Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Paso-i macho

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aggódunk itt, hogy csak egy évre volt elég a nyugdíjpénz, hogy fedezze a költségvetést, de mi lesz később... Semmi gond! Jövőre végre eladhatnák a kórházakat és abból is lenne egy kis cash a lyukakba. 2013-ra meg azt találtam ki hogy bevonhatnák az útleveleket, és akkor…..
  Mer’ ki meri mondani az igazságot, azé’! Ilyen válaszok kaphatók az utcán, ha a Jobbik melletti állásfoglalás okait firtatjuk. Visszakaphatjuk a nemzetféltő ősigazság 2.0-ás állítását is: Magyarország a magyaroké. Amiben ugye az is benne van, hogy a nemzeti…..
Ez az exkluzív Sztojka Iván interjú már nagyon kellett, eddig még sehol sem tudtak mosakodni a Marian Cozma meggyilkolásának ügyében letartóztatottak. Az RTL megadta a lehetőséget Sztojka Ivánnak, ő pedig élt vele. Vastagon.   "én nem kábítószerezem már…..
Akik most jó teljesítményt nyújtottak, azokat februárban is megnézzük Vilniusban, mondta blogunknak Ted Sator szövetségi kapitány. Három napja ért véget a Pannon Hoki Kupa, a tréner kedden hazautazott. Néhány nappal az egész hetes válogatott program lezárása után kértük…..
El Paso-i macho 2009.11.12 10:33:51
@Gaudi: Pontosan ezekre a plusz 4-5 kiló izmokra célzott Sator mester, ápr-ig fejenként 2-3 kiló izmot felturbózni magunkra nem lehetetlen.
Röviden: kicsit több gyúrást kért a kapitány.
Gyúrjúnk vazze...
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Sokunknak a SkyEurope volt az első fapados élményt szolgáltató légitársaság. Tompus törzsutasnak számított a minap csődöt jelentő cégnél. Röviden összefoglalta mind a 36 repülését. Köszönjük a visszaemlékezést.   2004:   BUD-FCO FCO-BUD   Első fapados…..
Michael Petralgia, az Oxfordi Egyetem régésze szerint a térség lakossága mintegy 35 ezer évvel ezelőtt kezdte alkalmazni az úgynevezett mikroliteket - többnyire mértani alakzatú pattintott kovakőszilánkokat, amelyek fokozatosan felváltották a drabálisabb kőeszközöket, olvasható a…..
Belegondolt már a kedves olvasó abba, hogy milyen érzés lehet az SZDSZ-ben kamaszodni? Igen? Hú, akkor kattints máshova, te beteg állat!!!!Na, a többieknek van egy jó sztorink Gusztos Péterről. A "liberális" "politikus" - ahogy arról már korábban is meséltünk -…..
El Paso-i macho 2009.07.15 15:36:32
@Tungus: Ha valóban lesz pofája benyalnia magát az LMP-be, és ők még be is veszik maguk közé, akkor kijelenthetem, jún. 7-én szavaztam utoljára az LMP-re.
Parlamentet megjárt pártból kilépett "emberek" messziről kerüljék el az LMP-t.
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
A Blikk információi szerint a letartóztatott H. család és Sz. András (21) készül öngyilkosságra, amit a rokonok szerint meg is tesznek. – Idősebb H. Dezső egyszer már megkísérelte az öngyilkosságot, így nem meglepő, hogy újra erre készül. Mivel többen ártatlannak…..
El Paso-i macho 2009.06.04 15:09:13
Tisztelt Országos Választási Bizottság!

Alulírottak, a Méltóságot Mindenkinek Mozgalom alapítói, a választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény (a továbbiakban Ve.) 77. §-a alapján

k i f o g á s t

nyújtunk be a Jobbik Magyarországért Mozgalom „Ne Ölj! - *****” feliratú szórólapja ellen. (A szórólapon szerepelő személynevet a személyiségi jogok megsértése miatt mi nem hozzuk nyilvánosságra.)

A szórólapot az MMM-hez több helyről is eljutatták, a legutolsót Budapesten a Pillangó utcai metró megállóban találták. A „Ne Ölj! - *****” szlogenje ellentétes az Alkotmány 68.§-ának (1) bekezdésével, melynek értelmében „a Magyar Köztársaságban élő nemzeti és etnikai kisebbségek részesei a nép hatalmának: államalkotó tényezők”. A szlogen, azzal, hogy a Jobbiknak az Alkotmány rendelkezésével nyilvánvalóan ellentétes, mélyen előítéletes felfogását közvetíti a választópolgárok számára, nem felel meg a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás követelményeinek, így sérti a Ve. 3. § d) pontjában foglalt választási alapelvet. Ez a szórólap sérti a magyarországi romák méltóságát és ellenük hangolja a közvéleményt.

Ennek az alapelvnek a sérelmét a Jobbik Magyarországért Mozgalom „Börtönbe Gyurcsányékkal!” szlogenjével kapcsolatban már megállapította a 178/2009. OVB határozat, melyet a Legfelsőbb Bíróság KvK.III. 37.406/2009/2. számú végzésével helybenhagyott. Az OVB ebben a határozatban el is tiltotta a Jobbik Magyarországért Mozgalmat a további jogsértéstől, mely 2009. május 29-én, a Legfelsőbb Bíróság helybenhagyó végzése meghozatalának napján jogerőssé vált. Ennek ellenére ez a szlogen is a mai napig látható a plakáton és a szórólapon, vagyis a párt nem tett eleget az eltiltásnak.

Mindezek alapján kérjük, hogy az Országos Választási Bizottság a „Ne Ölj - *****” szlogen kapcsán állapítsa meg annak alapsértő voltát, és kötelezze a pártot mindkét folytatólagosan választási alapelvet sértő szlogen eltávolítására valamennyi plakátjáról és szórólapjáról.

Tisztelt Országos Választási Bizottság! Kérjük Önöket, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalmat vegyék le a EP választási listáról.

Budapest, 2009. június 2.

Üdvözlettel:

Feischmidt Margit, Fleck Gábor, Horváth Aladár, Kovács Éva, Kovács Petra, Kóczé Angéla, Messing Vera, Neményi Mária, Michael Stewart, Szalai Júlia, Szuhay Péter, Vidra Zsuzsanna, Virág Tünde, Zentai Violetta és Zolnay János

A Méltóságot Mindenkinek Mozgalom alapítói
Hát ez jó lett ... ;-) Ööö, ki is lesz a harmadik erő?  Minőségi ugrás a 2004-es kampányfilmekhez képest: egy, kettő, három. Ez sajnos nem hivatalos MDF videó, ami kár, mert ez meg egyenesen szenzációs: ..
Annyi ilyen sztorit kapunk, hogy nyugodtan nevezhetjük a fővárosi buszvezetők egyik kedvenc sportjának a terhes nők becsípését az ajtóba. Én még sosem csíptem be terhest, így nem tudom, mi lehet ebben annyira jó, de valaki majd remélem megírja. Balázs feleségének kalandjai alant:…..
A félelem és rettegés még mindig nem múlt el Kiskunlacházán. Ugyanis a megerőszakolt és meggyilkolt kislány gyilkosai még mindig nincsenek meg. 2008 november 13-a óta ... És hogy milyen állapotok vannak a Pest megyei 9000 lakosú nagyközségben még most is? Ilyenek: Nóra a hatodik…..
Svájc és a vb többi résztvevője nem hiszi, amit lát. Amit a magyar szurkolók produkálnak Klotenben, az állandó beszédtéma mindenütt, és túlzás nélkül  elsöprő erejű bizonyítéka egy kis ország hokiimádatának. Képben és hangban foglaljuk össze az eddigieket. A 20…..
A magyar válogatott viszonylag ritkán találkozik alsóházi ellenfeleivel. Németországgal 2006-ban, Dániával 2004-ben, Ausztriával 1985-ben mérkőztünk utoljára. Legyőzni még ritkábban szoktuk őket, de itt a kiválló alkalom, hogy javítsunk a mérlegünkön. Magyarország nincs…..
El Paso-i macho 2009.04.30 15:04:13
@Eszk: Sajnos az "a" verzió lehetséges, szerintem is rendkívül igazságtalan lenne, éppen ezért mindenkit meg kell vernünk... :))))
A Kanada elleni mérkőzésről nem érdemes túl sokat beszélni, mondta Énekes Lajos, a válogatott edzője. Megtapasztaltuk a két csapat közötti különbséget, tette hozzá. Lesz szó a vasárnapi mérkőzésről, de már a fehéroroszokra is vetünk egy-két pillantást. "A…..
Holnap már biztos azt fogom gondolni, hogy van értelme folytatni, mondta Ladányi Balázs még a kanadaiak elleni mérkőzés után közvetlenül, a kloteni jégcsarnoknál, a busz indulására várakozva. Mindenkit megnyugtatunk, tartotta szavát. "Most nagyon rossz érzéseim vannak.…..
A válogatott utolsó edzésére pénteken fél tizenegykor került sor az esti magyar–szlovák mérkőzés helyszínén. Előttünk a csehek, utánunk a szlovákok gyakoroltak. Pat Cortina csapata a várható sorokkal tréningezett, élénk szlovák médiaérdeklődés közepette. A szlovák…..
A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön…..
Pat Cortina szövetségi kapitány a délelőtti edzés után összeállította a válogatott sorait a Szlovákia elleni mérkőzésre. Eldőlt: a kapuban Szuper Levente kezd, mögé Budai Krisztiánt nevezzük. Sokan kérdezték, itt a válasz: Cortina ígéretének megfelelően a csapat mellett…..
Magyar zászlós, Hajrá, Magyarok! feliratos címlapképpel díszített vezető anyagban csatlakozott felhívásunkhoz az egyik fontos szlovák jégkorongportál, a hokej.sk. Kezdeményezésünkről beszámolt a SITA, a szlovák nemzeti hírügynökség, ennek eredményeként majd tucatnyi lapba…..
A magyar válogatott szokás szerint megint helytállt egy jóval erősebb csapattal szemben. A világbajnok- és világranglista-vezető oroszok négy góllal győztek le bennünket a svájci Sierre-ben, a vb előtti utolsó edzőmeccs eredménye biztatónak tűnik a torna előtt. Az ellenfél…..
El Paso-i macho 2009.04.23 14:49:58
Vastagbőr Egy mindenki ellen 2009.03.25 15:01:00
Kábé ez lehet a mottója az MSZP-nek. Úgy általánosságban is, de most különösen. Előrehozott választást akar az ország többsége, a legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz, vele együtt természetesen a KDNP is, sőt ma Sólyom László is elmondta, hogy ezt szeretné: " Ma már…..