Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giga Fika

14 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog 199.999 2009.02.19 08:01:00
 Szabad vagyok és demokrata, az SZDSZ-es politikát azonban 1993 óta kozmopolita, kényeskedő nyálverésnek tartom. Mert más felfogásban élem meg magyarságom és az egyházak demonstratív alázása sem kenyerem. Néha ugyan eljátszom a gondolattal, hogy Gusztos Péterrel közösen…..
  Az Igazságügyi Minisztérium elé vonul pénteken 14 órára a Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap gárdája. Hogy tiltakozzanak Gyurcsány Ferenc kérése ellen. (Ha a kérés kötelező érvényű utasítás, akkor a Hírlap előfizetés lemondásával számos sajtóosztályt megszívatott.)…..
Giga Fika 2009.02.11 21:32:20
Giga Fika 2009.02.11 21:52:41
@Carnivora: Most komolyan már -ne legyen már az hogy elbeszélünk egymás mellett tegnap óta. Sosem írtam hogy a cigányok nem bűnőznek - megteszik úgyanúgy mint bármilyen más származású népcsoport. Nem az én cigóim - nem is értem ezt, Utálom a népszavát, mert elfogult lap. Ezt is szeretném megérteni hogy nálad tényleg csak két véglet van? Jobb/ bal? Nemzet vs népszava? stb?
Ha hiszed ha nem, azért lehet még élni skatulya nélkül is. Továbbra is fentartom hogy rettenetes dolog valakit a származása miatt megkülönböztetni, ez sehova sem vezet. Illetve de. Oda, hogy a probléma megoldása helyett egy csomó újjat gyártunk. De érvekkel meggyőzhető vagyok máskor, de ezek fentebb nem érvek. Magyarok által elkövetett bűneseteket én is tudok sorolni, ennek semmi értelme. Az hogy rossz a rendszer, hogy a törvények egy részét nem tartják be,hogy a börtönök túlterheltek, hogy nincs semmilyen konkrét ajánlatunk a legnagyobb kissebség számára csak komoly fenyegetés, hogy a rendőrség nem szervezett kellően és tehetetlen, hogy valóban megéhetési a bűnőzés, hogy valóban nem kapnak munkát, hogy valóban azt hiszik hogy a lopás és az erőszak a megoldás, ezekről lehet beszélni, kell is. Ehhez kell a bátorság, mert itt van mit tenni! De kirekeszteni, mocskolódni - azt könnyű. Milyen könnyű, azt láthatjuk. Mint Bayer aki valami hihetetlen magasságokból leereszkedve osztja a kíméletlen demagóg baromságait - miközben olvasom, el sem hiszem hogy 2009 van. Már nevetni sincs kedvem rajta. Illetve a világ bár olyan egyszerű lenne mint az Ő általa festett kíméletlen nagy igazságérzettel átitatott cikkeiben. Ráadásul egy percig sem csorbult a sajtószabadság. Ha már fürge ujjak - szerintem arra sem fizet elő a magyar állam - mégis ha valakit az érdekel, fentmarad...mit gondoltak hogy ez így mehet sokáig és közben tömik őket az adófizetők pénzével?? nem is értem. Azért vannak minimumok.
 A miniszterelnök meggondolatlan kapkodása egy olyan futballistának a képét idézi meg, akinek csapata a 85. percben is jelentős hátrányban van, a vereség biztos, a szurkolók hörögnek, ő pedig kétségbeesetten próbál labdába rúgni, míg végül nagy igyekezetében…..
Giga Fika 2009.02.10 23:25:38
Pontosan ezt írtam:

Giga Fika ·
gigafika.blog.hu 2009.02.10. 22:23:32
@Wawel: Óriási tévedében vagy,. Biztos a lemaradott angol demokráciában ezen a szinten vannak. Ott ilyemit el sem lehet képzelni! Mi köze van a büncselekményeknek ahoz hogy milyen bőrszínű ember követi el őket? Magyarországon tilos ilyen statisztikát gyűjetni, ezt törvény mondja ki!!!!!

Szerinted elképzelhető hogy egy angol rendőr azt mondja hogy az utóbbi egy hónapban az összes bűnesetet arabok követték el??
Sokkoló lakáshirdetéssel már találkoztunk, félelmetessel még nem. Ennek is eljött az idej! Sadia kolléga akadt rá albikeresés közben. Mint írta: ezt magyarázd meg nekem, mi van a képen? A Sátán? Döbbenten állok a jelenség előtt. Csak erős idegzetűek kattintsanak a tovább…..
Giga Fika 2009.02.10 17:42:58
@Fábiánné Rozsnyói Katalin: Gratulálok hogy ekkora nagyon okosat tudtál ideírni. Remélem majd sokat olvasok még újfent regisztráló kolegina. Te csak egy átlagos egyszerű honleány vagy?
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
Giga Fika 2009.02.10 11:59:24
@ToMorgan: nem akartalak ki PC-zni:-) csak zavart az Orkozás, és hogy általánosítottál. Tehát Olaszországban nem az történt hogy a cigányok ellen elindult a hadsereg! Ezt azért fontos megjegyezni.
Giga Fika 2009.02.10 17:27:56
@ToMorgan: nem probállak én fasisztaként beállítani. A fehér Elfet az Orkra írtam, amit pedig idéztél most hogy "katonai segítséggel felszámolták" szerintem nem azt jelenti mint ami ott történt. Továbbra sem. www.euroastra.info/node/13143 itt nézz körül ha érdekel hol tart most a téma.
Giga Fika 2009.02.10 17:38:34
" Rob67 2009.02.10. 11:59:28
Giga Fika
Lehet hogy igazad van, de ha nem vetted észre lassan egyedül leszel ezzel az országban :)
Ébresztő. "

Nem vagyok ilyen negatív!! 15 éve is probléma volt, ami most. Leszedték a sportcipőmet, és kaptam a sarkon pofont. De egészséges személyiséggel rendelkező emberként különbséget tudok tenni. Ők ezt azért tették velem, mert félrecsúsztak, bűnözők, stb. Nem pedig azért mert Romák. Volt velük fehér fiú is. Számit? Dehogy. Most azért látjuk ilyen nagyban, mert van széljőjobboldalunk. A média pedig folyamatosan aszisztál. Mefigyeljető hogy vannak sztárügyek, Egy adarbig a gázolás majd megverés volt az. Rögtön lett több. Aztén jöttek a bankrablások stb. bizonyos régiókban sokal durvább esetek is történnek, történtek,. Csak majd most fogja őket nagyítani a média. Aztán lehet csámcsogni hogy megint a romák voltak! Ne hagyjátok már magatokat becsapni. Nagy problémánk van, és el kell kezdeni a megoldását - ami továbbra is nekóünk lesz nehéz. De ne nehezítsük meg jobban azzal hogy belevisszük a rasszista vonalat. Főleg az a gusztustalan hoyg mindenki így kezdi: én nem vagyok rasszista! Aztán szépen felmondja a leckét. Vegyétek észre, ha az országnak jól menne, akkor most ez az egész nem lenne probléma, és leszarná mindenki hogy ezek az emberek milyen körülmények között élnek. De most hogy baj van, a középosztály, aki befizet az államnak, ki ellen forduljon? Persze hogy a szegények ellen. Kell egy bűnbak! Pedig nem miattuk jutottunk ide!Ez egy nagyon összetett probléma, és nagyon sokáig húzták az időt a megoldással. Most sem az törétnik. De ami a legrosszabb, hogy a romákat nem utálni, az most egyet jelent az szdsz-el, azt meg mindenkinek utálni kell -valami ilyesmit olvasok itt. Micsoda szűklátkörüség ez? Egyzserűen örülök hogy az EU tagjai vagyunk, és elfogadjuk hogy senkiről nem gyűjtünk adatokat az alapján hogy milyen a vallása, bőrszíne, származása. Nem ezen múlik. Nincs értelme így foglalkozni ezzel. Mint szociológiai kérdéssel van értelme foglalkozni. Nem lesznek itt a fórumokon nagy megfejtések - csak mélyül a szakadék, és egyre messzebb kerülünk Európától. Pedig itt élünk a közepén.

Pulse Code-nak hívják a csapatot, amelyik néhény dollárért kínálja az App Store-ban a DB-303-at, ezt az ugazán autentikus hangú bassline-imitációt, iPhone-hoz. Állítólag egy igazi, hardveres TB-303 társaságában fejlesztettek végig, hogy ne menjenek el messze tőle. A hangkimenet…..
Tulajdonképpen innen indulunk. Katti Zoob valahogy kicsiny hazánk egyik kulturális nagykövete lett. (Hiller Pista....mi lelt?) Nem sajnálok én senkitől ilyesmit, csak egyszerűen nem értem. Persze, ez a hölgy felépített valamit, de szerény véleményem szerint hazánkban is inkább…..
Nemrég a Coldplay stúdióba vonult, hogy elkezdjen dolgozni elkövetkezendő albumán, ám nem sokkal a munka beindítása után Brian Eno írt egy levelet a csapatnak, hogy rúgják ki Chris Martint, mert úgy jobban fog menni a munka. Persze a híres producer nem örökre gondolta…..
Itt az ideje egy kis önmarketingolásnak: a hétvégén, január 31-én a Filmszemlén, illetve azzal egyidőben az Indavideón lesz a premierje Xantus János Etetés című kisjátékfilmjének, ami az első könyvem alapján készült, bár közel sem az Etetés sima adaptálásáról van szó. A…..
Péter szerint nem tévedés történt, a győri netszolgáltató harcában a Vidanet ügyfeleinek kérés nélül szállítja ki set top boxot, és mellékeli hozzá átvételi elismervényként a szerződést, hátha valaki aláírja és 1 évig biztosan nem vált új szolgáltatóra. A Vidanet…..
Fantasztikus kalandja volt Istvánnak: talált egy pénztárcát a Belvárosban tele pénzzel és iratokkal, majd amikor le akarta adni, azt egyszerűen nem hagyták a rendőrök, sőt szerencséje volt, hogy mondjuk nem fekvőtámaszoztatták meg. A Nyugatiban lévő rendőrségi irodában persze…..
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
Giga Fika 2009.01.30 22:09:14
@Archenemy: remélem sosem leszel bajban, de ha mégis, akkor nem logikai úton fognak rajtad segíteni.
Giga Fika 2009.01.30 22:15:40
@Archenemy: nem az számít mit mondanak ki...
de erre tényleg nem tudok mit írni, mert ez már nekem tényleg sok:

"...De az, hogy egy szkinhedkoncerten mit óbégat három részeg szkini, előre közlöm, nem mérvadó. Miép is volt parlamentben, mégsem masíroztak horogkeresztes alakulatok térdig zsidóvérben gázolva."

szebb estét mindenkinek.
Giga Fika 2009.01.30 22:16:55
@trogerzsido: onnan hogy boldogan válallja és beszél róla. Tudod ez nem feltétlenül egy szégyelni való dolog....
Subba Végre péntek: Rugó 2009.01.30 16:10:00
Mivel péntek van, és még pár órát el kell ütni valahogyan - munkanélküli rézbaszó egység ezt a posztot hagyja ki. Tehát azoknak, akik még mindig bent rohadnak a munkahelyükön küldjük ezt a pár videót. Viduljatok fel pár percre, mert más kárán röhögni garantált…..
Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a…..
Vizsgáljuk meg ezt a cikket az indexről.Az igazságérzetem biztosíték táblájában most kicsapódott a bal szélső kis piros. A magyar bíróságok munkáját többezer per lassítja. A parkolási társaságok teljesen nyilvánvaló módon közpénzeket tüntetnek el, ráadául egyértelműen…..
A turizmus világméretű pangásának idején mi sem logikusabb, mint a fizető utasokkal parasztkodni. Nincs Megadva vérfagyasztó római kalandjai alant.Állunk egy barátommal vasárnap este a Wizz Air légi társaság Rómából Budapestre tartó járatán, várjuk, hogy Élelmes apuka és…..
Giga Fika 2009.01.13 15:12:34
@Alikam: lecsúszott rétegek? te jó ég...mi van veled? Szerintem nem azon mérik az embert hogy kispesten lakik-e, vagy hogy meg tudja-e fizetni a repülést.
Giga Fika 2009.01.13 16:14:26
@Télikert: kik azok a maygarok? mert így első hallásra tényleg nem tűnnek túl szimpinek...máygerik nem? vagy mi?
Giga Fika 2009.01.13 17:30:25
@afta: na jó az igaz de akkor is...


Télikert: jaj nem akartam beleszaladni valami őrületes bénázásba...ki gondolná??
E heti pechvogelünk Péter, aki bedőlt a reklámnak, így valami leírhatatlanul gusztustalan habot nyomott a torkába. Az eredmény: azért nem horkolt, mert hányt helyette. A Homárnak kifejezetten tetszik a szer hatásmechanizmusa, miszerint a horkoló embert gusztustalanná teszi önmaga…..
Giga Fika 2009.01.13 16:17:46
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: de ha egyik reggel mégse kelsz fel? no mert csak mondom hogy van olyan hogy alvásklinika, ott azért más megoldás is van mint hogy kalapáccsal péppé verik az orrodat...mert ugye nem csak a hang a zavaró hanem ha meghalsz az is...
remélem megoldódik!
Ha van gyűlöletes szó, akkor az állaza, álfiatal vaze, vazze, sőt waze az, nem beszélve a wazzéról. (A Megint Állunk Vazzénak azért bocsátunk meg, mert másképp nem jönne ki a rövidítés.) Mégis lelkesen ajánljuk bookmarkolásra a rettenetes nevű Aggyá számlát, waze! blogot,…..
Az online fizetés hibájából naív ügyfelünk megkapta azt, amit nem kért és hiába várja azt, amiért szintén fizetett. A reklamációs leveire választ nem érkezik, és most tanácstalan, hova is kéne fordulnia.Történetem még tavaly kezdődik, december 17-én. Ez bizonyos cég hiteles…..
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..
Nem oly rég rendeztek karácsonyi témában fesztiválokat lelkes fővárosunk közterein, ebből szeretnék kiemelni egy jelentősen kellemetlent, így utólag. Az alábbi képeket érdemes egy hazánkban ünneplő külföldi szemével befogadni. Azt hiszem a Vajdahunyad vára az egyik leginkább…..