Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.O.Jack

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap nem ajánlottunk semmit, mert elfelejtettük, de ahol fát fágnak, ott forgács is, ugye, meg amúgy sem volt semmi lényeges a tévében. Bezzeg ma! Rockénekes kutatja a spontán emberi öngyulladást a Viasat Explorer műsorán 19:00-től, a műsorvezető az Iron Maiden frontembere, Bruce…..
K.O.Jack 2010.09.03 01:40:04
@blz42: elmentek ám most már búsbüdös picsába >:-@ elempéstül, mindenestül
Damon Lindelof a TCA turnén hozta nyilvánosságra a Lost-finálé után kapott tweetek közül azokat, amikben a bús picsába küldték el a rajongók. Az ugrás után van egy jelenetünk, ami nem került be a fináléba, csak a hatodik évados DVD extrái között lehet megnézni őket. Meg…..
Míg az ABC drámai kínálatától (itt és itt) nem kifejezetten estünk hasra, a sitcomokat látva csak a szánkjat húzogatjuk, mert semmi olyasmit nem látunk köztük, ami egy kicsit is megemelné a vérnyomásunkat. Jó, jó, Bill Lawrence, meg a Scrubs-szereplők, meg Ed O'Neill, meg Kelsey…..
w Recipe ferrum 2007.09.20 06:30:00
Nagy sárga munkagépek szorítják visszafelé a feketegazdaságot ezekben a pillanatokban is, dolgoznak a kanalak és hidraulikák, a feketegazdaság meg vinnyogva hátrál a hegyekbe. Meneküljön csak! Magyarország lelkesen üdvözli a mindent átitató korrupció visszaszorítását. Nem…..
A közszolgálat Darvas Ivánra, a színészkirályra emlékezik, és emlékezzünk mi is, tekintsük meg mindenképpen a Tizedes és a többieket (m1, 20:10). Sajnos nem csak Darvas Iván nincs már közöttünk a filmben szereplő sztárokból, hanem Sinkovits, Major Tamás, Márkus László,…..
K.O.Jack 2007.06.14 07:23:00
K.O.Jack 2007.06.13 21:25:13
A nap híre mellett semmiképp ne menjünk el, már csak azért sem, mert a Blikknek sikerült úgy tálalnia a nagy sztorit, hogy szerkesztőségünk tagjai majdnem befonták egymás haját.Szóval Győzike élesre töltött pisztollyal mászkál, de rögtön idézzünk is egy szép magyar,…..
comment:com 'Hányok a jégen' 2007.04.22 13:14:00
A Sztárok a jégen két nagy csodája, hogy totál amatőrök megtanultak normálisan korcsolyázni, Xavér pedig megtanulta, hogy ne süssön el debil poénokat. Már megérte. Szekeres Nórát viszont nem sikerült kitanítani arra, hogy ne dumáljon annyit, meg hogy ezt ne másokkal egyszerre…..
Ott hagytuk abba, hogy Parkman összeesett egy csehóban, és egy gyanús néma fekete gyerek méregette közben, hát most kiderült, hogy Claire apja rabolta és kábította el. Matt próbál gondolatot olvasni, de nem megy, a fekete srác egyik tulajdonsága ezek szerint a képességek…..