Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikka

0 bejegyzést írt és 1238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor és szűk vezetői köre szégyent hozott a Fideszre, a jobboldalra és a magyarságra! Olyan értékeket, mint a kereszténység és a nemzet „politikai termékké” silányították, amikkel ugyanúgy visszaéltek, akárcsak a közvagyon kezelésével. Szemben a nyugati civilizációban megtalálható…..
 "A március 26-i 13:00 órás adatok alapján a német napelemek kapacitása a jelenlegi felhős időben is több, mint háromszorosan meghaladta a Paksi Atomerőmű csúcsteljesítményét." - jelentette ki Facebook-bejegyzésében a Levegő Munkacsoport...
Nem elég! A Fidesz szent tehene 2018.03.24 22:15:46
Korábban határőrként szolgáltam a hazámat és a munkám során számos idegenrendészeti eljárást indítottam. Fogtam határsértőket, hamis okmánnyal utazókat, csempészeket. A Határőrség 1990-2000 között több mint egymillió menekültet kezelt (legyen az gazdasági, vagy bármely más okból érkező) jogszabályi…..
Teljesen mindegy, ki nyeri a választásokat, legfeljebb egy erős kétharmad adhatja vissza Orbán önbizalmát -- átmenetileg. (De emlékszünk, néhány hónapja még a háromnegyed is bőven képben volt, ám erre már senki sem számít egyik oldalon sem.) Az utóbbi hetek Fidesz-körüli, a miniszterelnök személyére…..
Háromszor olvastam el, hogy jól látom-e. Tényleg ezt mondta? Ezt bazmeg. (Hallgatni képtelen vagyok) Valahol az én pofám is ég. Jó, hogy épp nincs senki külföldi ismerős, akinek el kéne magyarázni, mi folyik ebben az országban, hogy tud az ország első embere olyan mélyre süllyedni, hogy a nemzet…..
mikka 2018.03.17 19:29:17
@ezneménvagyok: ha nyersz 2/3 -al megteheted
A miniszterelnökből kitört a harag március 15-én. Hívei előtt mondott beszédében úgy fenyegette meg politikai és gazdasági ellenfeleit, mintha neki kellene elszámoltatnia az elmúlt nyolc év politikájáért a hatalmon lévőket. Orbán Viktor nyílt hadüzenete két dolgot jelent. Egyrészt nagyon megviselte,…..
A Magyar Királyi Csendőrség elődszerve, a Császári Zsandárság, az 1848/49 -es szabadságharcot követő megtorlások időszakában jött létre, mégpedig egy 1849 június 8-iki császári rendelet nyomán, Johann Kempen altábornagy, Haynau bizalmasának parancsnoksága alatt. A zsandárság legfőbb feladata az…..
Ahogy arra számítani lehetett, Orbán ünnepi beszédében a végsőkig feszítette a soros-migráns-brüsszel-civilek elleni háborús pszichózist. Újdonság: "a választások után elégtételt fogunk venni" az ellenfeleinken - ígérte...
mikka 2018.03.16 16:19:32
@Republic Forever!: Csak megjegyzem neked halkan, hogy ha továbbra is republicban szeretnél élni akkor Orbánra kell szavaznod, mert a féreg liberális baloldali köcsögök UES-t akarnak nem igazán köztársasági módon.
Ugye ELIOS még? Szerintem minden Magyar ismeri a Karthago együttes számából kikevert, Fideszt fikázó paródiáját. Sem az eredeti művet, sem pedig az újat nem kell bemutatni senkinek, ki így -ki úgy találkozott már vele. Olvasom a Karthago Együttes hivatalos közleményét a témában és nem akarok…..
mikka 2018.03.15 19:31:07
  Nem elég, hogy tódulnak hazafelé a svédországi magyarok mert nem kapnak munkát és naponta atrocitások érik őket, a magyar kormány is alig tudja fogadni és elhelyezni őket (vö. északon nincs határzár), ráadásul az ottani szörnyűségeket további vad állapotok rontják. Semjén Zsolt vadászni ment…..
Vagyok tehát. Elmútnyócév 2018.03.10 22:48:22
2010 áprilisa. Hatalmas tömeg, köztük közeli barátaim a Vörösmarty téren hallgatják Orbán Viktor győzelmi beszédét, harsog a “Viktor, Viktor!”. Ünnepelik a kétharmadot, heteken át a rendszerváltás befejezéséről, egyedülálló történelmi lehetőségről beszélnek. Ma már komikusan hangzik , de Orbán “nem…..
Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat. Az ő nyomásukra posztot írok róla, mert ha valakik, akkor az évtizede vendéglátásban dolgozó spanjaim azért kicsit jobban belelátnak a bécsi mindennapokba mint a…..
 A harckocsik a mozgékonyság-tűzerő-védettség szentháromság kompromisszuma alapján létrehozott lánctalpas szörnyetegek. A gépek, a technika szerelmeseit elbűvölik ezen monstrumok, és ha valaki mellett elszáguld egy 40-67 tonnás harckocsi, akkor tisztelettel figyeli, ahogy dübörög a föld, csikorog a…..
Együtt vonul majd Morvai Krisztina és Szili Katalin...
mikka 2018.03.08 09:06:03
@Pop40: Mikor volt ebben az országban 7 millió szocialista liberális szavazó???? Ha valaki degenerált az te vagy fiam, leülhetsz, egyes.
mikka 2018.03.08 14:15:11
@Pop40: agyhalottként fantasztikus teljesítmény hogy tudsz gépelni..
Törölte a Facebook Lázár János rasszista kampányvideóját. Soros, az ENSZ, Brüsszel, meg még ki tudja, ki után a Zuckerberg-cég is beavatkozik a magyar választásba...
Főleg ebben a választási rendszerben, sőt, most lehet csak igazán! Ez a Választási Törvény, Orbán Viktor és a Fidesz általános politikai rövidlátásának ékes példája, mert bár saját magukra szabták, valójában korábbi voksolások szavazatszámai, és egy gyökeresen más politikai helyzet (a Fidesz akkori…..
mikka 2018.03.04 20:32:59
@ember100: Áprilisban meglepődsz majd. A magyar nem szeretne niggerekkel és retkes arabokkal osztozkodni a saját országán.
Tegnap, alig néhány órával azután, hogy felfüggesztették a mentelmi jogát, máris újra őrizetbe vették Czeglédy Csabát, a „virágzó magyar jogállam vasökle újra lecsapott rá”. Az ügyészség tájékoztatása szerint kihallgatása szombaton, azaz ma megtörténik, az őrizetbe vételt követő 72 órán belül pedig…..
mikka 2018.03.04 18:00:53
@1ghost: az hogy olcsóbban nyersz egy pályázatot nem bűncselekmény. De te akkora geci paraszt vagy hogy neked mindegy ki nyeri csak ne magyar legyen.
mikka 2018.03.04 18:19:45
@1ghost: szerintem te szopni jársz ide:) nem bírod ki áprilisig
Személyesen nem ismerem Czeglédy Csabát. De látom mi történik körülötte, és abban nagyon együtt tudok vele lenni. Éjszaka jönnek érte, még egy napot sem tölthet szabadon, máris viszik vissza a cellájába. Sötétben ragadják el a családjától, akiket már több mint nyolc hónapja nem ölelt magához. Mert…..
Nude Girls Eveline 2018.02.24 00:00:00
Donburi, azaz japán 'rizses hús' kapható néhány napja Budapesten, még múlt héten sikerült eljutnom, meg is mutatom...
Lengyelország 2004-ben, Magyarországgal egyidőben csatlakozott az Európai Unióhoz. Az ország ekkor még meglehetősen szomorú mutatókkal rendelkezett: magas munkanélküliség, gazdasági szerkezetváltás, csökkenő személy- és teherforgalom jellemezte. Pendolino motorvonat Gdańsk állomáson (kép forrása:…..
Update: a szavazás lezárult, értékelés itt    Alapvetően egyetértek azokkal az elemzőkkel és más okos emberekkel, hogy aki kormányt váltana, mindenképpen el kell mennie szavazni április 8-án és most első alkalommal fel kell adnia az elvi politizálásról alkotott elképzeléseit, azaz minden esetben…..
Nude Girls Tequila 2018.02.15 20:00:00