Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gróf Úr

57 bejegyzést írt és 1057 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia! Szeretném a segítségedet kérni a következő témában. Leírnám én is csak te ebben sokkal jobb vagy. A téma a zebrán való átkelés. Tény, hogy a gyalogosnak elsőbbsége van. De ha egy autó ezt nem adja meg véletlenül, vagy készakarva, azért körülnézés nélkül ne lépjenek már az autók elé az emberek.…..
A Guild Ball megboldogult béta állapotában még rengeteg szabályt tartalmazott a különféle környezeti elemekkel kapcsolatban. Falról pattintva lehetett passzolni, beragadhatott a laszti a bokorba és hasonló jóságok. Aztán a szabálykarcsúsítási fázisban ezek jó részét lenyesték. Ez egyébként nem is…..
A hitelkátya nagyon nem mindenkinek való. Sőt, igazából a fix jövedelemmel rendelkező, precíz, pontos, fegyelmezett embereken kívül mindeki másnak egy gigantikus Veszély! Veszély! feliratnak kéne kétségbesett villogással bekapcsolnia az agyában, amint felmerül akár csak a gondolata is, mert rettentő…..
Bicske polgármesterének jövedelme közel bruttó 700 ezer forintra emelkedett Pintér Sándor belügyminiszter decemberben elfogadott, az önkormányzati törvény módosítására tett javaslata alapján. A polgármester költségtérítése a keresetének 15 százaléka valamint korlátlan telefonhasználat. Bálint…..
Szimplisziti. Golden Brother - a nagyszerű (?) arany befektetés... Vagy mégsem?! A horvátországi bejegyzésű cég (Golden Brother d.o.o.goldenbrother.eu) multi-level marketing struktúrában kecsegtet mesés jövedelemmel... addig pedig fizessük csak szépen be a pénzünket befektetési aranyszámlára...…..
Gróf Úr 2017.03.21 10:16:20
Az ember, aki sose volt ott Micike 2014.10.06 08:12:46
2003, Budapest-Novi Vinodolski. 30 éves vagyok. Pár nap múlva találkoztam Robertával, hogy megbeszéljük a továbbiakat. Úgy terveztem, határozott leszek és kőkemény, mert nemhogy gyerekre nincs szükségem, ezt a kapcsolatot is le akarom zárni végleg. Élőben persze csak dadogtam,…..
Néhány éve a unit linked biztosítás amolyan mindenre jó csodafegyvernek tűnt. A grafikonok az égbe mutattak, az ügynökök meggyőzőek voltak, a nép meg boldogan elhitte, hogy ezzel a medzsik cuccal meg a kínai és technológiai alapokkal kolbászkerítés gyártódik neki…..
2001, Riga-Tartu-Kihelkonna-Wroclaw. 28 éves vagyok. Éreztem a pengét a bőrömön, éreztem a talpam alatt a remegést, ahogy odakint elhaladt egy busz, de az égvilágon semmit sem hallottam, mintha bedugult volna a fülem. A fiú, akár egy némafilm-szereplő, darálta a szöveget, csak a…..
PROLÓGUS AR 596: Merywyn Az öregember kirohant díszes hálóból, és riadtan szaladt végig a sötét folyosón. Megbotlott az egyik vastag, kézzel horgolt szőnyegben, és szánalomra méltó halomként gurult végig a padlón. Halkan nyöszörögve feltápászkodott, és újra futásnak…..
Gróf Úr 2014.08.09 13:29:48
Ha van, tarthatsz benne Aquanokat. Ha nincs... hiszen tudod. Ezúttal konkrét csatajelentés nélkül vennénk szemügyre a játék papíron legközépszerűbbnek kinéző, de asztalon kiemelkedően teljesítő csapatát, az Aquan Sebrutant. Ha biológiai alapon akarjuk vizsgálni őket rögtön…..
A Sárkányfog folyótól délre, AR. 608 Az Öszvér ágyúja megtévesztően halkan szólt a hasonló kaliberű fegyverekhez képest. A gőzhajtású tüzelőrendszer valóban nem dörrent nagyot - ellentétben a puskaporral dugig tömött robbanó lövedékkel, amit kilőtt. Drake MacBain…..
Geistwald Ghasts FSA: Arachnophilia 2014.07.22 15:10:56
Megpróbálom keverni a műfajokat, végtére is az MMAnak bejött; álljon hát itt egy fluff- és taktikai ismertetőbe oltott csatajelentés megspékelve némi seregvásárlási eszmefuttatással. Főszerepben a Relthoza Birodalom! A Relthozák sajnos meglehetős hátránnyal indulnak az…..
2001, Budapest-Krakkó-Lemberg-Minszk-Vilnius-Riga. 28 éves vagyok. Az Európa térképen képzeletben kisatíroztam Krakkót és egész Lengyelországot. Maradt az a megoldás, hogy Záhonynál átmegyek Ukrajnába, aztán majd csak lesz valahogy. Andika viszont addig küldte a képeslapokat,…..
Gróf Úr 2014.07.13 22:20:08
1999-2000, Budapest. 26 éves vagyok. Az operátor szeme alatt kissé rángatózott az ideg, de nyugalmat erőltetett magára és nekiállt ötödször is elmagyarázni, miért használhatatlan az a szórólapterv, amit le szerettem volna adni (A grafikus munkájából színekre bontott postscript…..
Gróf Úr 2014.06.10 08:10:23
@Lotterfeld Boholy: helyileg persze, de amit a biztonságról írtál, az itt is megvan :-)
1999, Budapest. 26 éves vagyok. 1999. Július 10-én Ambrus Attila, a Viszkis rabló lelépett a Gyorskocsi utcai börtönből. Amikor kivitték levegőzni, egy lepedőcsíkokból készített kötélen átmászott a belső udvarba, aztán fent az emeleten elbarikádozta magát. Összecsomózta az…..
Gróf Úr 2014.05.26 18:02:33
:-)
1998-1999, Budapest. 25 éves vagyok És akkor hirtelen egy teljesen új világba kerültem. Eddig nekem a hétvégi kikapcsolódás annyit jelentett, hogy jól berúgunk valami talponállóban, aztán csikidám hajnalig, de Andikával kiállításra kellett járni, művész moziba, meg…..
Gróf Úr 2014.05.22 05:21:19
Gróf Úr 2014.05.22 05:22:35
1998, Budapest. 25 éves vagyok. Másnap felhívtam Rékát, elmeséltem neki az egész történetet, majd hozzátettem, hogy részemről ennyi, itt a vége. Ritkán szoktam kényelmetlen dolgokat ilyen egyenesen közölni, mert konfliktuskerülő vagyok. Ha becsúszik egy kóbor numera, inkább…..
Gróf Úr 2014.05.12 00:24:42
Gróf Úr 2014.05.12 12:14:20
@Dr. Kix: ne feledjük az összefüggések közül, h a szerző is egy szakállas nő! :-D
1998, Budapest. 25 éves vagyok. A kamionmosó egy hatalmas grund közepén ülő sötét fémhangár volt. Valahogy mindig elkerülte a fény és úgy dübörgött, mintha épp a pokolra építették volna. Remek ipari zenét lehetne kreálni abból, ahogy zúg a kompresszor, a gőzborotvák…..
Gróf Úr 2014.05.06 08:24:38
Következzen egy régóta tervezett bejegyzés, ami rendhagyó módon NEM malifaux-s témáról szól. A terepasztaltól és a figuráktól azért nem szakadunk el, hiszen a Kickstarteren meghirdetett Guild Ball egy alternatív középkori világba ültetett tabletop focis játék. A GB-re első…..
Gróf Úr 2014.04.21 19:15:26
Az előretörő Dindrenzi erők hamarosan felfedezték a földiek védelmének egyik kulcsát a GZ-41-42-43as szektorok utánpótló- és javítóállomását, melyet a frontvonalak közelében elhelyezett, szerény védelmű RP-481es (a dolgozók által "Rusty Junk" néven emlegetett) szárazdokk …..
Sikeresen megejtettük az első összecsapást a Firestorm Armada 2.0-ás szabályrendszerével és szabályrendszerében, mivel kezdőként mindketten megküzdöttünk egymáson kívül a helyes játékkal is. Heterodyne Admirális Soryliai Flottája ütközött meg az általam irányított Hawker…..
Hatalmas hadihajók hasítják a határtalan hiányt; heves haragjuk hirtelen halált hoz, hideg holttestek huzala halad hosszan, habként hányódik háborgó helyeken. "Vadász-indítás az alsó hangárfedélzetről! A bombázórajok felszerelését hajó-elhárító torpedókkal…..
A GW már pre-orderben tolja a Knight-okat, ami kb. átmenet a drenya és a klasszikus "nagy" titánok között, valamint kiköpött úgy néz ki, mint egy warmachine-os warjack. Az ár azonban némileg eltér: a GW-s 85 fontocska csöppet magasabb, mint mondjuk a klasszik fém warjack-ek mostani…..