Regisztráció Blogot indítok
Adatok
police.hu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdődik a kölyökbajnokság döntője 2012.03.26. 15:05 F. Kapus..
Hétfőn rendezték meg a kölyökbajnokság előselejtezőinek első körét a Megyeri úton. Ebben az UTE "B" csapata is érdekelt volt. Az idei bajnokságban két csoportban játszanak majd a csapatok. A papíron erősebbnek tartott csoportba a tavalyi négy legjobb mellé keresik…..
police.hu 2009.09.06 17:22:35
?
Dübörög az utánpótlás-bajnokság minden korosztályban. Általában hétvégén játsszák a mérkőzéseket, kivéve ha a csíkszeredai fiatalok  sorozatmérkőzésekre kényszerülnek. Volt olyan hét is, amikor minden napra jutott összecsapás.Pillanatfelvételünk a legutóbbi…..
Két dolog van. A rész: úgy tűnik, tokkal-vonóval kihajítják a Gyakorló Jégcsarnokból a jégkorongot. Az egész: a politika annak ellenére nem izgatja magát, mi lesz ezzel a sportággal, hogy a válogatott A csoportba jutásakor nagyon lelkesnek mutatta magát. Annak próbáltunk…..
police.hu 2008.10.16 15:08:16
Akkor ismét.

Üdv Mindenkinek!

Több mindenről szeretnék írni.

Futó tűzként terjedt el a hír az UTE-n a blogon szereplő cikkről. Mindegy hogy melyik gyerekről van szó, hiszen mind egyforma, csak az a lényeg hogy élvezze a játékot. Már annak idején a Zenekának a bezárásánál is volt mocorgás, tüntetés, de akkor tovább nem jutottunk. De a MAC egy kicsit jobban érint minket, mert Ők közelebb állnak hozzánk. No nem csak a Buci miatt, de valahogy úgy alakult a kezdet kezdetétől, hogy a gyerekek és a szülők is megtalálták egymással a hangot és majdnem hogy haveri kapcsolatok alakultak ki. A másik meg, hogy a fővárosban a MAC a másik olyan egyesület aki a legtöbb utánpótlást neveli.

Ezzel a húzásával a NUSI - akinek állíólag az utánpótlás nevelést kéne biztosítania - a neve alapján csak éppen az uánpótlát szünteti meg. Miért?
1. Elveszi a meglévő és már korongozó igazolt játékos gyerekek elől a jeget.
2. Elveszi az UTE de.-i jégidejét amit eddig az óvodások és a kisiskolások birtokoltak. Az utánpótlás 80%-a ezekből a gyerekekből jött. Brávó NUSI.

Addig mérgelődtem, míg írtam a TV2. Naplónak és itt javasoltam, hogy nézzék meg itt az alap cikket. Megnézték. Majd válaszoltak. Az elkövetkezendő időben nem érnek rá foglalkozni ezel a problémával, de tovább küldték a Mokkának.
Nesze semmi fogd meg jól.

Kéne valaki akinek van személyes kapocsoilata a médiához. Hátha úgy működne.

Chelios40
De érdekel több embert is a probléma, csak idő amíg ír az ember, meg nem mindenki ír.

Advokatusdiaboli!
(remélem nem tévesztettem el egyeszerű nikkedet)
A gyermekem játszott az egyik Decatlon megnyitón egy ilyen pályán. "Ne tudd meg." Estek-keltek, a ruhákat nem lehetett utána kimosni, a sportszárak kukába mentek az olajtól. A korik fölforósodtak,volt penge ami kilazult.
Aztán koriztam én is ilyen pályán. Kölcsön korival. Az él kb 5 perc alatt tünt el. Nálabb sokkal profibb korcsolyások, műkorisok is botladoztak, nem hogy táncoltak volna. A kölcsön korim kuka lett. Penge kilazult, kiolvadt.
Én senkinek sem ajánlom, korongosokna meg pláne nem. Inkább a görkori.

Hát jó csúszást sok szerencsét és drukkolunk a MAC nak.
Hajrá MAC! Hajrá gyerekek !