Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tepes

0 bejegyzést írt és 319 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy csodálatos, és meleg vasárnap délután úgy döntöttünk, hogy bevesszük a festői szépségű Szentendrét, ahol megnéztük a sikátorokkal szőtt belvárost, és ha már ott jártunk, lakmároztunk egy jót, egy igazi, olaszos, tésztázós-pizzázós helyen, a Trattoria Cardinale-ban. A környék csodálatos, a…..
Mi a pálya? Home vagy office? 2017.04.19 09:24:47
Manapság egyre elterjedtebb fogalom, sőt trend a távmunka. Vannak kifejezetten olyan munkakörök, amik már egyáltalán nem is igényelnek konkrét, fizikai környezetet. A munkavállalói vélemények azonban megoszlanak erről. Sokan nagy lehetőségnek látják, hogy havonta pár alkalommal otthonról végezhetik…..
Tepes 2017.04.20 12:30:22
@Serény Vélemény: egyetértek. Egylégterű irodában dolgozom, de van lehetőség otthoni munkavégős napokra is. Ha sokan vannak bent nagyon zavaró, amikor mások a saját futú dolgaikat beszélik meg fennhangon, ami másokat persze nem érdekel. Ráadásul közben telefonkonferenciázni nem egy nagy élmény.
Otthon sokkal nyugisabb.
Sokan viszont itt a kommentekben keverik a dolgokat. Otthoni munkavégzés és rugalmas munkaidő nem ugyanaz. Rugalmas munkaidő is lehet ofiszban vagy otthon is. Kötött is lehet otthon is. Nálunk pl. aki éjszakás műszakban van, az mindig otthonról van. De nem szokott reggel 6-kor még 2-3 órát ráhúzni, mert érdekes a munka.
Persze sokszor előfordul, hogy olyan emberektől érkezik munkával kapcsolatos levél, akinek épp nem kezdődött még meg a munkaideje, de "úgyis gépnél van". Nálunk a hatékonyság nem romlott. De a szerződésben az is benne van, hogy akinél mégis ezt tapasztalnák, annak megszűnne a homeofisz lehetőség.
A különféle csonkítások horrorfilmek százainak képezik alapját. A forgatókönyvírók elképesztő és elborzasztó jelentek százaiban igyekeznek sokkolni és testrészek nélkülivé varázsolni hőseiket. Csonkítás témakörben talán a Gyaloggalopp idevágó jelenete a legkönnyedebb,…..
A Csillagok háborújából ismert Yoda nagymesterhez hasonlító figurát fedeztek fel brit kutatók egy hétszáz éves, a pápai dekrétumokat összefoglaló szövegben. Az élénk fantáziájú középkori alkotó a bibliai Sámson-történet egyik szereplőjét ábrázolta zöld…..
C&H Magyarul Börtön 2015.04.12 12:15:00
Azt javaslom, hogy a mai napon evezzünk spanyol vizekre és vessünk egy pillantást Miguel Marti 2008-as rendezésére a Sexykillerre, ami egy könnyed és egész kellemes szórakozást ígérő produkció. A történet főhőse egy Bárbara nevű lány, aki a spanyol Paris Hilton is lehetne.…..
Rengeteg oldal foglalkozik a telt lányok megvédésével. Ezek az oldalak általában azt hirdetik, hogy a telt lányok is ugyan olyan szépek, mint a karcsú társaik és nem szabad őket lenézni, azért, mert úgy néznek ki ahogy. Persze lenézni, sehogy sem szabad, de vajon, miért alakult ki…..
Tepes 2014.12.05 15:44:45
@efi: Igen, a legnagyobb probléma az, hogy egészségtelen. Főleg, mert általában együtt jár a mozgásszegénységgel.
SA tetovált lány című könyv elég zseniálisnak nevezhető. A belőle készült északi feldolgozás sem rossz, azonban érdekes módon az amerikai remake sokkal jobb lett. Nem hiába, David Fincher nagyon érti a szakmáját. A filmről a Horror-Filmek.hu-n értekeztünk bővebben.  ..
Arról már beszámoltunk, hogy idén egy folytatás - igazából eredet történet - érkezik az annak idején 6 részt megélt A gyilkos kobold filmhez, amelyben a jó öreg Leprechaun szedi áldozatait.  Az akkori poszter után most egy előzetessel is megörvendeztettek minket a készítők,…..
Készüljünk a V/H/S 3 eljövetelére (az első részről itt olvashatsz és volt szó a másodikról is). A V/H/S Viral címen futó horrorantológia egyes szegmenseit Todd Lincoln, Nacho Vigalondo, Marcel Sarmiento, Gregg Bishop, Justin Benson és Aaron Moorhead dirigálta. A film olyan hírnevet…..
Tepes 2014.05.08 22:07:13
A betyárját. Blikknél, hogy tudnék címeket adni. De most nem is ez a lényeg. Emlékszel még Leprechaun-ra, a jó pofa Gyilkos koboldra? Mi igen, csak most nézem, hogy pofátlan módon még egyik filmjéről se emlékeztünk meg, pedig van belőle 6. A legutóbbi pont 2003-ból való, idén…..
Nagyon úgy tűnik, hogy az NBC Dracula sorozata nem éri meg a második évadot. Az utolsó részt január végén vetítették le az Egyesült Államokban, azóta pedig semmi hír a folytatásról, a színészeket pedig szép lassan elszipkázzák más produkciók. Pedig egyáltalán nem maradt…..
Tepes 2014.03.05 08:17:23
@mojyo: Ez meg, hogy "a viktoriánus Anglia (ami valójában Magyarország, de hagyjuk) még mindig egy bántóan kiaknázatlan téma" inkabbmegisnocomment, kevesebb ordas kozhely letezik a vilagon mint a viktorianus Anglia.....

Na ezzel teljesen egyetértek. Nekem már elég unalmas téma...
Geekblog Gyilkos kiáltás 2014.02.20 12:00:00
A világ megismerésének vágya alapvető emberi szükséglet, a mindenséget működtető fogaskerekek olaja, a tűz, ami valóságunk gépezetének kazánházában lobog. Öntudatra ébredésünk központi eleme, hogy rátaláljunk lényegünkre, tudatosíthassuk, hogy ittlétünknek oka, célja,…..
Heten vannak már a Horror Cselendzsek, mint a bélontó, fejlevágó gonoszok. Ha jó geekekként hajlandóak vagytok egy hónapig mellőzni szociális kapcsolataitokat (ez nem lehet túl nehéz, nem mintha lennének olyanok), és csak arra koncentráltok, hogy minél több véres, lucskos,…..
Geekblog Twins of Evil 2013.10.15 06:00:00
Kellemetlen lehet szép, fiatal nőnek lenni a XIX. századi Karnstein falucskában: folyamatosan és igen állhatatosan öldösik őket, hol az Isten, hol a Sátán nevében. Előbbiért Gustav Weil (az isteni, avagy ördögi Peter Cushing), a Testvériség nevű helyi boszorkányüldöző…..
Geekblog Waxwork II - Lost in Time 2013.10.07 06:40:00
A csaj sikeresen meglóg a szörnyek serege elől, megmenti a szüzességét, a napot, a seggét, meg úgy mellesleg még a világot is – aztán fáradtan, félholtan, véresen hazavergődik, ahol részeges mostohaapja jól lebassza, hogy mégis mit képzel magáról, hát ilyenkor kell…..
Geekblog Breaking Bad 2013.10.01 06:00:00
Walter White mindig is Heisenberg volt. Szépen fel volt öltözve nyárspolgárnak, játszotta a szerepét, amit a társadalom megkívánt tőle, alkalmazkodott, elvegyült. Mert Heisenberg hideg, számító – és óvatos. Nem utolsósorban pedig, briliáns. Megvolt a helye a világban a…..
Tepes 2013.10.02 20:16:28
@Maya--: Kicsit én is sajnálom, már hagyomány volt itt :-)
Az angol filmeket szeretem! Hogy miért? Azért, mert egyszerűen a többségük jó. Az antológiákat szintén szeretem! Egyrészt ezek között is sok a jó, másrészt pedig több történetet kapunk egy filmben, ami megint csak örvendetes is tud lenni. Így hát a karácsonyi várakozás…..
Valamelyik nap eszembe ötlött, hogy basszus, egyre nagyobb az elmaradásom 2013-as filmek terén, ideje tömbösíteni! Jöjjön három film az idei évből! Az egyiket láthattuk moziban, a másodikat itthon csak DVD/BD-n adták ki, míg a harmadik (egyelőre) elkerülte hazánkat. 1.…..
Kretén, teljesen fogyatékos :) 2013.08.22 15:06:31
Tepes 2013.08.29 13:05:08
Geekblog Detention 2013.08.09 06:00:00
„Good taste is not a democracy.” Ami a nyolcvanas éveknek a Nulladik óra (Breakfast Club) volt, az a kétezres éveknek a Detention: bepillantás a korszak tinédzsergenerációjának fejébe, kísérlet arra, hogy felfedje a korábbi tinédzserek előtt az új generáció érthetetlen…..
Ugye sokáig úgy volt, hogy ezt a szériát is feldolgozzák, de amíg ez megtörténik (már ha), addig is itt van egy újabb epizód. Ha a trailer tükrözni akarja a film hangulatát, akkor nem lehet okunk a panaszra. Remélhetőleg visszahozza azokat az időket, amikor Chucky még kifejezetten…..
Horror-Mirror A balta 3 előzetese 2013.03.19 20:25:17
Hivatalosan is bejelentették, hogy A balta harmadik része június 14-én lát napvilágot. A rendezői teendőket BJ McDonnell, az előző két felvonás operatőre látta el, de dolgozott a Halloween remake-en és az Abraham Lincoln: A vámpírvadászon is. Victor Crowley-t ismét Kane Hodder…..
Tepes 2013.03.20 12:56:34
Ez a hír több szempontból is érdekes: 1. Ruggero Deodato újra horrorfilmet rendez. Erre az 1993-as (Magyarországon is forgatott!) The Washing Machine óta nem volt példa. (A mester legismertebb művét had ne írjam már le, cikinek érezném.) 2. Folytatnak egy olyan filmet, ami 1980-ban…..
A világutazók biciklijének elrablása az utóbbi időkben szokássá vált Szerbiában. A Vajdaság Ma internetes újság szerint már nemcsak Belgrádban, hanem Újvidéken is űzik ezt az antisportot. Belgrádban tűnt el nemrég Rio Asahi japán, majd Julian Sabau svájci világutazó…..