Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobrooney

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog-boldogtalan SUV-okat gyárt manapság (nyilván a környezetvédelem és a visszafogott üzemanyagfelhasználás jegyében…). Még olyan gyártók is, mint a Rolls-Royce, a Ferrari, a Lamborghini vagy az Aston Martin úgy érezték, muszáj meglovagolniuk a divathullámot...
Az utolsó két részhez érkezett az Aranyéletről szóló kibeszélünk. A posztban spoileresen beszélünk mindenről, ami a harmadik évadban történt...
bobrooney 2018.11.14 10:40:39
@zadorlat: Mira és az ügyész faszi neveli. Gondolom így nagyobb biztonságban van.
Emmy Rossum csütörtökön jelentette be, hogy ennyi volt, elhagyja a Shamelesst. Nem akarok érzelgősnek tűnni, de a hír még egy kicsit az én elszenesedett kőszívemen is facsart egyet, mert személy szerint nagy Shameless fan vagyok, és Fiona karakterét kurvára bírom. Rossum a…..
Járjuk a világot (többnyire csak képzeletben) és a budapesti éttermeket (azokat tényleg), és elég sok helyen megpróbálkoznak, hogy a hamburgert "helyi" ételként adják el, vagy legalábbis az adott országra jellemző sajátosságokkal tegyék izgalmasabbá. Kézenfekvőnek tűnik a dolog, hiszen a hambi eleve…..
Orbán Viktor 2010 óta kerül minden olyan sajtófelületet, ahol esetleg rendes kérdéseket tehetnének fel neki, de közben viszonylag gyakran szólal meg olyan portáloknak, újságoknak, amelynek a tulajdonosa kötődik a Fidesz holdudvarához. Ilyen például a korábbi független kisgazda Ómolnár Miklós is, aki…..
bobrooney 2018.04.06 11:14:35
@Trackers: ez valóban rendkívül színvonalas weboldal :/ akár az origot is linkelhetted volna
A Roast az a műfaj, amit a magyar sztárok vagy annak nevezett/tekintett arcok legendás sértődékenysége miatt itthon nehezebb meghonosítani, mint bármilyen más tévés trendet - ráadásul az "égetés" meg nem is egy mai dolog, az elsőről 1949-ben számoltak be, az meg nem ma volt...
Hétfő este elkezdődött a Csajok hatodik, egyben utolsó évada. Kevés sorozat váltott ki olyan indulatokat, mint a Csajok, aminek lelkes imádói és elszánt gyűlölői éveken át kínozták egymást (többnyire online) vitákban. Sokat kockáztatott és nagyot nyert az HBO ezzel a sorozattal. A nézettsége ugyan…..
Még 2015 vége felé határoztam el, hogy a blog történetében először itt az ideje, hogy én is készítsek egy toplistát. Hogy kicsit egyszerűsítsem a dolgot, leszűkítettem a kört Budapestre, de bizony így se volt azért könnyű dolgom. Első körben összegyűjtöttem körülbelül 40 helyet, ahol vagy nagyon jó…..
A világon szinte mindenhol elterjedtek az internetes mémek. Számos filmes, politikai, civil, és állatos mémek születtek már. De vajon van-e történetük? És melyek a legismertebbek Magyarországon? Nézzük! 1. Leonardo DiCaprio Imádják mémként használni. Főképp a Wall Street Farkasa, és a Nagy…..
Elegük lett a londoniaknak a belváros utcáin dübörgő csodaautókból, és főleg azok tulajdonosaiból, így aztán elég komoly lépésre szánták el magukat. Jelesül: büntetni fognak, de nem kicsit. Aki járt már Londonban (azon belül is mondjuk Kensingtonban vagy Chelsea-ben)…..
napszemüveg Dolce-Gabbana 2015. 2015.06.01 18:16:41
Visszatérnek a sírkővirág-motívumok, csak most már nagyon látványosan plasztikból készülnek. És ezt messze a 100+ ezer forintos árkategóriában Dolcéék még el is bírják adni. Szó se róla, a rózsadíszek erezete is ki van dolgozva, tehát a széria közelről és távolról…..
A Belgaco minden évben tart a sajtónak egy sörbemutatót a fesztivál előtt, de eddig sohasem tudtam ezeken részt venni. Idén azonban megtört ez a negatív széria, és a 6. Belga Sörfesztivál korábban beharangozott sörei közül pár újdonságot és néhány ikonikus darabot sikerült…..
Shenyangban, Északkelet-Kína Liaoning tartományában menet közben tegnap magától kigyulladt egy 4.2 millió jüant (180 millió forintot) érő Lamborghini. A sofőr elmondása szerint lassan haladt a forgalmas úton amikor hirtelen egy ütés szerű hangot hallott a kocsi…..
Azt mondják, hogy a napszemüveg öltöztet. És ez valóban így van, hiszen bár nagyon fontos a funkciója, főleg így tavasszal és nyáron, azért egyáltalán nem mindegy, milyet választ az ember. A jó napszemüveg ugyanis kultikus darabbá válhat, ahogyan az megtörtént számtalanszor a…..
bobrooney 2015.05.06 10:49:52
@Kővári György Márió: Közben rájöttem :)) 0714 Persolt írtál.
bobrooney 2015.05.06 10:47:51
@Kővári György Márió: "a színész egy kéklencséjű Ray-Ban 0714 Persol napszemüveget viselt."
Steve McQueen egy Persol 714-est viselt :)

www.sunglasshut.com/Experience?storeId=10152&catalogId=10101&experienceName=Persol-Steve-McQueen-2013
comment:com A nap képe 2014.12.30 14:52:37
Reunited and it feels so good. A photo posted by Zach Braff (@zachbraff) on Dec 12, 2014 at 10:08pm PST ..
Körülbelül fél éve találkoztam egy magyar mászócipő javítós oldallal, ahol a javításon kívül volt pár saját cipő is. A szerkesztőségi arcokkal már akkor is kiváncsiak voltunk, hogy milyenek lehetnek ezek a cipők. A nézelődést akkor nem követte vásárlás. Közbe…..
bobrooney 2009.05.06 15:45:03
Azt mondják, Raffael Sándor kihallgatását nagyban nehezítette, hogy hazakerülése óta csak kirendelt ügyvédje volt. Azonban ennek vége, a Raffael-család felfogadta az egyik legismertebb magyar ügyvédet, a közszereplőt, az egyetemi tanárt, a Magyar Detektív Szövetség…..
bobrooney 2009.03.06 13:40:55
A Honvédelmi Minisztériumban a válság ellenére sem hagy alább a lázas munka: Gépkarabély Modernizációs Program :   A Gépkarabély Modernizációs Programot 2008-2014. között tervezi végrehajtani. A fejlesztés célja a Magyar Honvédségnél rendszeresített gépkarabély…..
bobrooney 2009.03.06 10:06:01
@postabelyeg:
igen valóban 5,7-es, elnéztem
Tudom, hogy nem gépkarabély, de attól még jó :)
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
Azon sem sikerült még magamat túltenni, hogy kiengedik az előzetesből a nehézsúlyú maffiózókat, de a magyar igazságszolgáltatásnak még ezt is sikerült alulmúlnia. A Koszi-klán meg a Fekete Sereg tagjainak letelt a 3 év előzetes, és Magyarországon csak ennyi ideig lehet valaki…..
Karma írta nekünk ezt a levelet. Döbbenet, hogy mik vannak ... :-) "Sziasztok! Az egyik netes társkeresőn kaptam egy levelet egy lánytól: K. vagyok! Remélem nem riasztalak el a rámenősségemmel,de bejössz nekem:-) Ha van kedved megismerkedni velem ,üzenj a xxxxx@freemail.hu…..
Nem tudom, megfigyeltük-e, hogy a vasárnapi Heti Hetesben Sir Edmund Hillary haláláról sikerült megemlékeznie a társaságnak, de a szintén múlt héten elhunyt Körmendi Jánoséról valahogy nem. Pedig. Pedig Körmendi János egy kicsivel közelebb áll hozzánk, mint a 7 liter…..
Kérem szépen elérkeztünk a nagy fináléhoz, az egyszeri tévénéző lezárást, szálelvarrást, konklúziót, VALAMIT várt az epizód végétől, erre kapott az arcába egy böszme nagy cliffhangert, ráadásul a szarabbik (értsd: értelmetlen) fajtából, amit tökéletesen a második…..