Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drhook

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én megpróbáltam, remélem nem sértődnek meg, azok, akiket véletlenül kihagytam a listából! Nagyjából 12 éves voltam az első alkalommal. Buszon, fényes nappal egy idegen és nagyon felnőtt férfi egyszerűen alám nyúlt és megmarkolt. A legutóbbi pedig egy "ártalmatlan"…..
drhook 2015.01.04 19:55:27
@ideglenes:
remélem nemsokára találkozol egy 140 kilós buzi kancigánnyal és elmeséled az élményeidet.
Tahóblogot kéne csinálnom, azokból ugyanis több van, mint robogóból. Nem nagyon kéne szervezkednem, hogy írhassak valamiről. Rühellem a lábbal integető gyökereket. Már egy korábbi posztban kifejtettem, hogy lábbal nem kommunikálnak emberek. Még akkor is így van ez, ha pár…..
A mátyásföldi repülőtéren fényképeztem ezt a fatörzset. Úgy mellmagasságban látszik rajta egy kék csík. Sőt ha alaposabban körülnézünk a környező fákon is felfedezhetők. Tudjátok, mik ezek? Egykor a szovjet megszállás területein az oroszok mindenhol ezt…..
Lemondó beszédében Schmitt Pál nehezményezte, hogy az egyetem elvette tőle a doktori címet. Szerinte ezt nem tehette volna meg; sőt, perelni is fog igazáért. Nem lesz könnyű dolga, ugyanis az egyetem elveheti a címet. Lássuk, hogyan!A jelenlegi, s a 2012. szeptember 1-jén hatályba…..
„Visszakerült a képbe a kolléga, aki fiatalabb ugyan a nejemnél, de soha nincs senkije, és elkaptam már néhány rajongó pillantását, amit a nejem felé vetett” – a féltékenység tárgya a feleség gyanúsan figyelmes főnöke, aki egyik alkalommal hazakíséri az…..
Ahogy az várható volt hétfőn az EU is szentesítette az Iránnal szembeni olajembargót, december elején pedig az USA szenátusa hatalmazta fel az amerikai elnököt az iráni jegybankkal folytatott ügyletek szankcionálására. Az intézkedések hivatalos célja, hogy gazdaságilag…..
„Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte” – egy érett férfi jelentkezik, aki beavat minket a hármas szex titkaiba, és meggyőz minket arról, hogy az…..
A Magyar Rádió tegnap délutáni Jelenlét és a Roma közélet műsorában, című műsorában hangzott el egy 10 perces riport Gyöngyöspatáról, ebből szemezgetünk mondatokat. A helyi cigány vezetők felajánlották, hogy együtt vonulnának a Gárdával, de ezt a Gárdisták…..
Egy különösen szigorú amerikai szövetségi törvény miatt akár 15 évre rács mögé kerülhet Marvin Wimberly, egy játéktermi automatákat gyártó és szervizelő orlandói cég alkalmazottja, mert megbuherálta a cég játékgépeit.Marvinnak, mint az elromlott gépeket megjavító…..
drhook 2011.03.02 14:51:20
@Spanish VVax: igen szaporodott, egy bizonyos idő után telefonvonalon keresztül terjedt a többi MAT-ra
igaz csak erre másra nem, de akkoriban még nem volt net ha jól emlékszem:)
drhook 2011.03.02 15:30:58
@Spanish VVax:
igen ott lehet hogy volt de nálunk csak COCOM lista volt netről arparól semmit sem tudtunk
még processzort is bécsből kellett csempészni
egyébként szerintem ez a garin túli gyors meghibásodás tényleg egy üzleti modell:)
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
Filmdroid Polanski szabad ember 2010.07.12 16:21:42
A svájci hatóságok visszavonták Roman Polanski szabadságát korlátozó intézkedéseket, tehát a rendező immár oda megy ahova szeretne, illetve olyan országba, ahol nem kattan a kezén a bilincs. Mint ismeretes a direktort a 70-es évek végén egy 13 éves lány megrontásával vádolták…..
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
drhook 2010.05.10 12:58:52
@dezsoke007: " DE a tények: otthagyott két "gyönyörű gyereket (magánügy, lehet) egy lotyóért. "
beszarok.....mi a fasz köze van bárminek is a magánéletéhez? nem hiszem hogy a 2 gyereket hagyta el, inkább az asszonyt....honnan tudjátok hogy nem a nő a hibás? kurva sok erkölccsősz van ebben a trágyává változott országban...meg sárgafejű irigykedő
drhook 2010.05.10 13:05:33
eg@levi009: gondolom otthon szép kis ceruzakészleted van. kell is ahhoz a sok névtelen feljelentéshez......
hánynom kell tőled
Varánusz Pedofíling 2010.03.16 15:03:00
Feloszlatta magát a holland Felebaráti Szerelem, Szabadság és Különbözőség Pártja. Ők azok, akik a pedofíliát akarták legalizálni Hollandiában. 12 évre csökkentett beleegyezési korhatár, gyermekpornó szabad forgalmazása állt törekvéseik élén.  A 2006-os…..
Varánusz Meztelen tagság 2010.01.16 08:00:00
Ennek a videónak a linkjét most kaptam mélben. Aki küldte pontosan tudta, ugrani fogok rá, bármennyire lerágott csont is a téma. De azért nézzetek bele: Ezúttal is sikerült az agyamba tolni a vért. Nem álszemérem ez, férfiként nagyon is tudom értékelni a szép női testet. A…..
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
"A Nemzeti Nyomozó Iroda felháborítónak tartja és visszautasítja a Hír Tv sugalmazását, amely szerint a Magyarok Nyilai terrorszervezettel összefüggésben kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható." - reagált a rendőrség a szombaton kirobbant…..
Proszektúra Egyenes beszéd 2009.03.03 17:33:00
Miközben Tatárszentgyörgyön egy a rasszizmus elleni néma tüntetéssel felérő temetés zajlott, közben jó szívvel gondolhattunk arra, hogy Bencze főkapitány úr immáron sokadszor nyugtatott meg bennünket, hogy közel állnak a megoldáshoz.  Mármint annak kiderítéséhez, hogy…..
 Mióta a miniszterelnök kiásta a „Kisebb parlamentet!” feliratú gumicsontját, a többi párt is sorra veszi elő saját rágcsálnivalóját. Ezekben egy közös elem van: mindenki híve a létszámcsökkentésnek, a gyakorlati megvalósításban azonban olyan lényeges…..
Leplezzük le a pasikat és vessünk véget a "nagyromantikus" női álmoknak! Merjük kimondani: a férfiak bizony szexelni akarnak! Azért jelentkeznek fel a társkereső oldalakra, azért mennek el a szórakozóhelyekre, azért szólítanak le nőket az utcán avagy a könyvtárakban,…..