Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hex.kelly

72 bejegyzést írt és 1137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Népiesch muzsika (szintetizátor?) hangjaira hasad a hajnal Szlovéniában, birkák legelnek lustán, FördősZé meg aszongya, hogy korábban minden jobb vót, mert villamos, internet és angolvécé nélkül is lehetett teljes életet élni, de még milyet. Ennek illusztrálására megmutatja a Nagykörutat meg két, a…..
A Bors szerint Andy Vajna a TV2 új tulajdonosa arra készül, hogy átcsábítsa az RTL sztárjait a saját tévéjére, mert ezek szerint abban látja a nézettség zálogát, hogy milyen beszélő fejek néznek le az emberre napról nap. Vajna ugye arra számít, hogy ha ő lesz a góré, akkor a…..
Szerdán élő adásban öltek meg két tévést Virginiában, amiért az idei év legjobb újoncsorozatának kikiáltott Mr. Robot készítői elhalasztották az egyébként éppen esedékes szezonzáró adásba kerülését. Az alkotók azzal indokolták döntésüket, hogy az érintett részben…..
A 6 pasi, akiktől melegünk lesz című cikkükben bemutatott csődörök közül kettőre legfeljebb a nyugdíjasotthonokban gerjednek a csajok úgy, hogy abból melegség legyen, hisze Delhusa "61" Gjon vagy Koncz "77" Gábor azért nem mai gyerek már. Mennyi pénz kell ahhoz, hogy egy ilyet…..
Az Éden Hotel harmadik évadának legnagyobb botrányában szenvedő alanyként megjelenő Stumpf Nóra a decemberben leforgatott események után először most szólalt meg a nagy nyilvánosság előtt. Aki az eheti Heti Válasznak adott interjútól azt várja, hogy kulisszatitkokat,…..
Az Éden-botrány fényében érthetetlen, hogy lehet ennyire érzéketlen fasz az a Borsnál dolgozó újságíró aki úgy gondolta, hogy a szexuális erőszakkal szemben tanúsított közömbösségre felhívó akció miatt meztelenre vetkőző nővel kóser viccelni. Nem ez az egyetlen necces…..
Hosszas casting után, ami nagyjából minden 20-30 közötti tévészínésznőt meghallgattak, a CBS úgy döntött, hogy a Glee című sorozatban és a Whiplash című, mittudoménhány Oscar-díjra jelölt film egyik szereplője, Melissa Benoist húzza majd magára a kék-piros, S-betűs…..
A Blikk és a Bors is megírta, hogy péntek reggel Sebestyén Balázs élő adásban tudta meg, hogy meghalt egy közeli rokona. A műsor első 15 percében még ott volt a stúdióban, aztán a következő blokkban már csak Rákóczi Ferenc és Vadon Jani maradt a Morning Showban. Ők…..
Jennifer Lawernce a SAG Awards-on, az amerikai színészek céhének díjátadóján beszélgetett éppen egy riporterrel, amikor meglátta Damian Lewist, a Homeland című sorozat főszereplőjét. A színésznő egyből átment rajongó tinicsajba, és zavarba jött - híresen nem tud mit kezdeni…..
hex.kelly 2014.01.21 17:37:42
@sixx: de, olvastam. az van, hogy én is az vagyok: a viselkedésem legfőbb zavara az, hogy lesza*om, ha valakinek savanyú a szőlő :D
A 2010-es évek menő munkahelye a startup. Míg tíz éve minden friss pályakezdő bankszektorról, yuppie-s öltözékekről, drága céges autókról álmodozott, addig napjainkban új őrület kerítette hatalmába a végzős fiatalokat: a startup. Öltöny helyett tarka, dögös pólók,…..
hex.kelly 2014.01.11 20:15:00
@Modor Tibi: vagy a CV-t A Termék formátumában kérni, to show your commitment, you know. és hogy mennyire visual vagy :)
Mondjuk igazából nem a mémeket fedezték fel, csak az Indexet, a Cinket meg a 444-et. A csütörtöki híradóban leadták "Az egész internet a baloldalon nevet" című, nem feltétlenül hamis, de azért elég alacsony hírértékű összeállítást, amiben a Képviselő funkyra, Szily…..
Nemrég éles vita bontakozott ki itt a blogon a kommentekben arról, hogy az általam idétlennek és feleslegesnek ítélt kérdésnek (Miért Önt kellene felvennünk?)  igenis lehet értelmes célja, mégpedig, hogy a jelöltet lássuk, hogyan „működik” stresszhelyzetben. Eléggé…..
hex.kelly 2013.11.13 23:27:21
@ier6w7i: hm, én visszakérdeznék, hogy "mennyi férjen el?" :)
A Reuters nyomán az MTI tette közzé a nagyszerű hírt, hogy megszavaztatták a templomba járó amerikaiakat kedvenc sorozatszínészeikről, és a lista elején meggyőző fölénnyel az a Kirsten Vangsness végzett, aki a Gyilkos elmék című sorozatban alakít kissé zilált geeket, a…..
hex.kelly 2013.03.29 16:09:05
„Azt mondja, kezdjek magammal valamit és becsüljem meg őt. Mert ilyet nem kapok még egyet” – a csaj addig nyúzza a házassággal a pasiját, míg annak el nem durran az agya. A lánynál ez a házasság-igény már-már patológiásnak tűnik. Elhangzott a gerinctelen szó is, majd a csaj…..
Az egykori Deutsch-Für Tamás újra szerelmes, ám most múltösszegzésre is készül. Deutsch Tamás újra boldog, és majd kicsattan, mint a makk. Ezért úgy döntött, valamennyi eddigi szerelme nevét felveszi, beleértve a külföldi szerelmeket és kamaszkori nyaralások kalandjait…..
hex.kelly 2013.01.04 21:27:51
Sokszor hangzik el baráti beszélgetésekben (és nem csak azokban), hogy Magyarországon az álláskeresés során (is) elsősorban a kapcsolatok számítanak és csak másodsorban a tudás és a tapasztalat. Csaszi leveléből az derül ki, hogy az elmúlt időszak eseményei benne is súlyos…..
hex.kelly 2012.12.23 11:28:58
@hex.kelly: tizenöt évvel ezelőtt, na. (továbbá "minden" és "iskolákban")
hex.kelly 2012.12.23 15:28:18
@Mirjam2: ezek egyedi, sokszor több száz oldalas dokumentumok, sem idő, sem szükség nincs a lefordításukra. a tolmács nem főállású, az, hogy folyamatosan jelen legyen, nagyon magas fizetés/díj lenne. a hagyományosan külföldi megrendelésre dolgozó iparágakban pedig mindig is jelen volt az idegen nyelv, ez nem új keletű elvárás. olcsóbb megfizetni azt a szakmunkást, aki pl fiatalon külföldön dolgozott, de hazaköltözött a családalapítás vagy más miatt, mert vannak élethelyzetek, mikor valaki hazajön külföldről, ugye. vagy egyszerűn csak meg tudott tanulni egy idegen nyelvet, és nem akar külföldre menni. és egyébként miért ne beszélhetne egy szakmunkás is nyelvet? a nyelvtudás nem az "iskolázottak" privilégiuma kellene legyen. el kellene jutni oda, hogy ha valaki szakmunkás, ne váljon alapvetéssé, hogy egy buta barom, akit nem vettek fel a gimnáziumba. és ma, amikor egy alkalmazott 2-3 munkakört is betölt egyetlen fizetésért, nem fognak külön tolmácsot vagy szaknyelet ismerő kommunikátort alkalmazni. vannak nyelvismerettel rendelkező szakmunkások, és bizony, többet keresnek, mint a csak magyarul értő kollégáik.

ja, és valaki fentebb kérdezte, minek nyelvet beszélő könyvelő, kommunikáljon a főnöke a külföldiekkel. egy pénzügyi vezető nem fog naponta három céget azért felhívni, mert egyeztetni kell bankszámlaszámot, szállítólevelet, számlázási kérdéseket. megtehetné, de egyszerűen nem ez a feladata. tisztességes, használható nyelvtudást kell adni az iskolákban, mert rajtunk kívül senki nem beszél magyarul, és nem csak országhatárokon belül üzletelünk.
hex.kelly 2012.12.23 15:47:15
@Mirjam2: nem folyékonyan kell. és egyébként: sosem a megrendelő alkalmazkodik a vállalkozóhoz. nem szabad hátradőlni. egy szakmunkás is meg tud tanulni alapszinten egy nyelvet. nem azért szakmunkás, mert hülye, hanem azért, mert az érdekelte, vagy mert a verselemzés, jogi pálya, akármi nem érdekelte. a nyelvtudás nem szabad, hogy cirkuszi mutatvány legyen. ha mindenki kap használható nyelvtudást, attól még nem fog mindenki külföldre menni (egy csomó, nyelveket beszélő szellemi munkaerő van itthon, aki nem megy el, ugye?). de színvonalasabb lehet tőle a munkavégzés, vonzóbbá válhat a magyar cég munkája, és több megrendelés jöhet. abból meg lesz fizetés is. láttam ilyet, működik.
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
Kik ezek a köztünk járó barna bőrű emberek? Ha már Nemzeti Együttműködés Rendszere, meg Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata meg Nemzetgazdasági Minisztérium meg Nemzeti Összetartozás Napja, akkor még aktuálisabb az az amúgy is borzasztóan fontos kérdés, hogy a magyar nemzet…..
hex.kelly 2012.07.14 23:23:28
@Tékás Lacika: Nem mondom, hogy vedd le, mert tök jó kép, a barátom imádja, eggyel több hely, ahol nézegetheti, amikor épp nincs velem :D De esetleg belegondoltál abba, hogy a korrektnek szánt forrásmegjelölés olyan embereket is elvezet hozzám, akik - veled ellentétben - nem tartanak szimpi kis cigány nőnek? Anno vállaltam az interjút, és ma is vállalnám, de akadt kellemetlen szitum miatta, és még fog is. Szóval nem örülök, de nyilván oka volt, hogy engem "választottál", hát akkor ennyi. F.M.
hex.kelly 2012.07.14 23:38:41
@Palestinenser: a poszt végén a "képek forrása: 1" az.
hex.kelly 2012.07.14 23:53:52
@Tékás Lacika: semmi gond, én tudom, hogy tudom kezelni a nehéz szitukat, de te nem lehettél biztos benne, de semmi gond, részemről maradhat :)
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
hex.kelly 2012.05.20 17:56:05
@csakdiana: a 7. ponttal abszolút egyetértek: ha egy pasi egy ostobenkó nívótlan csajra cserél le, akitől úgy zsong, mint egy tizenéves, és én meg csak lesek, hogy ezt most így hogy? a pasim, aki mindig is azt mondogatta, hogy a természetes ápoltság teszi széppé a nőt, most egy póthajas, kitömött melltartójú 40évesre sminkelt bőrű nőért rajong, akinek a műkörmei egy unatkozó külkerületi ABC-pénztáros designjával tiritarkára van lakkozva? ha valami megalázó, akkor ez az.
(és igen, fél éven belül a pasi is rájön, hogy iszonyúan mellényúlt, és ezt persze már az elején is tudhatja az elhagyott nő, de ettől nem lesz könnyebb megemészteni a dolgot)
hex.kelly 2012.05.20 18:26:23
@Vass Linda: jaaaaa ez nem egy aktuális problémám :DDDD évekkel ezelőtt volt egy ilyen sztori, ott a csaj nagyon tüzesnek PR-ozta magát, ezért is lépett úgy a pasim, hogy még meg se csókolta a csajt, de engem már lapátra tett, mert akkora volt az összhang :D aztán haveri körből visszajutott a pletyka, hogy a pasi nagyot csalódott, mert szinte befűthetetlen volt az a kohó :DDD
de abból a szakításból megtanultam, hogy kohómérnökségre vágyó pasival nem állunk le vitázni, rohanjon csak a vesztébe, legalább lesz min/kin röhögni 1-2 hónap múlva :)