Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snakeblood

1 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milliós szerződés: lecsap az RTL Klub Gesztesire, harsogja a mai Bors. A lap szerint a Tv2-től az állítólagos alkoholizmusa miatt távozni kénytelen színészre több produkcióban is számítanának a konkurens csatornánál, de az szinte biztos, hogy a Jóban Rosszban szappanopera…..
snakeblood 2015.04.10 16:39:33
Nyolc év kihagyás után írták vissza a karakterét a sorozatba, derül ki a Blikk mai cikkéből, és igaz, hogy párszor beugrott, ha hívták de huzamosabb ideig nem maradt a karaktere képernyőn. Na, ez megváltozik, ismét állandó szereplő lesz. ..
Ez pár perccel ezelőtti kép, a lila felirat Fidesz-naracssárgra váltott, hoppácsak. UPDATE: a tumbler jelezte, hogy öt napja "koncepciózus színváltás történik" (nem magyarázza el, ez mit takar, de segítünk a felkészült mikrobloggernek, mert a kommentelőink rendesek: a Híradó…..
A hideg ráz, amikor valaki kategorikusan kijelenti, hogy szerinte csak a lusta szülő nézeti a tévét a gyerekével, adja a kezébe a telefont, tabletet, kizárólag azért, mert neki NINCS KEDVE a kicsivel foglalkozni… Én ezúttal üzenném Nektek, minket lusta szülőnek titulálóknak,…..
  A közhiedelemmel szemben, nem az a bajom a Rising Starral, hogy a TV2 csinálja, vagy hogy a szombati X-Faktor annyira leszívja az agyam, hogy másnapra csak a zombulás marad és a kétségebeesés, hanem az, hogy ez egy rettenetesen rossz formátum, amiből a TV2 igyekszik ugyan kihozni,…..
snakeblood 2014.11.18 11:22:07
@jet set: Talán akkor lenne hihető a sztori, ha addig zsűriztetnének, amíg meg nincs a 24 darab emberke.
Ez az itt fönt (vagy itt van hivatalosan is). Először is, azt hittük (reméltük) Avril Lavigne már csak szorgos háziasszony Chad Kroeger Nickelback-vezérrel közös otthonában, és a tavalyi lemezét is csak búcsúzásnak szánta. Másrészt igen, a lázadó tini imidzs erősen…..
snakeblood 2014.04.24 10:55:50
Több szemfüles BB10 fejlesztő kiszúrta a RIM fejlesztői oldalán, hogy az új platform szoftverfejlesztő környezetének (SDK) frissítéseit, és az azokhoz tartozó lényegesebb új funkciókat taglaló Roadmap oldalon megváltozott a (fizikai) billentyűzet támogatását is tartalmazó új…..
 újabb barátnőmnek kérték meg a kezét és akkorát sikoltottam, h Soso el is sírta magát, úgy megijedt! Nevet nem mondok még, mert egynapos a sztori és szeretném, ha a közös ismerőseink tőle tudnák meg, h bizony ő már menyasszony. Én nagyon nagyon örülök neki, az utóbbi…..
Sokat írtunk már nektek az új BlackBerrykről, a Bold 9900-ről, meg a két Torchról, illetve aki eljött a hét eleji sörözésre, kézbe is tudta venni az újdonságok egy részét. Az új telefonokat Amerikában és Nagy-Britanniában már meg is lehet vásárolni, de mindeddig nemigen jött…..
Nahátakkor, ez is megvolt, aki ott volt, életre szóló élményben részesült, aki kihagyta, ebből kifolyólag örökre bánhatja: tegnap este elmentünk sörözni mi együtt, BerryBlog-olvasók. Bár a magam részéről utálom a sört, ez volt életem eddigi legjobb sörözése, köszönet…..
Régóta tudjuk, hogy a PlayBook bizonyos feltételek mellett képes lesz androidos alkalmazásokat futtatni, és bár nem mintha ez lenne a fő selling point az eszköznél, sokan várják azért az Android App Player nevű futtatókörnyezet érkezését a RIM tabletjére. A hét elején…..
snakeblood 2011.08.05 10:16:41
Nem jut eszetekbe hirtelen egy régen tanult idegen nyelvű szó, vagy éppen külföldön járva lenne életbevágó lefordítani egy szöveget? Az okostelefonok, illetve a BlackBerryk segítségével ez sem probléma többé! BlackBerry platformra talán az egyik legjobb fordítóprogram a…..
Vannak olyan országok a világon, ahol a kormányzati szektorban az informatikai közbeszerzések során nem csak a termék hype-faktorát veszik figyelembe, hanem azt is, hogy a kütyühöz adott esetben ne lehessen olyan könnyen kívülről hozzáférni. Ilyen ország az USA, ahol csak a…..
Kissé klisészerű már a következő megállapítás, mindenesetre mi elsütjük huszadszorra is: Jelenleg kétféle ember él a világon, aki már facebookozik, és aki még nem facebookozik. A RIM most annak érdekében tett egy kis lépést előre, hogy az előbbiek tábora növekedjen. A…..
Minden Facebook-függő BlackBerry tulajnak piros betűs ünnepként íródjon be a naptárjába a mai nap: ha minden a tervek szerint halad, a RIM ma kiadja a gyári Facebook alkalmazás 2.0-s verzióját! A gyártó állítólag már kiküldte egyes partnereinek az értesítést, hogy az…..
Android és iOS platformokra már régóta hozzáférhető volt, most viszont számos tesztverzió után immár BlackBerryre is elérhető a népszerű foursquare közösségi helymegosztó szolgáltatás legújabb alkalmazása. A foursquare 3.0 vadonatúj kezelőfelületet kapott, személyre…..
BerryBlog Bétát a magyarnak! 2011.07.19 15:07:00
A RIM az utóbbi hónapokban mintha egyre nagyobb mértékben támaszkodna a külsős tesztelőkre a saját fejlesztésű alkalmazásait illetően. A cégnek egy erre a célra rendszeresített szolgáltatása is van, ez Beta Zone néven fut, és többek közt olyan programok nagyüzemi…..
Most már aztán tényleg itt lenne az ideje, hogy a RIM kiadja a natív Facebook kliens 2.0-s verziójának végleges változatát, lévén a cég eredetileg májusra ígérte a fejlesztés befejezését. A munka most már biztosan húzódik, dehát jó munkához idő kell, mint…..
Na jó, tényleg kezdem azt hinni, hogy a Telenornál nem mindenki van tisztában azzal a készülékértékesítésen, hogy a BlackBerryket eszik-e vagy isszák, ez onnan is látszik, hogy a szolgáltató szerint a BlackBerry Torch-on (amit egy hete lehet kapni a cégnél) Android OS fut. Mondjuk…..
Tegnap este megjelent egy felmérés a BlackBerry hivatalos Facebook-oldalán (ami mellesleg nagyjából 6,1 millió tagot számol) arról, hogy ki miért szereti a PlayBookját. Eddig meglehetősen szép számmal érkeztek be a szavazatok a különböző opciókra, a poszt írásáig született…..
Na, jó régen írtam. Most már ritkulnak a bejegyzések, talán azért, mert kezd megszokottá válni a kolozsvári élet. Lassan két hónapja vagyok itt, és már megvan az otthonérzésem. Hétvégén erasmusos szervezéssel Moldvában és a Békás-szorosnál, Gyilkos-tónál voltam. A…..
snakeblood 2011.03.30 18:02:28