Regisztráció Blogot indítok
Adatok
12fa

4 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétismeretlenes egyenlet, de kínzó! Ki az a mester fokozatú celeb, aki a Fészek mosdójában szájjal kedveskedett egy lánynak, miközben szemben velük egy másik celeb két nem éppen irigy lánynak engedte meg ugyanezt? ..
Kiforratlan Doni tükör 2013.01.23 16:26:28
A film nem rossz elképzelés, de nem szabad elhinni mindent, amit mond. A háború kérem szépen, az háború. A megszállás, az megszállás. Jujj, fegyveresen bevonultak, egyenruhában, jujj, de féltünk... a vádak jelentős része ehhez hasonló komolyságú. Vannak cudarabb sztorik (pl.…..
Csütörtökön vitatja meg az Európai Parlament petíciós bizottsága civilek által kezdeményezett javaslatot, amely az ún. Beneš-dekrétumok felülvizsgálatát szorgalmazza. Az ún. Beneš-dekrétumok a cseh társadalom legerősebb traumája, mint szimbólum nem adja könnyen magát.…..
12fa 2013.01.08 12:22:38
@Csehszlovák Kém:
"A cigánygyilkosságok és a Benes dekrétumok védői közös platformon vannak, mert mindegyik etnikai alapon, nemzetiségi hovatartozás alapján ítél meg egy etnikumot, népet. Csűrheted-csavathatod, de ha ezt nem érted, nincs miről beszélgetnünk."

na most már kimondom. te ostoba vagy.

persze hogy etnikai alapon itélünk meg egy etnikumot. a krumplit krumpli alapon, a cipőt meg cipő alapon. amire te gondolsz, az az, hogy etnikai alapon embert, vagy emberi alapon etnikumot itélünk meg (előbbi az előítélet, utóbbi a kolletktív bűnösség).

a népeket mint népeket itéli meg minden épeszű ember.
Subba Napi Video: Superhuman 2012.12.27 17:39:48
..
12fa 2012.12.28 11:59:36
Kiforratlan Tandíj - tüntetések 2012.12.15 16:07:09
A diákok azt akarják, hogy ne kelljen tandíjat fizetniük, 18 év körüliek, felelősségről nem beszélhetünk az esetükben, vagy tudatos gondolkodásról. Ami ellen tüntetnek az szerintem (sem) ellenük van, hanem személy szerint egyenként zavarja őket, hogy fizetniük kell esetleg. És…..
Subba Eszed megáll: Robot Boys 2012.12.14 10:35:00
Állkapcsod szilánkosra törik a földhözvágódástól. Dán gyerekek, ha táncolnak, tejóisten. ..
Kiforratlan Tandíj 2012.12.14 11:15:21
Követeljük, hogy ésszerűen legyen támogatva a felsőoktatás! A 75 ezer hallgatóból legalább 65 ezer tehetséges abban, amire jelentkezik, nem csak kedvtelésből, unaloműzésből, vagy legyen már egy diplomám alapon jelentkezett. Ezekből legalább 35 ezer szorgalmas is lesz az egyetemi…..
Kiforratlan Kiforratlan 2012.12.12 14:54:08
Egy kiforratlan demokráciában élünk. Évezredekig éltünk valamiféle egyszerűbb társadalomban, mai szemmel nézve monarchiában. Ez fokozatosan fejlődött, majd jutott el mára odáig, hogy azt hisszük/mondjuk, ez már demokrácia. Azt vallom, hogy ez azonban nem az. A polgárok tennék…..
Fináléjához érkezett az Index és a Bistro Reklámügynökség Aranydisznó-jelölése: november 29-én, csütörtökön este kiderül, melyik az utóbbi évek legszörnyűbb Magyarországon publikált hirdetése! Az elképesztően rossz felhozatalból most már csak hat alkategória…..
A lényeg, hogy a számot minden körülmények között végig kell énekelni, ahogy a jó Aketosz mondotta. Néha egy borz seggébe nézve, néha kígyók közé nyúlva. Ettől a csaj eléggé metálosra veszi a figurát persze, de tizedjére is annyira vicces, hogy hasonlóan üvöltesz a…..
Életemben nem hallottam erről a csávóról, de már rögtön egy egész albummal indít. A lemezt viszont  a king Ozon maszterelte, úgyhogy a minőséggel nem lesz hiba ..
Egy nagyon fontos dologról kevés szó esik az új választási törvény kapcsán: vajon ki fog előre regisztrálni? Én tartok tőle, hogy nem csak a politikai elemzők által várt pár százezer ember esik ki a választásokból, sokkal inkább milliók. Fogalmazzunk úgy: nagyon kevés ember…..
Amikor Szegedi Csanád tiszteletét teszi Slomó rabbinál, az valami olyan penetránsan amerikai, megtérő-náci filmes klisé, annyira a médiára konstruált szájbarágás, az auschwitzi út fölajánlása akkora giccs Szegedi részéről, hogy érdemes kitalálni egy-két konteót…..
Lenyűgöző, hihetetlen, egyedülálló - mondhatnánk, ha egy gerelyvető, öttusázó vagy cselgáncsos sportkarrierje során, zsinórban öt olimpián vesz részt és minden alkalommal aranyat nyer. Ötöt. Az amerikai Michael Phelps a londoni olimpián huszadik érmért nyerte, ebből tizenhat…..
12fa 2012.08.07 14:35:38
@rooklin: kuss. :)
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
Ha a nem csak a töködet lábadat akarod áztatni hétvégén, akkor szerezz be egy Waboba labdát! reflexshop.hu..
És akkor bekopog a tévé, hogy akarok-e nyerni egy új hűtőt, de olyat, amiben jégkockaadagoló is van ám. Ez a Viasat3 új kvízműsorának koncepciója, mondjuk a Nyered, ha mered stábja nem random csöngeti végig a lakótelepet, hanem előzetes regisztráció, sőt casting után keresi…..
sorok között BKV vonaljegy: 880.- 2012.05.30 07:00:00
Tegnap este egy baráti beszélgetés közben merült fel a BKV helyzete, és kiváncsi lettem, hogy vajon mennyibe kerülhet egy vonaljegy valójában. Tisztában vagyok azzal, hogy 320 forintért lehet részem a felejthetetlen, és gyakran izgalmakkal teli utazásban, de én azt szerettem volna…..
Adja!!..
12fa 2011.04.05 08:02:24
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: sírni tudsz már?