Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaluBéla

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
George F. Hemingway született Szabó György, a 24 év után bajnok Honvéd tulajdonosa volt a hétfő esti Tények Extra vendége. A sikeres csapat mögötti sikeres üzletemberről kiderült, "nem politizál, de van véleménye". Szerk.: Egy olvasónk küldte el nekünk a nem politizáló Hemingway cikkét, ami a Magyar…..
BaluBéla 2017.05.29 20:44:22
@ManhattanProject: az utolsó mondatot neked is elég lett volna bepötyögni.
Az Alkotmánybíróság jóváhagyta a „győztes kompenzáció” intézményét és ezzel a választási eredményt, amely részben a választók akaratából, részben azonban az új választási rendszernek köszönhető módon lett olyan amilyen. Érdemes nemzetközi összehasonlításban is…..
Hozzánk sose csöngetnek be az aláírásgyűjtők, kampányanyagot sem szoktunk kapni, aminek lehet sokan örülnének, én viszont bánatos vagyok, mert így nincs elég kampányanyag a blogra. Ezért volt nagy öröm  a héten, amikor felfedeztem a postaládában az az első névtelen…..
BaluBéla 2014.03.13 12:34:54
@Свобода: sajnos rosszul tudod. Inkább ne szavazz senkire, akkor legalább nem kapja meg a nyertes a töredékszavazatokat... és általában ki a nyertes? na ki?
Szerintem el se mosolyodott közben! :DDDDDDDDDD..
Már a múltkori online közvetítésük kapcsán is illett volna felkapni a vizet, de végül mi is adtunk a DigiTV-nek még egy esélyt. Hisz a csatorna hitvallása szerint:"Amit a DigiTV ajánl: - a létezõ legújabb digitális technológiát, - kedvezményes díjcsomagokat, -…..
Az Eurosporttól kapott legújabb hivatalos információ szerint a minket tájékoztató kolléga tévedhetett, mert szó sincs arról, hogy a Chelsea és a Liverpool meccsei átkerülnének a Digisportra, sőt, az a helyzet, hogy a heti kínálatból a 2. és 4. választás lehetősége a…..
BaluBéla 2009.08.11 13:48:05
@Metál -e a bimetál?: érdekes, de a digisport szerint meg ők adják az említett meccseket. biztos ők tévednek, hiszen ők fizették ezért olyan sokat.
A szezon egyik legviccesebb leleplezése: a DIGI nem számított arra, hogy ennyire népszerű lesz az internetszolgáltatása, ezért akkora (úgy értem, olyan kicsi) elosztó aljzatokat szereltek föl, ki tudja hány lépcsőházban, hogy a switch-nek nevezett alkatrészek néhol már beteltek.…..
BaluBéla 2009.06.15 06:28:13
Az uniós források magyarországi sikerességét fenyegető legnagyobb veszély a korrupció - mondta Bajnai Gordon 2007-ben.Mivel mással járhatna elöl ebben az uniós pénzek szétosztásával foglalkozó Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), mint egy évek óta zajló elrettentő…..