Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maszka

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roger Waters @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.08.25. Ha valaki rajong az úgynevezett Igényes Zenéért, akkor szinte garantált, hogy a Pink Floyd az egyik kedvence. Fontos megemlíteni az Igényes Zene mellett, hogy ezek az emberek mesterei voltak a hangszereiknek, elképesztően átgondolták a…..
A Karácsonyi Hiéna-játékban a tárgyak összegyűjtése az egyik legmókásabb. Mindenki bedobja a közösbe a félretett érdekességeket: most előkerült végre a rég dédelgetett kupacom, amit Kunio, a japán motoros hozott az olvasóknak. Emlékeznek rá? Ő volt az, aki békésen…..
Kedves blog és olvasók!   Az ügyben keresem Önöket, hogy xy Községben majd 7 évig dolgoztam több munkakörben köztisztviselőként. Jó ideig hozzám tartozott a munkaügy is. Az önkormányzat éveken keresztül 3 munkakör betöltését megbízási szerződéssel látta el. Név…..
Tisztelt Szerkesztő!     43 éves, 42%-osan egészségkárosodott, egyedülálló nő vagyok. Eredeti szakmám szerint tanítónő, de mivel elvesztettem a bal oldali hallásomat, a jobb oldalon pedig mintegy 60%-os beszédértés csökkenést diagnosztizáltak, eredeti munkakörömet…..
Maszka 2012.01.21 15:08:09
@_Molly: Biztos, hogy az A1-es képzés után oktathatna?
Lomtalanítás van Óbudán. Mindenki kupacokba ömleszti a nem kívánt holmikat, a lelkes lomisok meg széttúrják, és mohó arccal harácsolják össze a cuccokat. Külön világ ez, de nekik kincseket rejt a szemét – ha kíváncsian belepillantunk a halmokba, máris odaböffenek:…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Maszka 2011.01.08 21:23:42
@LEG X: Oh, happy days!

(oh, Happy End...)
Maszka 2011.01.08 21:30:37
@ambrusqkac: várjál nyugodtan, mi addig éhen döglünk lassan...
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
Maszka 2010.10.18 12:03:14
@PantalaNagaPampa:
Igen, és néha be is van dugva a gitár, illetve van rajta adó az erősítőhöz. Néha meg nincs :)
Belsőség Dezső önerős lett 2010.03.11 17:25:00
A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész, 16.rész, 17.rész, 18.rész, 19.rész, 20.rész, 21.rész, 22.rész, 23.rész, 24.rész, 25.rész, 26.rész, 27.rész, 28.rész, 29. rész,…..
Maszka 2010.03.11 21:13:36
@samadar 2: Wazz, ne add már olyan olcsón Kareszt. Nézz utána, hogy mennyi a rezsióradíj a márkaszervízekben, szorozzál, aztán utána gyere vissza, hátha foglalkozik még valaki veled...
Maszka 2010.03.11 21:14:48
@Carrotfield: De ő legyen az áramszedő...
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
Maszka 2009.12.21 23:47:58
@changebug: Supertalent 2009 auf Deutsch. Discoveryt és Historyt közben, majd visszatekertem a beltérin a felvételt, hogy mi lett a Csillag születik vége. Kielégítő? :)

Micsoda technika! :)
Azt hiszem, ezen a héten igazán büszkék lehetünk magunkra. Na meg persze és főleg csodálatos olvasóinkra, akik olyan elsőrangú cukiságokkal örvendeztettek meg egész héten, hogy mára teljesen kimerültünk a nagy sóhajtozásban. Úgyhogy most itt az utolsó döfés, a korona, a…..
Maszka 2009.11.23 15:28:28
@bean:
Nem lenne inkább kedved valami gombászati szakblogba irogatni ahelyett, hogy itt írsz hülyeségeket?
Maszka 2009.11.23 19:58:04
@szcsaba66:
Csaba! Hát tuti lesz. A szerkesztő meg monnyon le, ha nem vevő rá. :)

Bean! Csak nem utánaolvasol éppen a fajtának? Nagy a csend....
Péntek este óta vándorcirkuszom három fősre bővült, Mötley, az egyéves macskanő megkapta maga mellé társalkodónőnek/rongybabának Lemmyt, a 11 hetes macskalányt, én meg azóta nem tudok nyugodtan aludni, de erről csak én tehetek, nem ők, hiszen a kedves kommentelők…..
Maszka 2009.11.16 14:25:13
@jaffandi:
Karácsonykor már együtt bontják le a karácsonyfát. :) :)
Sixx kolléga hamarosan Debrecenből Budapestre költözik Mötley nevű macskájával együtt. Nagyon készül a változásra, de aggódik, hogy Mötleyt megviselik a történések, ezért társat keres neki."A költözés okozta sokkot enyhítendő társat keresek Mötley nevű macskámnak.…..
Maszka 2009.10.25 11:28:10
Némi tapasztalat.
Van két lány makecunk. Jönnek velünk nyaralni. A helyet nagyon hamar megszokják, három kör szimat, oszt jónapot.
A társaság kérdése: a nagyobbik makec 7 éves. Két hónapos korától egy német doggal élt, mellette nőtt fel. Amikor a kuty elment, mélydepresszióba zuhant, nem lehetett ráismerni. Hoztunk mellé egy kismakect. Az első három hét igen komoly odafigyelést igényelt. A nagymakec alapállásból úgy nézett ki, mint a WC-kefe, fújt a kicsi minden megmozdulására, amit felé tett. Figyelni kellett arra, hogy ő ugyanannyi simit kapjon, mint a kicsi, ha kajáztak, akkor a kisebbet igenis elhajtottuk a kajától, ha a nagy evett. A nagy részéről volt némi duzzogás, nem csípett bennünket annyira mint régen, ezt éreztette is. Aztán egyszer csak bekattant neki is, hogy a fenébe is, ez a törpe pont olyan mint én vagyok és sokkal jobban lehet vele játszani, mint azokkal a nagydarab emberekkel. És elmaradt a fújás, elkezdődött a kergetőzés a kégliben, a szabadfogású birkózóbajnokság, egymás fényesre mosdatása és kitört a világbéke... Rájuk kell bízni a dolgot, tudják ők, hogy mi a világ rendje. Ahogy a kicsi elkezdett felnőni, rájött arra ő is magától, hogy ha akar a naggyal bármit is, bizonyos szabályokat be kell tartani.
Mi abban tévedtünk, hogy a nagymakec, aki koránál fogva már nyugodtabb, majd megneveli a kicsit. A francokat: a kicsi rántja bele olyan dolgokba, amiket ő eddig nem csinált. Így van például tele a fürdőkád néha macskajátékokkal. Ja és macskákkal. :)
kHőMűWes Wilágcsoda Elindult 2009.06.22 18:57:00
Ma elindítjuk csodablogunkat, amiben a W&H&M klánszövetség csodáinak mindennapjait követhetitek figyelemmel.Kissé eseménytelen az élet manapság, mert nem nagyon támadnak minket, kivárnak, bizonyára. De az ördög csipás, mégsem alszik, hát tartjuk a védelmet.Nem szeretnénk,…..
Maszka 2009.06.26 16:15:36
Ezt a posztot főleg a macskatartók legaljasabb, de egyben leghatékonyabb fegyverének, a macska resetelésének/rebootjának szenteltem volna, de a természet beleköpött a levesbe, mert Mötley egyszer csak nagylány lett. Ha nem lennék amatőr macskatartó és persze ha jobban odafigyeltem…..
Lett egy macskám, mondom anyámnak, kicsi és foltos. Minek, kézdezett vissza jogosan, sose szeretted a macskákat. Te kutyás vagy. Igaza van valahol, mert évtizedeken át meg voltam arról győződve, hogy a macska csak azért van a világon, hogy a nyugdíjasok ne unják halálra magukat, erre…..
Corporate hülyeség kategóriában a kánikulai időszak eddig csúcsa, hogy a Vidám Park hasonmáskereső pályázatot írt ki az eddig jó érzékkel titkolt kabalafigurájukra, Vidám Vilire hajazó kisfiúknak. Mi, megkönnyítendő a zsűri dolgát, és idekopíroztuk a tuti győztest.…..
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
comment:com Fokozódik a helyzet 2007.03.12 09:00:00
Nincsenek különösebb illuzióink a soron következő nemzeti ünneppel kapcsolatban, de ha lennének, akkor a televíziók komor hangú riportjai és tényfeltáró szösszenetei azonnal visszarángatnak a valóság rögös talajára, mint tette ezt a tv2 tegnap este és ma reggel, a Naplóval…..
A Zugügyvéd azzal a kommentárral teszi ki az alábbi levelet, hogy jól ismer egy hasonló építkezésből adódó csúnya ügyet. Egy budai bérház a mellett felépült irodaház miatt megroggyant. Életveszélyessé nyilvánították az épületet, a lakókat kiköltöztették. A beruházó…..