Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsancyka (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Crowbaby - A hét "botránya" 2008.11.14 10:28:00
Sajnos ezt a címet kellett adnom az elkövetkező bejegyzésemnek... Nem szívesen, de úgy érzem, állást kell foglalnom ebben a témában. Zsancy, aki tegnap éjjel aludt utoljára bent a koleszban, ma elment másik iskolába. Ironikus a történet, már régóta tart. És épp ez a baj.…..
- Crowbaby - Talán megbántam? 2008.10.28 22:57:00
Igen. Lehet hogy megbántam azt, hogy elküldtem azt az embert, aki talán úgy szeretett, mint még soha senki. Talán lehet, hogy jobb ez így, mert legalább ő nincs kétségek közt...Az más, hogy én azok közt vagyok a tetteim miatt. De annak, hogy ilyen vagyok, ne más igya meg a levét.…..
- Crowbaby - Csöbörből vödörbe 2008.10.24 15:37:00
Csupa jó dolgot akartam írni arról az öt napról, ami miatt nem sűrün tudtam géphez jutni az elmúlt 2-3 napban...De sajnos nem így lett, hiszen most olyan szinten szar kedvem van, hogy legszívesebben kivetném magam egy autó elé, vagy hasonló finomságokat tennék magammal... Leszarom,…..
Zsancyka (törölt) 2008.10.28 12:02:05
tudod, elhiszem, hogy szar volt a gyerekkorod...de .... nem csak neked. én nem fogom kiírni a blogomra, hogy mit éltrem át én is nap mint nap, amikor apám anyátat verte (terhesen is) meg ilyen hasonló finomságok... Ebből most nagy pszichológushoz járás lett, mert elbaszták a gyerekkorom....de hiszen te már nem vagy gyerek!!!
felnőtt vagy, és nem a múlton kell rágódni, hanem a jelenre koncentrálni...figyu...itt síratod magad, amikor ennyi remek emberrel körül vagy véve...ok, értem én, hogy csak hétvégén, mert hétközben abban a kibaszott, unalomtól fűszerezett geci helyen kell töltened a napjaidat...nem csak neked.
és hogy NB kikészít....elhiszem. de eddig az bolt a baj, hogy nem szerettek, most meg az, hogy TÚLszeretnek. Ülj le vele, és mondd el neki, hogy szereted nagyon, mert ő a te családod.....DE azt is mondd el neki, hogy már NEM vagy gyerek....ha így nem fogja fel, akkor baj van...de lehet, hogy még meg sem próbáltad....
sok sikert.....és nem kell mindig a múlton rágódni...attól nem lesz jobb, ha siratod az elbaszott életed...lesz még szar az élet...most csak buli 17-18-24 évesen.....de utána? utána munka és munka, kevesebb pihenés, nincs annyi koncert, eltűnnek a barátok, mert mindegyiknek családja, munkája van....na az lesz szar. mert neked is CSAK A BARÁTOK adnak erőt...látom a képeket...fasza kis csapat....
úgyhogy ne a múlton rágódj..mert belebetegszel...és a múlton rágódást nem csak a gyerekkorodra értem, hanem arra 3 éves traumára is...tudod miről beszélek...és a koleszban ezt át fogjuk beszélni, mert nem fogom tétlenül nézni, hogy tönkreteszed magad efy senkiháza faszfej miatt...és kérlek erre ne reagálj, mert erre ennyit mondanál: Nincs ilyenről szó.....

DE JOBBAN ISMERLEK MINT SAJÁT MAGAM!!!
Szal, majd koleszban!
Addig is még sok bulit.... de bassz....ennyit bulizni, bandázni......mi csak vandálkodni szoktunk..... najó, ritkán... :-P
A húgom hiányol már nagyon téged....
...harsogják minden évben a plakátok és egyéb reklámok. Ez időtájt szokott ugyanis lenni a Gimnázium börzéje, amikor a környező városokban reklámozzák az iskolát, hogy mindenki jöjjön ide, had legyünk csak még többen. Tény, hogy nagyon felkapott lett ez a suli és én tényleg…..