Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolombusz

12 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptemberben beköszönt a tavasz Zambiába! A városokban a jacaranda fák lila virágba öltöznek és a száraz évszak végi vörös port egy kicsit eltakarják.  Lusakai utca jacaranda fával Furcsa itt a tavasz, mert összekeveredik benne az európai tavasz és az ősz. A száraz és hűvös tél után a növényzet…..
Vélhetően maga Simon L. László sem gondolta volna, hogy amint bejelenti az új füstpénzt médiaadót, a Népszabadság és a Magyar Nemzet is nagyjából ugyanazt az álláspontot fogja képviselni, és perszehogy nem az "itt a seggünk, tessék belehelyezni mindent, amit a kamrába talált a…..
Amerikai karrierről és dollármilliókról szóltak a hírek azután, hogy az Attraction árnyékszínháza megnyerte az angol Britain's Got Talent című műsorát. A csapatnak az egyik legmenőbb producer, Simon Cowell ajánlott fel Las Vegas-is szerződést, amin Szűcs Zoltánék sokat…..
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
Meglepő húzással a rendőrség is beszállt a Jobbik és az izraeliták közt folyó köztéri installációversenybe. Mi az hogy beszállt! A legmeghökkentőbb ünnepi ajándékkal rukkolt elő, amit csak Budapesten láttam. Nem tudom, hogy máshol is van-e, én csak az Örs vezér terén…..
A Nagykörút az egyik legkevésbé biciklisbarát útvonal a fővárosban, de a közbringa-rendszer jövő tavasszal esedékes bevezetése új helyzetet teremthet. A Bubi működési területének „kerékpározhatósága” a projekt EU-támogatásának is feltétele. Átalakításokra…..
Librarium A fegyverkereskedő 2013.08.27 12:11:22
Hugh Laurie könyvének fülszövege hangzatos szavakkal kis túlzással mindent megígért, hogy egy olyan krimi lesz ez mint egy Guy Richie-film vagy egy Monty Python-előadás, de ehelyett inkább egy eléggé zavaros cselekményű, hol jobban, hol kevésbé vicces, B-kategóriás akciófilmre…..
Nem kell Orbán Viktor feltétlen hívének lenni ahhoz, hogy lássuk: a miniszterelnök kivételes politikai tehetséggel rendelkezik. Lassan két és fél évtizede követhetjük figyelemmel pályáját, és bármit gondolunk is róla, céljairól és eredményeiről, ennek a korszaknak ő a…..
A világszerte ismert hegedűs első, Mező című citerás albuma áll a világzenei toplista első helyén. Ilyen rangos helyre legutóbb a kilencvenes évek elején került magyar szerzemény, Sebestyén Márta egy felvétele. A WMCE (World Music Chart Europe) világzenei toplistájához havonta…..
A kormány már régóta tudja, hogy az egyetlen járható út valamennyi szektor államosítása. A Fidesz úgy gondolja, hogy az egészségtelen élelmiszerek, a megtévesztő devizahitelek és a médiából ömlő szenny,  a drága földgáz, valamint az ezek miatt külföldre áramló…..
A blog mostani kiadásának eddigi része arról szólt, ami leginkább engem érdekelt, azaz a motorozásról, de jöjjön végre az a rész, ami mindenkit érdekel, azaz milyen város is Bukarest? Először is, iszonyatosan, rettenetesen, borzasztóan, baromira, egyáltalán, mondhatni k**vára…..
Szélsőségesen ellentétes reakciókat szült az a teljesítmény, intenzitás és jelenlét, amit Orbán Viktor az elmúlt napokban az árvíz idején bemutatott. Egyes szám első személyben elmondott mondatoktól a személyes irányítás folyamatos hangsúlyozásán keresztül a zoknicsere…..
No, akkor húzzunk bele, hogy lassan meg is érkezzek a fővárosba, mert közben csak gyűlik itt a mesélnivaló. Mivel az esti pihenőt jóval félúton túlra raktam be, volt időm jó sokat aludni, és kb. olyan 11 felé nekiindulni az út legszebb szakaszának. Az már a térképről is…..
A határon átlépve kiderült, hogy Romániába nem kell motorra matrica (mert minden másra egyébként kell, akkor is, ha csak földutakon közlekedsz). Ez kicsit feldobott, ráadásul utána a meglehetősen rámenős zugváltók között is sikerült elszlalomoznom, hogy rátérjek a 7-es útra,…..
Életem első, és biztosan nem utolsó motoros kalandja volt Bukarestbe lejönni motorral, amit egyáltalán nem bántam meg. Motorral utazni nagyon jó dolog, mert a legjobbat hozza ki az emberből. És itt most elsősorban nem magamra gondolok, hanem mindenki másra. Azt tapasztaltam, hogy…..
Petra korábban itt. Csütörtök este van, Tamást és Petrát várjuk. Petra a múlt héten csak egyedül tette tiszteletét Dargaynál és onnan rögtön dugni ment a főnökével. Mire elindult, már mintha megbánta volna ezt a döntését, de már nem volt visszaút. Mi történt azóta?…..
Több mint 72 órával a Brazil Nagydíj leintése után megváltozhat a verseny és a világbajnokság végeredménye, ha a Ferrari benyújtja fellebbezési kérelmét az FIA-hoz. A maranellóiak egy friss videofelvétel alapján azt állítják, Sebastian Vettel sárga zászló alatt előzte meg…..
A motorbalesetek nagyon könnyen megtörténnek. A baj pikk-pakk pofán csap bármelyikünket, elég egy kis figyelmetlenség, jöhet a bumm. Az összes felvétel a Mulholland Highway-en készült, az amerikai motorosok kedvenc szerpentinén. A videó érdekessége nem csak a lassított, hanem…..
Kolombusz 2012.11.28 18:22:30
Ismeretlen tettes ellen tett lopás miatt feljelentést a Bicskei Rendőrkapitányságon az Alcsútdoboz Göböl pusztai juhász. Váradi András azért fordult a rendőrséghez, mert állítása szerint november 24-én a Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere tulajdonában álló Búzakalász…..
Inkább élj, mint félj!Az előző héten elbúcsúztunk a drámákkal és hisztikkel tarkított skorpió havától: csütörtökön az újholddal megérkezett a nyilas hava, a csodák hónapja. A kabbalisztikus asztrológia tanárok szerint a nyilasok a merész lélek megtestesítői:…..
Asztaku… az 57 másodperces beharangozó elég sújtó így kezdésnek, de hát szokni kell az igényt ugyebár. Csak hogy érezzük mi is a disznószart, meg a tájszólást, elmondom nektek, hogy ez itt a Staub a Tányón. Ugy biza, nem gépeltem el. Adva van ugyebár öt habiszti telepi, név…..
Az előző részek tartalmából: Judit bevallja Andrásnak, hogy van valakije és ezzel bebizonyosodik a férfi legbelsőbb félelme. Most már nem tehet úgy, mintha a házasságában minden a legnagyobb rendben lenne. Lássuk mit szól mindehhez Ágnes. Péntek este van, Ágnes memoárját (?)…..
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..