Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klein Úr

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Aki szervezett már akármilyen nyilvános programot, az jó eséllyel átélte az érzést, amikor kevesebben vannak a vártnál, reméltnél. Esetleg sokkal kevesebben. Nos, ebben a műfajban egy ideig a vasárnapi, a Budapest Sportarénában tartott Összefogás koncert lesz az…..
Klein Úr 2012.02.20 18:00:30
@SzaGyu: ilyen, amikor lejárt szavatosságú, huszadrangú senkiházi szórakoztató-ipari napszámosokat (tisztelet 1-2 kivételnek) akarnak lenyomni a torkunkon - a rendezvény bukásának (vagy sikerének) nem pártpolitikai szinezete volt/lett volna, hanem egyszerűen senki nem kíváncsi 2000 Ft-ért arra, amit minden hétvégén megkap ingyen a szarházi kereskedelmi TV-ktől.
  „Liptai Claudia azt állította, elhunyt édesanyja rokkantkártyája a napellenzőről akkor esett a műszerfalra, amikor terepjárójának ajtaját becsukta, egyébként pedig vett is aznap parkolójegyet. Ezt azonban a rendőrségen nem tudta bemutatni. A Liptai által használt…..
Klein Úr 2011.05.11 17:58:53
@GGG77: Szívemből beszélsz!

A probléma a cikkben leírtnál sokrétübb, a kialakult helyzet nagyban köszönhető a parkolási maffia (Centrum és társai) által az elmúlt években tanúsított "ügyfélkezelesi" (MUHAHA!!!), bírságolási és árképzési "kultúrának", illetve a parkolásból befolyt összegek átláthatalan felhasználásának.

Röviden: a parkolási társaságok rokkant-igazolvánnyal történő megkurtításában semmilyen morális kivetnivalót nem találok, AMENNYIBEN a delikvens nem a rászorulók számára kijelölt helyet foglalja el.
Megszereztük a Kossuth-díj bizottság új, titkos értékelőlapját, ami alapján eldől, ki kaphat ezután a magas rangú állami kitüntetésből.     1. Nemzeti érzelmű-e a jelölt? a.) Igen. 100 pont b.) Nem politizál. 11 pont c.) Nem politizál, de nem zárkózik el a közös…..
tvblog Hajdú 1 millió fölött 2011.02.24 18:00:00
Az apropó: a vasárnapi Frizbi Hajdú Péterrel című beszélgetős műsort Majkával, Torgyán Józseffel és a többiekkel kései kezdési időpontja ellenére is több mint egymillióan, egész pontosan 1 023 905-en látták az AGB adatai szerint. Az este tíz után a Frizbivel párhuzamosan…..
  Hát ilyet nem láttam még! Egy társaság aki az Aegon Magyarország partnere, képes volt Nogea Kft.-nek elnevezni magát és a donor logó kék elemét négyzet helyett körre változtatni! Hihetetlenül ócska! Megtévesztésre szerintem nem igazán alkalmas és nem hiszem, hogy bárki…..
  Végtelen sorozatunk jubileumi, 250. részében végre újra szadeszozhatunk: a párt ugyanis, hozzájárulva a nemzetközi elsötétedéshez, maga is lekapcsolta a villanyt...
  Kész, vége, nincs tovább. Az Egyenlítő TV Kövér László után kis kommunánkat is a történelem szemétdombjára hajítja: Új Péter, aki jó dolgában csinált egy kis ingyenreklámot, élezheti a tollát (javasolt jelzők: szánalmas, nevetséges, hazug)  arra a postra…..
Nyilván emlékeznek még, bő három héttel ezelőtt a Winkler megírta autós újságírói munkásságának legszörnyűbb mélypontjait. Gondoltam, most ideje egy másik listát is közzétenni, ebben is akad talán érdekesség. Ez itten az enyém. De mivel elég sokat veteránozok, meg ami…..
 Érdekes cikk jelent meg fél 5-kor egy portálon. Azóta kapaszkodnak egymásba Madonna-koncert jegyvásárlói, és zavartan pislognak. A cikk műfaja világos mindenkinek, aki kettőnél több kekszet elropogtatott már életében, mégis úgy tűnik, hogy az elmúlt hét viszontagságai…..
"The day that you stop running is the day that you arrive" (Morcheeba - Enjoy The Ride)  A megboldogult Wanted magazin egykori szalagcímével élve a triphop szélhámosai jönnek el ma a budapesti Dunapartra: a jellemzően a fukszos autódílerek, bártulajdonosok, nagykereskedők…..
Klein Úr 2009.07.29 11:58:19
@heima: Egyetértek, a Blindfold a legjobbabb Morcheeba szám - ever. (A Sorted-ban már a főcím alatt megvolt a katarzis :))

@rajcsányi.gellért (ergé): milyen volt a közönség összetétele?

OFF: a Rekaciósok legalizációhoz való viszonya szerintem is megérne egy postot... :)
Klein Úr 2009.07.29 14:43:18
@rajcsányi.gellért (ergé): Így még jobban sajnálom, hogy kimaradt. :(
Nincsenek könnyű napjai az SZDSZ-nek, így háromszoros örömmel jelenhetjük be, amit Kóka János a Facebookon jelentett be: a liberális párt volt elnöke eljegyezte barátnőjét, Szandrocha Kamillát.Gratulálunk a korszellemnek megfelelő médiumválasztáshoz, és csak annyit jegyzünk…..
Túlkapások 2009.04.09 17:27:50
Az Indexen megjelenik naponta 50-70 cikk, és majdnem ennyi hírecske, ehhez jönnek még az indexes blogok. Ennyi anyaggal az Index sikeresen előállítja a saját médiazaját. A címlapon gyorsan cserélődnek az anyagok, könnyen előfordulhat, hogy aki délután néz rá, az már lemaradt…..
w Kedves Naplóm! 2007.02.01 06:30:00
Egyéves lett a Gyurcsány-blog. Boldog szülinapot. Vessünk számot. Vajon jó dolog-e, hogy a miniszterelnök blogol, és jól blogol-e a miniszterelnök? A miniszterelnöki blog önmagában se nem jó, se nem rossz. Még az sem, hogy Gyurcsány olykor hírértékű dolgokat jelent be…..