Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nokri

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a hétnek egyik nagy kérdése, hogy a Mészáros Lőrinc felcsúti Döbrögi elnökölte helyi focicsapat, ahogy a magyarság valamennyi értékét, így Puskás Öcsi nevét is kisajátító Orbán klán elnevezte: Puskás Akadémia FC, kiesik-e az NB1-ből. Ahhoz égnek és földnek össze kell szakadnia, hogy ez…..
nokri 2016.04.29 10:12:55
@babbaba: az a rossz hírem van hogy egyforma pontszámnál a több győzelem számít. újpest 11 db Honvéd 12 db így ha nyerünk és az újpest veszít mi vagyunk a 6.
nokri 2016.04.29 10:34:11
@babbaba: nyertünk 90/91, 92/93 szerintem ez már nem akkora esett...

több győzelem:
www.focitipp.hu/tabella/Magyarorszag1/2015-2016
fifatop12.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1101333

sajnos az mlsz honlapján nem találtam

ui: idén egy meccsen nem voltam kint, annyira nem érdekel, de ez a holnapi meccs ez igen
Nehezen tudja elviselni az államgépezet akár egyetlen gyermek elvesztését is, aki kimarad az egyre súlyosbodó közoktatási nyomorból. Külföldön élő állampolgárt gyámüggyel fenyegette a 14. kerületi önkormányzat, ha nem mondja meg, hova jár a gyermeke óvodába. Mert az…..
Eric Singer 1991 óta már a harmadik turnust húzza le a Kiss dobosaként. Az idén 52 éves zenész korábban Alice Cooper, a Black Sabbath vagy az Avantasia tagjaként is feltűnt, játéka ötven albumon is meghallgatható. Ma este, a Papp László Sportarénában élőben nyomja majd el a Sonic…..
Judit, aki egy darab autó tulajdonosa, nagyot nézett, amikor az önkormányzat kettőért akart fizettetni vele. A második jármű egy ősöreg Dacia. Judit először semmit nem értett, aztán derengeni kezdett neki, hogy 17 évvel ezelőtt tényleg eladtak egy ilyen autót. A helyhatóság a…..
A Zugügyvéd tapasztalatai szerint is egyre gyakrabban fordul elő, hogy a vevő „elfelejti” átíratni a megvásárolt gépkocsit. Az ilyen helyzetek ellen úgy tud a legjobban az eladó védekezni, ha ő is bejelenti egy szerződésmásolattal az adásvétel tényét.Tisztelt…..