Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peace Dog

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Képek a Conanből 2011.06.30 21:26:33
Néhány képet vehettek szemügyre a Conanből. Ezek alapján rendben lesz a film, de a stúdió dolga, hogy elhitesse az emberekkel, hogy ez az a mű, amelyre jegyet akarnak váltani. Igyekeznek, ahogy lehet, hiszen már a folytatáson gondolkodnak és a Vörös Szonja projekt is ott van az…..
Peace Dog 2011.07.01 10:19:36
A Coca-Cola 125. születésnapját ünnepli. Ezt azzal teszik emlékezetessé, hogy négy legendás üveget dobnak megint piacra, köztük az 1899-es Hutchinson üveget is. Az üvegek egyesével is megrendelhetők a Segafridgesnél, darabját két fontért (plusz a szállítási költség). Vagy…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Peace Dog 2011.05.04 13:00:33
@terrortűrő tintatartó: Köszike! :) Ez a lassúbeszédű ez jó :D
Hot Sauce Committee Pt. 2 címmel érkezik május 3-án az új Beastie Boys-album, ami hét év után az első nem instrumentális anyag lesz a csapattól. Erről a lemezről lehet meghallgatni a Make Some Noise című dalt itt és most. UPDATE: Az eredetileg ide beillesztett Youtube videót a…..
Egy macskakiállítás, ahol még az árva cicák is sztárok voltak: öt örökbefogadott macska, több ezer látogató, több tízezer forintnyi macskaeledel-adomány a Macskavilág Alapítványnak és a Cicamentőknek. A résztvevők között ott volt Mádai Vivien, az RTL Klub műsorvezetője,…..
Peace Dog 2011.04.05 10:39:00
léggitár Svéd boogie 2011.03.06 09:42:00
Mustasch The New Sound Of The True Best 2011 Gain Music A válogatásoknak régen sem volt sok értelme, a mai letöltős világban meg pláne nincs, mivel mindenki olyan válogatást eszkábál össze magának, amilyet csak akar, már akinek szüksége van ilyesmire. A best of lemezek mindig is…..
– Vitya, megvan még a CZ tartályod? – kérdeztem telefonon, de a válasz helyett egy szívrohammal küzdő férfi mélyről jövő hörgését hallottam. – Nem gondolod komolyan, hogy felteszed a Yamahára? – mondta a döbbenettől szaggatottan, minden szó után kapkodva…..
IDDQD Így photoshopoltok ti 2011.02.09 10:00:00
Érdemes volt emlékeztetni beneteket legutóbbi nyereményjátékunk határidejére, hétvégén sok új Photoshop-alkotást küldtetek. Emlékeztetőül: a feladat egy tetszőleges játékborító kratosizálása volt, azaz a God of War főhősét, Kratost kellett valahogy ráhegeszteni egy…..
Jó, eddig is sejtettük, meg ha józan ésszel belegondolunk, érthető is, hogy amikor a VV lakóit kieresztik a ketrecből oda, ahol nincsen minden nyilvános vécé bekamerázval, azaz a nagyvilágba, akkor az események nem feltétlenül úgy kerülnek rögzítésre, ahogy spontán történtek…..
Peace Dog 2011.01.18 16:36:31
@SBSB: Klasszik! Síííírtam a röhögéstől! :D
A Pocket-lint információi szerint nyáron érkezik meg a következő Android verzió, a 2.4-es változat Ice Cream néven fut majd és június/július körül jelenik majd meg. Egyes nem hivatalos források arról beszélnek hogy a Honeycomb (3.0) a tabletek oprendszere lesz, míg az Ice Cream…..
Az évet a Behringer egy all-in-one DJ mixerrel kezdi, aminek az árát még nem közölték, de mi azt várjuk, hogy a cég nem bújik ki a bőréből, és mindenkinek rendesen aláígér. A Pro Mixer DJX900USB ötcsatornás, optikai krosszfadere van, 24 bites effektprocesszora, valamint USB…..
IDDQD Cthulhu megmenti a világot 2011.01.05 23:18:53
Ritkán szoktunk itt az IDDQD-n új játékok megjelenéséről/bejelentéséről beszámolni, mert szeretnénk hagyni valami témát a világ összes többi gémeroldalának. Néha azonban, ha az adott játék lendületből kiakasztja az állatság-o-méter mutatóját, kivételt teszünk…..
Stevens kapitány egy vonaton tér magához, nem tudja hogyan került oda és nem ismeri a vele szemben ülő szimpatikus nőt sem. Néhány perc elteltével a vonat egy robbanás következtében megsemmisül, a rajta utazók pedig meghalnak. Hamarosan kiderül, hogy a kapitánynak lehetősége van…..
Jó motorosnaptár nélkül semmit sem ér az év vége. Tavaly flexszel hadonászó félmeztelen csajokkal kedveskedtünk, idén motoroké a főszerep – a Metzeler 2011-es kiadványai a klasszikus értékek kedvelőinek szólnak. Jól olvassák, többes számban beszélek, két anyagról van…..
Mi is beszámoltunk róla amikor megjelent a Winamp béta verziója, nos közben csenden megtörtént egy pár javítás és az appra rákerült a hivatalos titulus. A bétához képest javítottak a WiFi szinkronon és az iTunes könyvtár importon (és reméljük az akkut sem apasztja már…..
Peace Dog 2010.12.01 10:40:04
Fucsa című topicra bukkantam néhány hete az egyik thai fórumban. Top 8 - a legszebb thai férfiak. Ez a cím azért még nem hozott volna lázba, de ajánlóval kaptam a linket, így rákattintottam. (Itt a link, tanulságosak a thai kommentek is alatta.) A rutinosabb Bangkok Charlie…..
Peace Dog 2010.11.08 15:29:02
@Sherpa_1:
Már előbb kommenteltem, hogy operációval eltávolítják a porcot.
Peace Dog 2010.11.08 15:41:03
@Terézágyú:
Politikailag korrekt akartam maradni. :)
Nem tudom mennyire hívják magukat lánynak.
Peace Dog 2010.11.08 16:26:50
@Bizi Clop:
Aphex Twin - Window Licker.

Húúú de dúrva az a video!!! :)))
Subba Lesnivaló: Lányok deszkán 2010.10.21 11:56:00
Igen, ez csak úgy, minden értelem nélkül. Csak akkor jegyezd meg, hogy ez egy szar ha mindenképpen akarod, hogy tudjuk rólad, hogy nyomi vagy...
Peace Dog 2010.10.22 08:35:59
@xordosx: És honnan lehet beszerezni longboardot? Kb 12 éve akarok egyet!
Már félig kész az új Red Hot Chili Peppers-lemez, mondta Chad Smith dobos a Music Radarnak. Ez náluk azt jelenti, hogy legalább húsz dalt már megírtak, de még felvesznek párat, majd ezután döntik el, hogy melyik kerül az albumra, melyik megy a kukába (vagy későbbi felhasználásra).…..
 A kis háromszögfejű macskacicó úgy döntött, hogy ő kinőtte a hálószobánkat, sőt kevés neki a nagyszoba, előszoba, konyha kombó is - tágítaná a teret. Erre persze nem képes, hiszen ő csak egy háromszögfejű kismacska, így aztán folyamatosan kiszökdösik. Ott tartunk…..
Update: Még nem biztos, hogy a trailerben hallott szinkronhangok lesznek a filmben. Mint már bizonyára sokan tudják Sylvester Stallone akciófilmje, a The Expendables csak bemutatásra kerül nálunk, október 14-én kerül a mozikba. Lehetett arról hallani, hogy Stallone Gesztesi Károly…..
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
IDDQD Heti retro: Duke Nukem 3D 2010.09.09 11:45:00
Oké, tudom, hogy a Boulder Dashnak kellene most jönnie, mert azt szavaztátok meg a Civilizationról szóló cikk alatt, de a múlt heti brékingnyúz után úgy döntöttem, beelőz a Duke Nukem 3D. Aki lemaradt volna róla: úgy tűnik, 13 év után végre elkészül a Duke Nukem Forever (bár…..