Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(X)

60 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az abroncsok teljesítménye döntően befolyásolja a tapadást és a biztonságot   - A gépjárművek aktív biztonsági rendszereinek teljesítménye nagyrészt az abroncsok tapadásán múlik - Az elmúlt 15 évben az autók fékútja 20%-kal lett rövidebb - A prémium gumiabroncsok…..
  BORULÁS FIGYELMEZTETŐ A BETONKERŐ JÁRMŰVEKHEZ KIZÁRÓLAG A RENAULT TRUCKSNÁL     A Renault Trucks egy új applikációval bővítette a Nav’Truck navigációt, mely egy borulás figyelmeztető a betonszállító járművek használói számára. A Mixer Rollover Alerte egy…..
Hihetetlen, hogy már három hét is eltelt azóta, hogy Totalcar lebilincselő cikksorozatot küldött Magyarország legérdekesebb elhagyott katonai létesítményeiről, a Hajagtetőn magasló rádióállomásról, a Pákai védvonalról és Kunmadarasról, ahol egykor négyezren éltek és…..
Autós demonstráció - 2014. november 14-én A Magyar Szolidaritás Mozgalom az orbáni gazdaság- és társadalompolitika, az állami szintre emelt korrupció elleni tiltakozásul autós demonstrációt szervez. A tiltakozáshoz várjuk a civil szervezetek, szakszervezetek és felelősségteljes…..
A Goodyear üzemanyag-hatékony futófelületté alakítja a rizsháncsot A rizs betakarítása során keletkezett hulladék abroncsminőségű szilikává alakul át    A rizsháncsból származó hulladékot, mely ez idáig hulladéklerakókban végezte, mostantól a Goodyear Abroncs- és…..
Sürgős biztonsági visszahívás a 2014 májusa után értékesített ADAM és Corsa modellekre   Az Opel értesíti azon ügyfeleit, akik 2014 májusa után értékesített ADAM és Corsa modellek tulajdonosai, mert Európa szerte ezek közül mintegy 8.000 gépkocsi nem az előírásoknak…..
Budapest, 2014.09.29. - Közel 10 éves kihagyás után ismét nagyszabású autószalon kerül megrendezésre Budapesten. November 21. és 23. között a Syma Csarnokban kap helyet a Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásár, melyen a járműipar legújabb trendjeivel, a népszerű márkák…..
A Toyota átadta a nyolcadik Dream Car rajzverseny díjaitTokió, Japán – A Toyota Motor Corporation a mai napon megtartotta a nyolcadik Toyota Dream Car Art Contest ünnepélyes díjátadó ünnepségét a tokiói Kotón lévő Mega Webben, a Toyota autóélmény-központjában.   A…..
A Mazdám aksija célul tűzte ki magának, hogy az őrületbe kerget a random kamikaze akcióival. Gondoltam túljárok az eszén, és beszereztem egy aksitöltőt. Na de ahhoz helyváltoztatásra kellett volna bírni az aksit, ami sehogy sem akart magától bekövetkezni, így az internetet…..
Az Empire State Building kilátóján az 50. évfordulóját ünneplő Ford Mustang A Ford április 16-17-én ünnepli a Mustang folyamatos gyártásának 50 évét, és ez alkalomból a vállalat az Empire State Building 86. emeleti kilátójában állít pódiumra egy vadonatúj Mustangot, hogy…..
    Új Mercedes-Benz Sprinter mentőautókkal gyarapodik az Országos Mentőszolgálat Négy évtizede, 1973 óta folyamatosan megtalálhatók a Mercedes-Benz modelljei az Országos Mentőszolgálat járműparkjában. Az egyedülálló tradíció 2014-ben új Mercedes-Benz Sprinterek…..
Az AAA AUTO visszatér Magyarországra és megkezdi a használtautó-felvásárlást első, budapesti telephelyén   Prága, 2014. február 5. – Az AAA AUTO öt év után visszatért a magyar használtautó piacra. Célja, hogy egyetlen helyszínen, 1.000 megvásárolható járművel újra az…..
Zsiráfmintás, Opel feliratos elektromos kisautó segíti ezentúl az Állatkert területén a kisebb állatok illetve nehezebb tárgyak szállítását. Az elektromos kisautót Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója adta át Dr. Persányi Miklósnak, a Fővárosi Állat- és…..
  Hatvan új IVECO kukásautó áll forgalomba a közeljövőben Budapesten Az MGKKE üdvözli a földgázzal hajtott hulladékgyűjtő teherautók beszerzését Budapest, 2014. január. 21 – A Magyar Gázüzemű Közlekedés Klaszter Egyesület (MGKKE) üdvözli, hogy a Fővárosi…..
  Ismét nőtt a gyártási volumen, 1 925 636 motor készült A járműgyártás növekedési pályán: 42 851 autó A munkatársi létszám 10 337-re emelkedett Győr, 2014. január 21. – Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. egy új rekorddal, 1 925 636 (1 915 567)* gyártott…..
 Az NNG az autógyártók elsőszámú beszállítóival ápolt szoros együttműködésének köszönhetően vezető navigációs beszállítóvá vált a globális autóiparban. Ezt a számok is alátámasztják: 2010 óta a vállalat bruttó árrés-növekedése triplázódott és a létszám 85…..
Belsőség Ilyet még nem láttál! 2013.12.23 18:33:19
Egy bocsánatkéréssel szeretném kezdeni a képek minősége miatt, de csak telefon volt nálam, annak is koszos volt a lencséje, és a nagy kapkodásban elfelejtettem megtörölni. Cápa barátomnál jártam, szintén nepper, iszonyatosan tud alkudni, egy isztambuli bazárban ríva szaladnának…..
  Budapest, 2013. december 20. – Félmillió forintnyi tárgyadományt adott át ma a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete (MOTE) a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának Budapesten. A karácsonyi ajándékokat húsz nap alatt gyűjtötte össze mintegy félszáz opeles, akiknek az Opel…..
  A hazai autósok egyötöde indult már el otthonról autóval szórakozni, miközben tudta, hogy alkoholt fog fogyasztani, de minden 50. sofőrrel rendszeren előfordul ez – derült ki a Generali 1000 fős reprezentatív kutatásából. Ugyanakkor a megkérdezettek csupán 3%-a vallotta…..
...régen sem volt, aztán csak élünk.Majd óvatosabban megyek 'oszt jó lesz.Sosem volt semmi bajom télen.Alig járok autóval amúgy is.Csak a gumigyárak lobbija az egész.És még ezernyi más indok is elhangzik általában azoktól, akik szerint fölösleges. Mindenki ítélje meg, ahogy…..
Nem indokolt annak ombudsmani kezdeményezése, hogy a Kúria vizsgálja felül a fővárosi taxisrendeletet, ugyanis azt a jogszabályi előírások betartásával alkották meg - állapította meg több panaszbeadvány vizsgálatában Székely László. Az alapvető jogok biztosa ugyanakkor…..
A Magyar Bioetanol Szövetség nagy örömmel fogadta, hogy a Totalcar szerkesztősége foglalkozott a bioüzemanyagok jövőjével, azonban szomorúan vettük tudomásul, hogy a 2013. szeptember 17-én megjelent „Mégsem jó a kukoricabenzin?" című cikkben több pontatlanság is szerepel. Ezek…..
Kötelező a hólánc a 6-os és a 67-es főút Mecsek átkelési szakaszán – a Közút teljes kapacitással dolgozik a havazásban érintett területeken. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának legfrissebb, 9 órai összesítése alapján esik a hó Vas, Zala és Baranya…..
Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be. Lényegében négy ponton változik a szabálygyűjtemény: a saját ingatlan előtt parkolás, a lézerblokkolók, radartetektorok használata, a mentősáv és az…..
Mi tagadást, kicsit megdöbbenve olvastuk a Magyar Kerékpárosklub tanácsait, különösen a buszsofőr-bringás szemkontaktus-teremtése nyerte el tetszésünket, pláne, ha egy busz jobbról előz egy bringást a buszsávban, ahol - véleményünk szerint - semmi keresnivalója nincs. Ennek…..