Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zombee1984

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki ismeri talán azt az érzést - a hasonszőrű zenefalók közt -, hogy egy zenekart annyiszor emlegetnek fel, hogy jól tudod, hogy meg kéne már hallgatni. A YOB állatorvosi lova ennek a helyzetnek, bár az is hozzá tartozik, hogy próbálkozásaim (próbálkozgatásaim) már voltak…..
Szóval az van, hogy nekem az első nagybetűs koncertélményem egy domború nyomással készült zöld jegy beváltása után jött meg. Azzal a pillanattal, mikor mászom át a korláton a színpad felé, miközben a golyófejű kidobóforma a homlokomnál tolna már vissza, de Billy kinyúl és felránt magához, nagyjából…..
Elérkezett a pillanat, amikor egy nagy sörgyár piacra dob egy olyan sörtípust, ami a legnépszerűbb és legismertebb a sörkedvelők körében. Jót tettek ezzel az emberiségnek? Minden kétséget kizáróan IGEN a válasz! ..
sörfigyelő Borsodi Tüzes 2017.03.28 09:35:56
Illat: nem mondanám tipikusan vörösnek Hab: meglepően kemény Szín: vöröses mahagóni  A Jeges után itt a Tüzes, csókoltatom a borsodi agytrösztöt érte! Végre van hazai nagyüzemi vörös sör is! Ami meglepett, hogy éppen a Borsoditól. Egyrészt mert még saját néven barnájuk sincsen, másrészt meg a…..
Huszonkét új nevet jelentette be ma a Sziget fesztivál, amik közül kétség kívül a legnagyobb PJ Harvey, aki először lép fel Magyarországon, hogy megmutassa, miért is ő az elmúlt két évtized egyik legfonosabb angol előadója. A másik nagy név pedig az Alt-J, akik ugyan jártak már itt, de a pár éve…..
zombee1984 2017.02.22 11:39:43
Az imidzs mindenek felett! Ha meglátják a weblapodat, a Facebook oldaladat, vagy akármilyen felületet, esetleg a rólad szóló cikket, mindenki rögtön a képi világra fog rácuppanni. Sőt, könnyen meglehet, hogy akármilyen jó a zenéd, már ott bukod a közönség 80%-át, hogy úgy…..
Hosszú csend után, idén harmadszor is hazánkba látogat a kilencvenes évek népszerű MTV hardcore bandája, azaz a Dog Eat Dog. Akiknek hosszú ideig nyomát sem láttuk az öreg kontinensen, de most tavasszal ismét a nyakukba veszik Európát és ennek a turnénak a keretében érkeznek…..
A mostanában (nem hiába) népszerű "teljes lemezes" koncertek elérték a Kartelt is. A jó ideje átvariálódott felállású, most már inkább rap/rock banda a klasszikus éra tagjaival, azaz Lory B-vel, Sámsonnal és Stevevel felvértezve csaptak bele a lecsóba és nyomták bele a Barba Negrába az idén húsz…..
A szokásoshoz képest egész sok az elektronikus zene az aktuális dalmegosztásban, igazán popos és totál elvont is szerepel a válogatásban a Belau, DJ Bootsie és Mi-is(h) révén. Akit viszont ez hidegen hagy, annak van új Bermuda-, Bankrupt- és Kovbojok-dal, nem olyan új bölcsész- és teljesen új…..
A nagyon menő rappernek számító Tyler, The Creator tavaly a Szigeten adott egy kongó-bongó bulit, ahol állítólag nagyon fáradt volt, ezért félgőzzel tolta a tele lévő sátornak. Remélhetőleg Zamárdiban már nem lesz félgőz, bár ugye az igazi az lenne, ha felpakolná a teljes Odd Future brigádot, és úgy…..
Az öreg itt harmincas-negyvenest jelent, a kilencperces klip pedig a Bumrush Hiphop Fesztivál hivatalos videója. Ők szerepelnek benne: Hősök (Eckü, Mentha), Deego, Phat, Tibbah, Stephco, Busa Pista, Siska, Finuccsi, Rizkay, Tm, Györemix, Dózis (Dzsénosz, Szicsu, Norba), Ryzo, Asimaboru, NKS…..
zombee1984 2016.01.07 01:17:36
Keith Richards úgy tűnik úgy promózza hamarosan megjelenő új szólólemezét, hogy beszól mindenkinek. Legutóbb a a Beatles sokak által az egekig magasztalt Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band albumát nevezte egy rakás szarnak, most komplett műfajokról fejtette ki a véleményét.…..
Szerdán, az első két bevezető nap után elkezdődött teljesen a Sziget. Igazából amúgy az van, hogy újra egy hetes lett a rendezvény, hiába csak a hét közepétől kezdődik a full nagyüzem. Az első teljes napont olyanokat néztünk meg, mit a Horrors, DakhaBrakha, az Al-J, Tyler, The…..
zombee1984 2015.08.13 17:48:41
Különösen kedves számunkra 1995 zenei szempontból, mert nagyjából ilyenkor kezdtünk el metal zenéket hallgatni és nagyon sok ma is kedvenc lemez pont húsz éve jelent meg. Akkor is meg voltunk róla…..
A már-már legendának számító punkbanda, a Bad Religion érkezik hozzánk, a Budapest Parkba augusztus 18-án, a Mad Caddieszel, hogy megmutassák, lendületes muzsikájuk mit sem kopott az évek során. A Bad Religion első akkordjai 1979-ig nyúlnak vissza, amikor a középiskolás tagok…..
Már az eredeti célunk is az volt idén, hogy a fesztiválozást egybekössük egy kis bringás természetjárással, hiszen Tokaj környéke és a Tisza nyáron mindig gyönyörű. Arról nem is szólva, hogy erről a környékről származik a családom anyai ága, szóval már csak becsületből is fel kellett keresni pár…..
Nem is olyan sok idő telt el az első Lángoló Mikrofonok óta, és ismét eljött az idő, hogy öt friss rap arcot mutassunk be nektek. A legtöbb alább felsorolt MC neve valószínűleg csak itthon cseng ismeretlenül, de nem muszáj ám nekünk mindig „visszatekintenünk”. Itt az ideje,…..
Van rossz Cannibal Corpse koncert? Ugye, hogy nincs. Így aztán azt sem bánjuk, ha a tavaly novemberi budapesti koncert után, idén júliusban is kapunk a pofánkba egy kis láncfűrészes death metalt. Merthogy július 22-én a banda a Club 202-ben lép fel. Részletek hamarosan. Addig meg…..
Most jött ki Charli XCX harmadik nagylemeze, nagyjából róla szól most minden, ő az ünnepelt popcsaj. Mellesleg elég jó dalai is vannak, sok tízen-huszonéves lány őrülhet meg rájuk. Van egy másik ugyanilyen, a popba most futó fiatal énekesnő, Taylor Swift. Igen, Swift. Ő eddig…..
Soha életemben nem jártam még Fásy mulatóban, de a tegnapi Ignite koncert után, van egyfajta elképzelésem, hogy milyen is lehet az egész. Habár itt nem a mulatós zene kerül előtérbe, hanem a „hardcore”, de majdnem ugyanaz lehet a hangulata… Gondolok itt arra, hogy volt olyan…..
zombee1984 2015.02.01 21:57:55
@silverfuture: Téglás Zoli hátán már akkor ott volt a magyar címer, amikor még fényévekre voltunk Jobbiktól, nemzeti dohányboltoktól, Kárpátiától...
A Mastodon sokszor jön ki vicces videóval, most nem tette. Illetve viccesen indul, ahogy a geek srác leszbicsókról álmodik, meg az egész szerepjátékos csata is vicces. Igazából meg egy szomorú történet az egész a beteg nagymamájára vigyázó, magányos, gyenge srácról, akit a…..
zombee1984 2014.06.11 18:57:33
@gerithegreat88: Nyilván ez szándékosan ilyen. A vége kicsit a Gran Torinora emlékeztet.