Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyagyás

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszoktam már, hogy, hogy itt az indexes vállalatbirodalomban a kollégák bemutatják az új szerzeményt, ami rendszerint valami hamisítvány, vagy legalábbis koppintás. Volt már így szerencsém többféle Ray-Banhez, Pradához, tescós Carrerához. Elöljáróban mindenképpen…..
Tegnap eljött a Nagy Nap,- az Androlib birka módjára szépen át is aludta, mert megérdemli - és a Nagy Nap keretében a Samsung bejelentette a Samsung Galaxy SIII eljövetelét, amit persze már mindenki előre tudott, vagy gondolt, esetleg csak remélt. No de ne szaladjunk ennyire előre,…..
gyagyás 2012.05.04 19:08:23
@Tomi from Space: A tv-im feketék xbox-om fekete házimozim fekete igen
ebből most miért következik hogy a telefonom is az legyen ???? Ezt éééérted ??:D
 "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel." Jól gondold meg mielőtt valóságshowba jelentkezel barátom. Exkluzív interjúnk során a Való Világ első számú botrányhőse, Baukó (VV) Éva lerántja a leplet. A műsorról, a médiáról egy reality…..
Nahát, erre azért nem számítottunk ezen a csodálatos reggelen: a hír24 szerint a VV4 nyertese, az azóta a Tv2 kebelére ölelt torpedógatyás Alekosz nemcsak az Összeesküvőkre ugrott be a másik kertévébe, hanem hosszú távra. A hírportál információi szerint az RTL Klubbal éppen…..
Kivágták az RTL Klubot sértő beszólásokat az RTL Klubon ma este vetített Roast végős változatából. Az Amerikából importált műfajban neves közéleti személyiségeket égetnek viccesen a saját jelenlétükben, az első adásban Nagy Feró ült be a trónba, hogy fogadja humoristák…..
gyagyás 2012.04.17 10:33:36
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
Előre borítékolható volt, hogy a felháborodni imádó amerikai közvélemény nem fogja pillanatok alatt elfelejteni M.I.A. vasárnap este bemutatott középső ujját, olyannyira nem, hogy másfél nap elteltével sem csitul, inkább fokozódik az ezt övező botrány. Most éppen ott tart az…..
Varánusz Fidesz: kéne egy tömeg! 2012.01.10 10:57:58
Nem jó ma Fideszesnek lenni Magyarországon. Orbán Viktor teljesítménye szégyenteles, a gazdasági elkúrás mértéke meghaladja a Gyurcsány kormányét, a demokrácia deficittől úgy megfagyott körülöttünk a levegő, hogy lassan az utcákat is fűteni kell, mert beköszönt a…..
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
Négyszer 90 percben elevenedik meg immáron a magyar rajongók szeme előtt is Ken Follett lektűrje, a Katedrális, amit a leginkább kémregényeiről ismert walesi író 1989-ben vetett papírra. Az ezeroldalas regény egy képzeletbeli angol város, Kingsbridge története, illetve az ott…..
Azt már lehetett tudni egy ideje, hogy a Parlamentben népszerű az Apple tabletje, sok képviselő csak úgy a maga örömére vásárolt iPadet, Szájer József egyenesen a táblán írta az alkotmányt, valamint döntés született arról is, hogy a kormány tagjai helyettes államtitkári…..
gyagyás 2011.06.29 20:58:16
@chipanddale74: Még a számlaszámát is ismeri azt fejből tudja a gennyes.
  A Facebookon mozgalom indult a múlt héten, hogy Anikó és Gigi helyett vezesse Éva az Alekosznak Való című műsort, mert a villalét alatt ők barátok voltak. Anikó szerint ez nem kívánságműsor, Éva azonban mégis betörtette magát a produkcióba. Kedvére okoskodhat az RTL-en…..
gyagyás 2011.05.16 13:46:28
Vastagbőr Pintér már csak tudja 2011.05.04 10:10:00
A Széll Kálmán tervben jelentették be, hogy senki nem mehet a nyugdíjkorhatár előtt nyugdíjba, azóta tartanak a tárgyalások a rendvédelmi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. A tárgyalások mellett folyamatosan zajlanak a tüntetések, pénteken jön a következő…..
f1 Animáció a Kubica-balesetről 2011.02.08 16:08:00
Nem teljesen úgy történt, amint a videón rekonstruálták, de a végeredmény ugyanaz, ezt fotó is bizonyítja. Kubicáék nekicsúsznak a szalagkorlátnak, majd miután a lengyel korrigálni próbál, Skodája áttöri azt, és a fém átfúródik az autón. Jakub Gerger navigátor hétfőn…..
gyagyás 2011.02.07 15:01:43
@Titus Pullo Urbino: Az ilyen hazaszerető hős politikus sosem a saját pénzén csinál ilyet eddig sem és ezután sem .
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
A mai, Concorde csoport által készített infografika egy sokakat érintő, örökzöld témával foglalkozik a benzinárral. Gondoltátok volna, hogyha az átlagos havi bruttó bérhez viszonyítjuk olcsóbb a benzin, mint 15 éve volt? Nyilvánvaló, hogy ez a benzinkúton erőteljesen…..
Minden összeállt szombaton, amikor elolvastuk a Bestben Szalai Annamária emberi oldalát bemutatni akaró kétoldalas cikket. Kicsit kevés volt a két oldal erre, viszont csomó minden kiderült, és kezd tisztulni a kép.  A legfontosabb információk a cikkből: nincs tévéje…..
gyagyás 2011.01.17 16:39:51
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
 Szalmonella mérgezésben vesztette életét Angelina Jolie (†35) színésznő. Fóton, a Gyermekvárosban egy balkáni háborús mozi forgatásának egyik ebédszünetében fogyasztott szalmonella baktériummal fertőzött tojáslevest a tragikus sorsú művésznő. A feszített…..
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
Végtelen unalmas már ez a szüzesség-saga, mindenesetre ott tart a dolog, hogy 30 milláért mégis eladná. Annyi plusz van a dologban, hogy a 30 misi mellé Miss Spring (bahahah) édesanyjának is szimpatikusnak kell találnia a reménybeli deflorátort.- Van az a pénz, igen, amiért…..
Subba Hol van az a lány aki tudja? 2010.08.16 12:28:12
Mi történt a Fekete Vonat Fatimájával? ..
Javában zajlik régi és új kormányaink közt az átvétel ceremóniája. Túlestünk az első kormányszóvivői sajtótájékoztatón is, amit nem lehetett túlélni béna kacsázás nélkül.Nagy Anna antréja rekeszizom szaggatóan gyönyörűségesre sikerült. Kedvesen mosolygott a szavait…..
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..