Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pólópokol - David

91 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pólópokol A semmi ágán 2012.07.15 22:03:00
Abban azért megegyezhetünk, hogy amióta létezik ember és létezik nyelv, azóta nem írtak tökéletesebbet a magányról és a reménytelenségről, mint József Attila: (...) A semmi ágán ül szivem, kis teste hangtalan vacog, köréje gyűlnek szeliden s nézik, nézik a csillagok.…..
Szándékosan elgázolták az autójukkal, ezután összeverték, öt bordája eltört, leállt a légzése, majd kórházban kötött ki. Az "intézkedő" rendőrök a rendőrség véleménye szerint hibáztak.Hibáztak.Igen, ez a jó szó. Amikor a lincselésről szóló cikket olvastam,…..
A pólószakmában a január-február uborkaszezon. Mindazonáltal ilyenkor az uborkák jéggé vannak fagyva, és kiválóan lehet őket a sprickoló tüntetők szétviperázására használni, ha éppen nincs kéznél gumibot. De mellébeszélünk (nem csak mi). A lényeg, hogy itt vannak ezek…..
immortalis Az azért hihetetlen... 2012.02.16 09:17:00
..., hogy immár két hete lehullott az első hó, de Kalocsán, az orosz lakótelepen még mindig nem volt képes a Kommunális Intézmény járhatóvá tenni a nagyparkolót. Mondanám, hogy itt a mi lakótelepünket felesleges kitisztítani, hiszen itt csak magamfajta lecsúszott panelprolik…..
Proszektúra Meghalt Csurka 2012.02.04 12:41:00
Halottról vagy jót vagy semmit...
Pólópokol - David 2012.02.08 22:33:28
Végül az adóbevallás mégsem fér el egy söralátéten, viszont úgy néz ki, hogy a Köztársasági Elnök doktori disszertációjának saját gondolatokat tartalmazó része igen. Ez is valami. A Fidesz kétharmados támogatottságot kapott a választásokkor, Dr Schnitt Pál Álamfő viszont…..
Pólópokol újévi kuncsorgás 2012.01.10 20:17:00
Elközelgetett 2012, az Apolopokolapszis éve, amit a Pólópokolban kiadós siránkozással ünnepelnek. Annyira megcsappant a vásárlási kedvetek, hogy az már a megélhetésünket sodorta veszélybe. És most kivételesen nem viccelünk.    Az okok felderítésében odáig jutottunk,…..
Pólópokol Lady Gagagyi 2011.03.07 11:47:00
Mi a fasztól van úgy oda mindenki Lady Gagáért, hogy mást sem hallok, minthogy korszakalkotó, meg nagy művész, meg hű meg há?!?Ez egy fos, egy félig izé, hogy hívják azt a lokomósönös csajt, na egy olyan Kylie Minogue imitátor csöcsösmaca, aki rázza a didáit, meg mindenféle…..
Pólópokol - David 2012.01.03 10:39:30
@Frederick: Köszönöm az írásodat. Némileg kifinomultabbra sikerült, mint az én véleményem.
Egyébként a kommunizmus, vagy más nevén létezett szocializmus, vagy inkább államkapitalizmus szerintem részben azért omlott össze, mert hadakozott a lázadás ellen, és annak minden formáját próbálta elnyomni. A kapitalizmus sokkal ügyesebb ebben a tekintetben, ugyanis a lázadás számtalan formáját ügyesen becsatornázta a fogyasztási rendszerbe. Ma például punknak lenni nem lázadás, hanem csak egy fogyasztói szubkultúrába való beállás.
Az Index ma közölt egyik cikke első pillantásra még akár hírnek is tűnhetne. Aztán kiderül, hogy egy ordenáré reklámot tömtek le a torkán. A hír szerint Amerikában több helyen is ismeretlen jótevők fizették ki rosszul öltözött polgártársaik karácsonyi ajándékait.…..
Az már önmagában érdekes, hogy egy hete nincs közvilágítás az utcánkban, ami teliholdnál még csak romantikus, de felhős időben arra a vakos kiállításra emlékeztet, tudjátok. Mondjuk nem értem, hogy hogy nem szólt még senki az önkormányzatnak, hogy valamit kéne csinálni.…..
Pólópokol Tahrír téri de ja vu 2011.11.22 23:04:00
Olvasok a Tahrír téren jelenleg is fortyogó indulatokról és dezsavűm van.Volt az a diktátor, Mubarak, aki alig fél éve nem értette meg, hogy mennie kell. Nem értette meg, ezért a tömegbe lövetett, meg kihozatta a tankokat a kaszárnyákból és dörgött a mennybolt, zengett az utca,…..
Pólópokol háború 2011.11.14 20:00:00
Ma a Széll Kálmán tér felé slattyogtam, amit korábban Moszkva térnek hívtak, de még korábban Széll Kálmán térnek hívtak, de még korábban pedig nem hívták sehogy, mert nem tér volt, hanem csak egy feneketlen nagy gödör, amiből agyagot nyertek ki jóravaló magyar emberek. Na de…..
Pólópokol - David 2011.11.17 10:47:00
@ildsisy: Nem hallottam. Kitaláltam...
Maradjunk annyiban, hogy amikor létrehozták az Európai Uniót, meg amikor széles mosollyal csalogattak minket és a többi Kelet-Európai államot a nagy európai közösségbe, ahol szeretet és béke honolt, de mindenekelőtt legalábbis jólét és prosperitás, akkor nem arról volt szó,…..
Aki még nem vette észre, hogy mekkora de mekkora pénzügyi válság közepében toporgunk, az nyilván nem ezen a bolygón él, vagy mégis, viszont jelentős mennyiségű klórpromazint pumpálnak bele az orvosai. Semmi mást nem hallani, mint azt, hogy svájci frank, euró, csődkockázat,…..
Pólópokol Júliusi hírlevél 2011.07.12 22:51:00
Na, gyorsan zavarjuk le ezt a nyárközepi hírlevelet, úgysem olvassa senki, mivel mindenki a parton sütteti a valagát. Aki meg mégis olvasná, mert volt olyan hülye, hogy még ebben a kánikulában sem ment el nyaralni, az bizony akkora vesztes, hogy annak meg már tulajdonképpen…..
Ma van Trianon évfordulója. Trianonnal kapcsolatban Magyarországon ma két rossz interpretáció közül lehet választani. Nincs harmadik elfogadott nézet. Vagy molotov koktéllal a kezedben nagymagyaroszágos pólóban, szittyaszütyővel kiállsz a román nagykövetség elé azt üvölteni,…..
Bezonyám, nagy dolgok történnek mifelénk. Most kivételesen nem arra gondolunk, hogy hamarosan lesz új honlap... Lesz lesz félnetek jó lesz nem kell a honlap kész lesz! Hanemám az itt kérem a hír, hogy például több új grafikánk is van. Mondhatni rögtön egy negyed tucatnyi, azaz…..
A rendvédelmisek tüntetésén megjelent Pintér Sándor belügyminiszter, és azt javasolta, hogy üljenek le tárgyalni. A tárgyalás után Kónya Péter a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének vezetője többek között ezt nyilatkozta a sajtónak:“Eljöhet…..
Pólópokol Líbia civil gerillák 2011.04.02 22:16:00
Mai hír az indexen, hogy Kadhafi erői csellel elérték, hogy a NATO légiereje a lázadók állásait bombázza. Olvasom, hogyaszongya: "A lázadók közölték, hogy péntek este legalább tíz társuk halt meg a nyugati szövetségesek egyik Brega környéki légicsapásában. Musztafa…..
Pólópokol Hofi 2010.10.27 13:33:00
Mit van mit tenni, ha egyszer elérkezik az idő, hogy Hofis pólót kell csinálni, akkor Hofis pólót kell csinálni.A legnagyobb magyar emlékének állít emléket ez az emlékpóló.Hamarosan megérkezik a boltba, és akkor majd jöhettek érte üstöllést...
Pólópokol - David 2011.01.13 10:32:40
@dzsugasvili: Biztosíthatlak, hogy teljesen természetes a jelenség, és a számítógépet csak a háttér kitisztításához használtam, egyébként a lényeg a képen teljesen manipulálatlan.
Pólópokol bicikliember 2010.11.21 18:04:10
Itt nem egy bicikliző embert látunk, egyáltalán nem is egy biciklit és egy embert, hanem egy bicikliembert, aki úgy forrt egységbe a bringájával, ahogy azt elképzelni is nehéz. Ez nem az a szint, ahogy az európai, vagy amerikai srácok bmx-eznek, hanem az igazi életteli afrikai szellem…..
Remek apropója ennek a posztnak, hogy a Facebook-on úgyis rajzfilmfigura-hét van, hiszen rámutathatunk arra, hogy mesehőseink valóban köztünk élnek: többek között a parlamenti közvetítésekben, a híradókban is nap mint nap viszontlátjuk holmiféle politikusoknak álcázva. A jó…..
Jászi Oszkár a felbomló hadsereg szerepéről az Őszirózsás forradalomban A politikusok, publicisták és szakszervezeti vezérek tárgyalásai talán sosem vezettek volna forradalomra, ha az eseményekbe szinte deus ex machina-ként bele nem avatkozik a felbomló és hazafelé áramló front.…..
Megy itt egyfajta nemzeti örömködés azon, hogy a németek beadták a multikulti kulcsát. Mintha ezzel bármiféle igazság ki lett volna mondva az országhatárok és történelmi kisebbségek, vagy a cigányság kelet-európai problémáira nézvést. De hát mit „mondott ki”…..
Pólópokol - David 2010.10.22 16:02:58
@Pacsker: Az EU akkor indult el az összeomlás felé, amikor beléptünk.
Van Dunakeszin egy Auchan áruház, ami már eleve egy védett lápra épült, de ez már ugye a múlt, spongyát rá. Nemrégen azonban kiborult a bili, amikor kiderült, hogy ez az áruház terjeszkedni akar, és a dunakeszi polgármesteren keresztül megmutyizott olcsóért megvásárolt…..
Pólópokol - David 2010.09.30 12:40:40
@Earthlink: Az összefüggések világosak, ezzel nincs is baj. De a törvény az ott van. Minden láp a törvény erejénél fogva védett. Ezek után nem lehet kimenni, és kivágni a fákat. Lehet pénzzel kenni a hatóságokat, hogy változtassák meg a törvényt, hozzanak mindenféle a cégeknek kedvező rendeleteket. De nem lehet kimenni, és kivágni a fákat, mert ez a hatályos jogszabályokkal ellentétes, azaz törvénysértés.