megvan a két magyar Survivor évad, kiáltson már rám egy nagyot emailben, mert nagy szükségem lenne rá egy monstre Survivor-elemzéshez. Sőt, akinek bármilyen, nem-amerikai Survivor évada van, azt is nagyon szívesen fogadom. Előre is kösz!..
Elképzelésem nincsen, hogy miért gondolják a Vodafone-nál, hogy jó ötlet tanulmányt vásárolni, majd kipublikáltatni a netre, azok után, hogy az év legnagyobb magyar kommunikációs összeomlásába sikerül belefutnia a cégnek. Ha a Vodafone komolyan szerette volna elemezni a…..
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt pénteki nagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet. A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett az Index…..
Írtunk korábban a gyanúsan olcsón kínált, alig használt verdákról, és találgattuk, hogy sima átverés álla jelenség mögött, vagy összetettebb. A jelek szerint sima. Íme Tamás sztorija: Nekemis volt 1 hasonló élményem, hasznaltauto.hu , 1 milláért hirdetett audi TT, gondoltam…..
preditor 2009.12.05 14:00:03
@ZF2: Az a trukk Mo-n nem mukodik, de elmeselem a sajat esetemet, ami gyakrolatilag ugyanaz.
Londonban eltem, megtalalt valaki hogy fotozzak/videozzak (ezzel foglalkozom, hirdetem is magam neha) egy nagy csaladi esemenyen (fia 18. szuletesnapja). Mennyi lenne, irtam egy arat, ami nem volt keves, gondoltam alku alapnak jo lesz. Remek, elfogadja, kuld egy csekket elore mert nagyon elfoglalt, le akarja rendezni elore, irjam meg a cimemet. Megirtam, jott egy csekk (pontosabban egy Banker's Draft, bank altal kiallitott csekk), de az altalam kert osszeg 10-szereserol! Utana email: jaj, a titkarnom veletlenul rossz osszeget irt ra, de o most nagyon elfoglalt, tegyem mar meg hogy bevaltom a csekket es a kulonbozetet (-10% a faradozasaimert) kuldjem vissza neki Western Unionnal. A trukk termeszetesen az hogy a csekk hamis, de nagyon jo hamisitvany. Az angol bankok megbiznak egymas csekkjeiben igy nekem siman rautaltak volna a szamlavezeto bankomnal a penzt a szamlamra, es csak hetek mulva amikor a "kibocsajto" bank visszadobja a csekket, derult volna ki hogy hamis, de addigra en mar elutaltam volna nekik a penz nagyreszet, igy innentol en tartozom a bankomnak, plusz a hamis csekk bevaltas miatt is szopo van.

Amiert ez nem mukodik Mo-on, hogy a magyar bank nem fizet ki csekket elore, plane nem kulfoldit.
Pár óra múlva, éjfélkor a nemzet számottevő hányadának gyásza mellett befejezi sugárzását a Sláger és a Danubius, majd néhány másodperc múlva újra feltámadnak a frekvenciák, és megkezdi adását a két új rádió, a Neo FM és a Class FM. De vajon milyen számmal búcsúznak…..
preditor 2009.11.18 23:32:57
Jessica Borsiczky magyar származású amerikai producer, a ma bemutatásra kerülő FlashForward - A jövő emlékei című sorozat egyik munkatársa, nem mellesleg az egyik készítő, David S. Goyer felesége. Jessica eddig főleg mozifilmeken dolgozott, legutóbb például a Túlvilág…..
Hétfő van, tehát a krimiké a főszerep, olyannyira, hogy két idekapcsolódó premierünk is van ma. Az egyik a jó öreg Kojak, meg a nyalókája, a klasszik sorozat most a Filmmúzeumon fog futni egy ideig, kíváncsi lennék, milyen szinkronnal, de sajna én sem tudom nézni már a…..