Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gmarisk

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Savanyúcukor papírjával zörgő néni? Szakadt farmeros bölcsész? Hangosan kommentáló alak? Ruhatárban tolakodó fazon? Vagy éppen a színházi köhögőbajnok? Önt ki irritálja a legjobban? Mi összegyűjtöttük, kik mennek az agyunkra nézőtársaink közül. Kihagytunk valakit? Írja…..
Dannyt a kihallgatása után simán hazaengedik, mert semmiféle bizonyíték nincs ellene. Ez Susant nem hatja meg, ő márpedig tudja, hogy Danny Bolen a fojtogató. Mivel úgy érzi, hogy hiába vár a töketlen rendőrségre, leskelődni kezd Danny után, egy jackbaueres pillanatában majdnem…..
hogyvolt A pokol konyhája 6x01 2009.11.16 09:00:00
Immár hatodszor nyitja meg a skót Michelin csillagos szakács, Gordon Ramsay a Pokol Konyháját Los Angelesben. A show lényege, hogy adott az F betűs szót előszeretettel használó szakács, aki tizenx jelöltből kiválasztja azt az egyet, aki a műsor végén konyhafőnöki posztot nyer egy…..
Az Advenio nyerte a Danubius Rádió frekvenciájáért folyó versenyt, míg a Sláger helyén az ORTT döntése értelmében az FM1-konzorcium adhat november közepétől hét évig. Az Index információi szerint az ORTT mai ülésén elbukott az elnök, Majtényi László javaslata, nem zárták…..
Szeptember 24-én tér vissza a hiszticspicsák kórháza egy újabb évadra, melynek már a nyitó duplarésze is több vért, verítéket és könnyeket ígér, mint Churchill valaha el tudott volna képzelni. Csak az idítsa el a videót, aki naprakész a sorozatból. ..
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
 Bár csak egy hangzatos link miatt került címbe a téma, egy posztnak is beillő kommentet írt hozzá Red Velvet. Tényleg nincs közvetlen összefüggés egy városban tapasztalható életminőség és az ott élők elégedettsége között? Nagyjából követem a nemzetközi városi…..
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy hét közel sem volt rá elég, hogy feldolgozza a megrázkódtatást, miszerint Cuddy örökbe fogad egy kisbabát. Azzal, hogy egynél több gyerekről fog mostantól gondolkodni, Cuddy szépen begyalogolt House lelkivilágába az életveszélyes…..
comment:com Oszkár-morzsák 2009.02.23 11:32:00
Nu, ez is megvolt, az RTL-en csak a végét láttuk, de az is elég volt, a szokásos nyögvenyelős fordítással, böszmeségekkel, félrebeszéléssel és az obligát kegyeletsértéssel, mert persze az elmúlt évben elhunytakra emlékező montázsba feltétlenül bele kell pofázni. Néha…..
Tony lakásán kezdünk, Sarah könyörög, hogy hadd rendezzen bulit ma este a barátnőivel otthon, kisebb alkudozás után Tony belemegy, sőt még hoz majd nekik pizzát meg kölcsönöz filmet is nekik. Váltunk Abbyre, aki marékszám veszi be a gyógyszereket, gondolom másnapos megint. A…..
Mit tegyen az ember, ha csöpögő esőben vagy épp verőfényes decemberben szeretne egy kis adventi hangulatot érezni Budapest utcáin - másfél liter szegfűszeges forralt bor elfogyasztása nélkül. Természetesen ott a hibátlan Vörösmarty tér és környéke, na de van még valami ebben…..
Abby az autóban, Joe hátul ül a bébiszitterrel, Lukáról beszélgetnek, hogy mennyire hiányzik a fiának és Abby reméli, hogy nemsokára itthon lesz. A kórháznál Pratt és Sam, hálálkodik nekik egy szépségszalonos nő, akinek meggyógyították a fiát, bár erre senki sem emlékszik,…..
Bud Spencer, mindannyiunk kedvence a napokban ünnepli 79. születésnapját. Ennek kapcsán tesszük közzé az alábbi történetet, mely egy fél évvel ezelőtt történt meg egyik honfitársunkkal."Idén tavasszal terveztem egy római utat, s mivel már voltam korábban az Örök…..
Kutner és Big Love randiznak, vagyis egy bűvész show-t tekintenek meg, ami legalább olyan abszurd, mintha randin lennének, és Kutner lelkes, mint egy öt éves gyerek. Amikor a bűvész segítőt kér a következő trükkhöz, Hermione-üzemmódba kapcsol (én, én én!!!), a bűvésznek meg…..