Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Császár Előd jó ember

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mondom azt, hogy élvezettel olvasom a meglátásokat az irányban, hogy kit is lehet (és kell!) felelőssé tenni az elmúlt pár napnyi, időjárással összefüggő történésekkel kapcsolatban... Megpróbálok tárgyilagos lenni. Hiszen majdnem az egész ország tudta azt már szerdán,…..
  Mondhatni itt is előjáték, aktus, és utójáték követi egymást, melyek közül egyiket sem ajánlatos elhagyni. Hogy "ki hány kört bír", vagyis hányszor ismétli a szaunázás felhevítő-lehűtő-pihenő állomásait: egyénre szabott. Mindenesetre ne vegyünk részt egy Ki…..
Kicsi, de mulatságos kiegészítés a remek szegedi backdoorcsatáról szóló korábbi poszthoz: íme Apró Juhász János önkormányzati képviselő olvasói levele a Délmagyarországhoz, eredeti helyesírással. Kis ízelítő: igy álmodtam és terveztem mög 28 évvel ezelőtt mint ipoly sor…..
Császár Előd jó ember 2010.08.25 00:44:55
@n0rb1: lehet, hogy magyarabbak a magyaroknál, de üzletelni ne üzletelj velük, mert ott basznak át, ahol tudnak.
A székelyeknél sunyibb, inkorrektebb, szavahihetetlenebb üzleti partnerekkel még nem volt dolgom. S ez nem egyedi tapasztalat.
Ettől függetlenül biztos jó fejek.
2010 a tehetségkutató tévéműsorok éve. Fél tucat izlandi vulkán, két kormányváltás és néhány mediterrán államcsőd sem tud ezen nagyon változtatni, sőt talán még az sem, ha Liptai Claudia egy meleg bárban összejönne Szijjártó Péterrel. Akkor is mindenkinek arról kell…..
f1 Szakított az álompár 2010.01.11 09:52:00
Közel két év után véget vetett kapcsolatának Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton.A pár szóvivője jelentette be, ”szétválnak, mert a karrierjükre akarnak koncentrálni”. Barátok maradnak, de szorosabb dolog nem fér bele, mert az énekesnő – újra –…..
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..
Császár Előd jó ember 2009.04.23 18:04:36
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
 Többször rácsodálkoztam már, hogy a román sajtó (már amennyi átszűrődik hozzám belőle) mennyivel gyorsabb és alaposabb, mint a magyar. A Cozma-ügyben sok esetben jobban értesültek voltak, mint a hazai média - például a szórakozóhely biztonsági kameráinak felvételét is…..
Császár Előd jó ember 2009.03.08 21:55:08
@ufó - a táncparkett angyala: mert alapvetően cinikus vagyok. :)
Szombat hajnalban már aggódtam, hogy Dömsödi Gábort se fogjuk megúszni, ugyanakkor persze azért reménykedtem. Mindhiába: megjött az ő közleménye is. Akit érdekel az Autó 2 sztori, azoknak mindenképpen ajánlom, összeszedett dolgozat. 13 éve használja jogtalanul Surányi Péter az…..
Modorosblog Modoros társkeresés 2009.02.02 06:20:00
Csókolom, pókmajom! :-)Nyájas olvasónk, janomano és egy - a neve elhallgatását kérő - amatőr modorkutató is arra bíztatott, hogy írjunk áttekintést az internetes társkereső oldalak közönségének nyelvi- és viselkedésbeli mesterkéltségéről. Tévedés ne essék: távol…..
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
Császár Előd jó ember 2009.01.15 23:24:51
Arra vagyok kíváncsi, hogy privát blogokban lehet-e linket elhelyezni, vagy azt is kimoderálják... Szóval, a történelmi hűség kedvéért:A nagy 2-tős, azaz tévészakkör a Róna…..
Császár Előd jó ember 2009.01.15 23:16:20
Fantasztikus fejleményei vannak a TV2 blogügyi ámokfutásának. Aki nem hallotta volna: a prae.hu-n ősszel indult egy Hungarian helyszínelő nevű klasszikus munkahelyipletyka-blog egy ismert kereskedelmi televízió szerkesztőségének mindennapjairól. A szerző - aki minden bizonnyal…..
Császár Előd jó ember 2009.01.15 23:13:59
A százas zsepi köddé vált, mint a 2 decis tejföl, a 20 szálas cigi vagy a fél literes korsó sör. A Homár megnézte az itthoni adagot és valóban: az eddigi nagy 100-as felirat helyett csak a termékleírásnál szerepel, hogy a csomagban valójában csak 90 db zsebkendő van.Úgy…..
Császár Előd jó ember 2008.11.28 15:42:02
Császár Előd jó ember 2008.11.28 15:44:54
Császár Előd jó ember 2008.11.28 15:50:31
Rég volt olyan jó dolga az újságosstandoknak, mint idén. 2008-ban már a harmadik, felhőtlen szórakozást, hömpölygő információözönt, receptornyalogató fotóorgiát ígérő Totalcar-Expressz használtautós magazin bukkan fel a polcokon. Talán már holnap megjelenik, de szerdán…..
comment:com Bezárják a Bár 2.0-t 2008.10.20 16:43:00
Úgy tudjuk, hogy a Bár 2.0 alacsony nézettsége miatt a csatorna az eredeti időpontnál jóval hamarabb lehúzza a rolót, felpakolják a székeket, és a mosatlant elegánsan a konyhában felejtve lelépnek. December 7-e helyett már most vasárnap, vagyis október 26-án véget ér a…..
A Simpson család végre visszatért a képernyőkre! A Comedy Central az első évadot, a TV6 a tizenkilencediket vetíti. A honi szinkronipart bemutató cikksorozatunk legújabb részében Homért és Bartot, azaz Székhelyi Józsefet és Simonyi Balázst faggattuk.1998 óta csak egyszer fordult…..
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..