Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teddyde

3 bejegyzést írt és 424 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WinMagazin Mol Bubi 2014.09.15 10:00:00
Mai második cikkünk több szempontból is rendhagyó, a legfontosabb érdekessége az, hogy egy egészen friss alkalmazásról leírta a készítője, miként készült. Akár hiszitek, akár nem, az alábbi írást a hét végén kaptuk az alkalmazás készítőjétől. Fogyasszátok…..
teddyde 2014.09.15 10:45:57
WinMagazin WinMagazin F0015 D4Y 2014.04.01 08:00:00
És íme, eljött az a nap, amikor hivatalosan is bejelentjük oldalunk első hivatalos Windows Phone készülékét, a F0015 D4Y-t, mely a Microsofttal és Nokia-val való együttműködésünk zálogát képezi. A F0015 D4Y a Nokia magyarországi gyárában fog készülni, és a lehető…..
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
Smiló Dávidék pompás és gyönyörűen kivitelezett társasjátékáért a Mutyipolyért már tavasszal lelkesedtem, de akkor még csak néhány fotó volt publikus a remek ötletből. Most végre közzétették a teljes verziót, szép nagy felbontásban letölthető a tábla, a sok…..
teddyde 2013.10.10 23:23:21
Adott a nyár egyik slágere, mindenki kívülről fújja a pamparampazást. Tényleg nem tudsz olyan trendi helyen megfordulni, ahol egy órán belül ne hangozna el Gary Caos - Party People című megaslágere Aztán az ember elmegy a szüleivel sütögetni, meg iszogatni, és előkerül…..
Megint fontos dolgokon rágódnak az interneten, a 444.hu, és mások. Most azon, hogy egy fesztiválon látták táncolni a miniszterelnök két lányát, Ráhelt, és Sárát. Az "eseményről", mely szerintem nem kivételes eset a korosztályukban, le is videózták, és a Youtube-on közzé…..
Értjük, tudjuk, létezik a pártfegyelem, és az is lehet, hogy az embernek – a politikus is az – megváltozik időnként a véleménye. Néha egyik napról a másikra. Így lesz időnként a kommunistából vérfideszes, a liberálisból szintén vérfideszes, a vérfideszesből független,…..
Már az is önmagában undorító, hogy 8, 9 vagy 10 éves gyerekekkel politizál bárki, de az felettébb hányingerkeltő, hogy iskolában nyíltan buziznak és mocskolódnak a szélsőjobboldali szittyák nemzetmentés címszóval. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó rossz magyar…..
A kerület vezetését is elérheti a dohánykoncessziók körüli országossá tagadt botrány. Az elmúlt napokban kiderült, hogy nyertesek között található Chladek Tibor, a kerületi Fidelitas egyik vezetője. A hírek szerint a nyertesekről a kerület vezetése dönthetett. A origo.hu…..
Igazán felemelő látni, ahogy nemzetünk legbátrabb és legmagyarabb fiai, hogyan óvják hazán szűkös lehetőségeiből megvásárolt javakat. Az alig egy éve a kettes metróvonalon forgalomba állított új Alstrom metrókocsikat ökölcsapásokkal igyekeztek megóvni az utókor számára a…..
teddyde 2013.03.25 12:05:12
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
Rövid, ám örömteli hír következik. Mint az köztudomású, a WP 7.8-as frissítés körül nem zajlott minden a legnagyobb rendben. Február végére a Microsoft le is állította a frissítés kibocsátását azon keveseknek, akik addig nem frissítették hivatalos vagy kevésbé hivatalos…..
teddyde 2013.03.18 15:44:10
Subba Kínok kínja: Leo interjú 2013.03.07 10:36:38
Szuper kínos japán interjú DiCaprióval, nála talán csak mi érezzük magunkat rosszabbul. Tisztára Lost in translation-ös a szitu, (sosem fogom megérteni a japóknak ezt a gyerekes heherészős, cukimuki kommentelős stílusát, de Leo sem) ettől tényleg mindenki lefagy.A csúcspont a…..
Subba Előzz like a boss! 2013.03.04 13:17:16
Eléggé je. ..
teddyde 2013.03.05 12:44:54
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
7/5. A héten ötször voltam sportolni, ami valószínűleg egyéni rekord az elmúlt 15 évemből, és jó eséllyel az is marad. A csúcsdöntésre nem mernék nagy összegben fogadni, de a beállítására volna igény hosszabb távon is. Nézzük, mit tettem a vasemberségért a…..
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
Gyöngyösi Márton listázási vágya megmozgatott mindenkit Rogán Antaltól Bajnai Gordon át Mesterházy Attiláig. Sőt áttörte a politikai karantént, és kijutott a bulvár zöldellő rétjeire, ahol Kelemen Anna, meg Liptai Claudia kérődzik unottan. Igen, még Hajdú Pétert is felrázta…..
Ha konfettivel is, de teleszemetelni az ATV stúdióját? Belefojtani a szót és halálra rémiszteni a pimasz, krakéler, leplezetlenül szociszimpatizáns Kálmán Olgát? Hány meg hány, az Egyenes beszéd nevű adásba hivatalos fideszes politikus álmodozott már ilyesmiről, mielőtt arra…..
Subba Síntisztító a Bartókon 2012.11.16 14:34:11
Egy szál atlétában, egy alsógatyában vödörrel négykézláb mossa a villamos sineket a fickó a Bartókon. Leírtam, mret nem hiszem el. EZ VAN!! ..
   Van Budán, a Nyéki-hegy oldalában egy különös erdőfolt, melyről még nyáron volt szó az Urbanistán: állítólag Nagy-Magyarország alakja van. A Diktatúrák árnyékában című könyv szerint szándékosan telepítették ilyenre Trianon után…..
Lassan elkészül a Szőreg-Törökkanizsa kerékpáros kalandútvonal első, Szőreg és Tiszasziget közti szakasza. Több mint 460 millió forintunkba kerül a létesítmény, amivel nem tudjuk kik járnak jól, de az biztos, hogy már megint nem a kerékpárosok. Hullámzás és kacskaringó,…..
Subba Metrómulatós 2012.10.29 23:17:52
Mit nézek? ..
teddyde 2012.10.29 23:59:13
Ha legközelebb tüntetést szerveztek: 1. A neonácik majomketrecét toljátok hátrébb a Jégbüfé mellett! 2. Ha valaki felszólal, előbb próbálja el egy tükör előtt. 3. Nagygyűlés előtt olvassátok el egymás beszédeit. 4. Egy szónok nem kaphat többet 10…..
Subba Szeva Viktorom! 2012.10.09 15:46:43
Ezt egy szombathelyi informatikus fiú küldte OV-nek a facebook oldalára, de nagyon hamar törölték. "Szeva Viktorom!!!!!!!! ... Most olvasom, hogy kötelezõen le akarjátok cseréltetni a rendszámokat, mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a…..
teddyde 2012.10.10 17:21:46
@peterd127: csak közben eltűnt 3 ezer milliárd forint magánnyugdíj...
teddyde 2012.10.11 21:40:19
@peterd127: ha nem látod az összefüggést, akkor mindegy is.