Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikl

59 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívül tágasabb A meztelen város 2014.12.01 06:43:00
Nem messze Londontól van egy csendes település, ami szinte semmiben sem különbözik a többi agglomerációs kisvárostól, egyetlen, ámde annál jelentősebb kivételtől eltekintve: az itt élők előszeretettel élnek meztelenül. A hertfordshire-i Bricket Wood tipikus angliai…..
Mikl in London Cica valosag 2010.04.16 02:47:00
A cica a haztetorol kisse zavart kerdo tekintettel nezett ram mikozben a teasbogremet mosogattam, mintha ezt kerdezte volna: te mit keresel itt, ebben a letidoben, mit is csinalsz itt tulajdonkeppen? Ugy tunt nem akarja elhinni, hogy itt lat, tobbszor is visszanezett, hogy ellenorizze. Aztan…..
Mikl in London Tini szösszenetek 2 2009.10.31 12:02:25
[2003] Reggeli béke egy végtelennek tűnő bizonytalan időszak múltán. Kissé megfáradt és kiégett háttérérzet, a távolban mégis fel-felcsendül a megnyugvás csöndes hangja, az agyonhajszolt idegszálak reményteli suttogása, hogy talán végre, végre számíthatnak…..
Mikl in London Gyönyörű Ősz 2009.10.25 16:44:52
Élénk napsugár, visongó színek,téren játszanak a gyerekek kis sapka a fejükön,levelek,osztódó baktériumok a légcsövemben, tüdőmben, torkomban,önmagukat többszörösen reprodukáló vírusdinasztáik,lehullott levelek a parkban, oszlásra ítélt anyag,kutyák szemén csillan az…..
mikl 2009.11.07 20:09:03
Mikl in London Tini szösszenetek 1 2009.10.31 11:42:49
[2004 Nyara] Na megin’ itt ez a kibaszott kurva depi. Ez a nyari depi egeszen mas mint a teli. A teli alattomosan fejti ki hatasat, ranyomja belyeget a nap minden percere, de nehez raismerni, alcazza magat. A nyari viszont intenziv hullamokban erkezik, mindent elborit, a ketseg arnyekat…..
Mikl in London Nem 2009.07.02 18:27:52
Nem leszek szerelmes megint egy férjes nőbe... Nem leszek szerelmes megint egy férjes nőbe... Nem leszek szerelmes megint egy férjes nőbe... Nem leszek szerelmes megint egy férjes nőbe... Nem leszek szerelmes megint egy férjes nőbe... Nem leszek szerelmes megint…..
 ....gondolnád,  hogy minden készre koppan?  teszel-veszel  aztán lassan összeáll és ami összeáll,  az lehet nem is tetszik annyira,  amit látnod kell,  az maga a pokol, mert emberek milliói mérgezik magukat,  egymást és…..
Ilyen sivár az életem... 8-IHát bocs, de én vagyok csak igazán elkenődve. Mikor volt pasi, aggódtam, hogy lesz-e írnivaló, most nincs pasi és ihlet sincsen. Legalább az egyik volna, a fene egye meg. Semmi élet, semmi szenvedély.Mindösszesen annyi történt ma velem, ami elég…..
mikl 2009.09.24 00:11:18
Ez annyira szélsőségesen durva élmény, hogy komolyan elakad a szavam, és kénytelen leszek megválni bizonyos kétségeimtől. Nemtom, emlékeztek-e arra, mikor a jómúltkorjában, így egyik éjszaka elmúlt a derékfájásom oszt visszakapaszkodtam belé... nos másnap már én is alig…..
Ki gépen száll alája, annak térkép e táj - egész konkrétran metrótérkép. Ahhoz, hogy jobban megismerjünk egy helyet, a saját kezünkbe kell vennünk a közlekedésünket. Van-e erre jobb módszer, mint a bringázás?Mivel már három hete tekerek legalább napi 1 órát, és mivel már…..
Megyek a járdán, az egy méter széles járdán, valahova sietek éppen, észre sem veszem, mi van körülöttem. A házak szürkék, az emberek nem szépek, nem örülnek. Nem érdekelnek, legfeljebb feszélyeznek. Sietek, mert félek, hogy elkések. Legszívesebben túl lennék már ezen az…..
Azt mondja Ram Dass, hogy ha azt hiszed, hogy hűde megvilágosult vagy tölts el egy hetet a szüleiddel. Ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy ha azt hiszed hűde megvilágosult vagy bonyolódj párkapcsolatba Kéti Fájferrel. Ha ezalatt nem mész át az egójátékok teljes apparátusán, akkor…..
Pénteken az Andrássy út elején egy lakásban volt egy napos elfoglaltságom, ez így másodszor történt meg és mindkét alkalommal hatalmasat változott a világ, míg bent voltam. Persze, idővel aztán megszokom mindig az új világot is, ilyen az ember. Ezért időről időre vissza kell…..
mikl 2009.06.09 08:20:47
mikl 2009.06.10 09:46:55
@Jilsander: Dehogy érted...

A Coli pedig elég összetett baktérium.
Jaj, de édes:)Na ez úgy volt, hogy izgalmas hétvégém volt egy izgalmas hét után. Aztán egy izgalmas éjszakám. A könyveket, amiket ez az ember írt, vagy róla írták, egyiket olvastam a másik után, hétvégén pedig aztán jól kipróbáltam. A könyveket azután is tovább olvastam,…..
mikl 2009.05.28 09:29:32
Mikl in London Igazság 2009.05.16 19:26:16
Sokáig azt hittem, hogy különböző távolságokban vagyunk az Igazságtól. Ki előbbre ki hátrébb tart az úton. Mára viszont az lett a véleményem, hogy ez nem így van. Nincs személyes igazság, csak kollektív. A belső útkeresésnek sem az az értelme, hogy Én közelebb kerüljek az…..
Mikl in London Túléltem 2009.04.24 22:26:00
Bassza meg. Durva egy trip, hogy a rúd verné belé. Izé, ki hol van? Jól vagytok?..
mikl 2009.05.21 09:19:34
Na szóval az történt, hogy az Árpi törölt engemet a Skype-on. Ez engem szíven ütött. Tegnap este. Aztán e-mailben megkérdeztem tőle, hogy tényleg-e és hogy miért, és azt írta, hogy semmi különös, csak nem használtuk, ezért törölte. Ez is szíven ütött. Ma este. Mert…..
mikl 2009.04.24 10:10:49
NahhhFüggővé váltam a függetlenségemtől. Nem élhetek másképpen ezután. Ez a sorsom:)))Az volt a kérdés, ami nem is kérdés volt, csak a belső tapasztalás kis külső megerősítésre vágyott. Hogy megkapta-e vagy sem, hát...Szóval, hogy amikor lényegi változtatást viszünk be…..
Először is, az előző posztban feltett kérdésre válaszolnék: nem díszítőfestő, hanem egyszerűen csak én.Magyarázat: tehát az van, hogy jelenleg központi problémám, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Ezzel lehet vitatkozni, meg lehet értetlenkedni, de nem érdemes, mert ez van és…..
A cigánylány válófélben volt a pasijától, egy ideje már szakítottak, de még érezhetően nem volt teljesen lezárva az ügy. A csaj pakolászott valamit éppen, én pedig megkérdeztem tőle, hogy akkor most hogy érzi, jó úton halad, biztos abban, amit csinál? Erre, meglepetésemre,…..
Sötét és Világos Közönyödön minden szándékom hajótörést szenved, azon a stabil, steril közönyön, ami, mint valami szürke, hideg, nyálkás köd, a bőrömre tapad, és bennem a szó megakad.Csend van, fájdalomtalan, érzéketlen tompa csend, nincs eleje, nincs vége, csak az…..
mikl 2009.02.10 15:25:59
A minap megnyugodtam. Rájöttem... nem, eszembe jutott. Azt hiszem, tudtam már korábban is, csak elfelejtettem közben. Szóval megint eszembe jutott, hogy nincs ok az aggodalomra. Nincsen, mert vannak dolgok, amik a mienké. És vannak dolgok, amik nem a mienké.És ez pont olyan, mint a…..
Mikl in London Közép 2008.12.14 10:46:00
Hogyan kerülhettem ilyen gyorsan ennyire végtelenül messze a középponttól?Úgy, hogy a közelében sem jártam.Köszi gépecske, hogy dobtál egy tükröt, remélem túlélem valahogy. ..
Flow a címe annak a könyvnek amit jelenleg olvasok. Körülbelül 3-4 éva hallottam először róla, de nagyjából csak annyit hogy Flow a címe, mégis belémnyilalt hogy ezt nekem el kell olvasnom mindenképpen. Hála kedves anyukámnak, aki nemrégiben olvasta el és volt szíves figyelmembe…..
Sohasem fogok betelni Hatika terminológiájával...Eccerű teremtést nem haggyák depresszálni... pedig feltett szándéka volt. Persze lehet, hogy eccerű teremtés eccerűen csak álmos. Kicsit álmatlan éjszakája volt. Így járt. Előfordul néha, nagyon néha. Nagyon-nagyon néha. Tulképp…..