Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sevy

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél nem érti, hogy ha kontakthibás a telefonja adatkábele, a szerviz azt miért csak úgy fogja elismerni, ha 4 napra bent hagyja a készüléket is: 2 hónapja használom Sony Xperia J telefonomat. Már a kezdetektől kontakthibás az adatkábelem (EC-450) - illetőleg…..
Sevy 2013.02.15 18:43:37
@McZozo: Azér' egy vadiúj kábelt, ami kurva rövid, szerintem nem fog egy felnőtt ember megtörni, már aki nem teljesen életképtelen, az tudja, hogyan kell használni. Ne vegyen újat, adják ki neki ingyé. Nem, okostojás?
Sevy 2013.02.16 21:26:56
@230e: :D :D Állítod te. És ki a faszt érdekel a te véleményed? :D
Fokozódik a helyzet a marcalvárosi állomáson. Tegnapi levelünk nyomán az egyik buszvezető meggyanúsította naiv ügyfelet, hogy ő a szerző, Ádám, mikor pedig nemis. Spicliskedéssel és szarkeveréssel vádolta, illetvehogy kollégája sírva fakadt a lebaszás után. Kérjük őrizzék…..
Bár Krisztináék végül nem Fuvar Levivel költöztek, a cég perrel fenyegetőzik hitelrontás miatt, ezért álljanak most itt az ügyfél bocsánatkérő szavai:Szombat délelőtt (három nappal az ominózus nem költözés után) fuvarlevi (nem tudom miért is becézgetem, hisz nem is…..
Kriszti nem egészen érti, miért csak budapesti lakcímmel lehet majd kisgyerekes bérletet venni:Ma olvastam, hogy e hó 26.-tól meg lehet venni a kisgyerekes bérletet. Négy fiam van és Érden lakom, de iskolába, munkába Budapestre járunk. A határon lakunk. Nagyon megörültem neki,…..
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
Az egyetemisták, főiskolások életében többnyire egy jól sikerült OTDK egyet jelent a lehetőségekkel és a nem elhanyagolható pénzjutalommal, Kata azonban csak várja az elismerést - a megérdemelt összeget senki nem akarja utalni neki.Nem tudom, hogy kihez fordulhatnék a…..
Sevy 2011.09.24 11:57:41
@kispestipeti: Az "abaj", hogy az "álítások"... jaj:D
És különben is, hogyan lehet 1 forintos számlát csinálni, és főleg minek? Bélának sikerült a Sparban, kishíján az egész áruházvezetést összecsődíteni az egy forintos mogyoró dilemmájával:Már lehet 0-ás villanyszámla, de még sajnos nem lehet 1-2 Ft-os nyugtát kifizetni a…..
Talán nem kell ecsetelni, egy online áruházban mennyire hasznosak a valódi humán júzerektől származó értékelések. A Librinél azonban nem ez a szempont, hanem hogy jó színben tűnjenek fel a könyvek. Szerencsére Mooney nekünk is átlőtte véleményét, ami oda nem volt jó, így…..
Kisgyerekkel nem sétagalopp utazni, főleg, ha menet közben elhagyják a reptéren a babakocsit. FT-ék a harmadik napig bírták a várakozást, aztán vettek egy új kocsit 110 euróért. A negyedik napra meglett az eredeti jármű, közepesen lezúzva kapták vissza. A két káreseményt…..
Kövezzenek meg állott pizzaszeletekkel, de szerintem ami Juliékkal történt a Bosnyák téren, a Pizza Kingben, az sokkal inkább volt vicces, mint felháborító. Az elején még csak-csak idegeskedtem volna én is, de ahogy haladt előre a sztori, vagyis az ebédrendelés, úgy vált egyre…..
Sevy 2011.02.21 11:19:27
@Dr. Körömlakk ®: Amit most írtál, vesd össze azzal, amit az emberek általában mondanak: ha nagyon akar, el tud menni valahova dolgozni. Lehet, hogy nagyon kellett neki a meló és ide felvették. Egyébiránt simán el tudom képzelni, hogy egy egyszerű családi vállalkozás, mert "nyitunk egy pizzériát, felveszünk egy szakácsot, és kb munka nélkül degeszre keressük magunkat... ami az étterem fenntartásával jár, azt pedig benyeljük"
Sevy 2011.02.21 11:33:53
@Dr. Körömlakk ®: Javaslom, ezen se akadj fenn a saját vérnyomásod érdekében. Sajnos tényleg vannak ilyen emberek... büdös neki a munka, és annak minden formájától agybajt kap egy nap után. Pláne, ha nem tud disztingválni, és egy ténylegesen bunyevác és/vagy buta vendég után az összes többivel is kelletlen, sőt arrogáns. Az ilyennek be kéne zárkóznia egy szobába, és el kéne dobnia a kulcsot.
Túlsúlyosnak lenni nem egyszerű feladat: egyre hízékonyabb társadalmunk előszeretettel ítéli el a fölös kilókkal élőket, de az, hogy már a szórakozásban is akadályozzák őket, az nekünk is új. A West Balkán után várható volt, hogy a szórakozóhelyeken bizonyos…..
Sevy 2011.01.24 15:45:35
@atpijkamo: Nem igazán tudom, hogy a te részedről ennek most mi jelentősége volt. De egészségedre.
Laktam Rogánlandben, az V. kerületben, Budapest Kuwaitjában, jó ott nagyon, olyan sűrű például a szociális háló, mint Kövér házelnök arcszőrzete. Jóska bácsi vette észre a kerület legfrissebb fejlesztését, hogy a nők és féfiak után nem egy, hanem két újabb nem…..
Sevy 2010.12.14 12:54:33
Persze nem mind, csak 90-95 százalékuk. Mégis, nem lenne elvárható, hogy aki jogsit kap, akár a szédítő ötvenet is el merje érni? Vélemények az azonos című írásunkról...
A MacGyverrel híressé vált, és a Csillagkapuval befutott, szarkazmusáról és fapofával elsütött poénjairól híres Richard Dean Anderson pár éves kihagyás után ismét nagyobb lélegzetvételő tévészerepet vállalt. A Csillagkapu-franchise első sorozatának utolsó évadaiban már…..
Tavaly már találkoztunk egy Pepsi-kristályvíz sztorival, akkor kevésbé volt megnyugtató a végkifejlet. Most viszont egy korrekt panaszkezeléssel szépített az ügyfélszolgálat, ahová snm telefonált be, mert gyanúsan darabos volt a megivott ásványvize. rendezvényen kaptam fel egy…..
Sevy 2010.06.17 10:50:25
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
A híd lezárása után nagy felhördülést okozott, hogy az ideiglenes átkelőnek kijelölt déli járdán hatóságilag betiltották a biciklizést. A döntés össznépi ellenállást váltott ki a budapesti kerékpárosok körében, akiknek erős hivatkozási alapot adott, hogy az Andrássy…..
A Homár elképzelni sem tudja, mitől hallucinálta szegény kismama, hogy a UPC egy szociálisan érzékeny vállalat. Simán elhitte az ügyintézőnek, hogy ha a modem leadása mellőzésével, részletfizetés helyett a hűségbüntetés elengedését kéri levélben, akkor majd jó lesz.…..
Autószerelőkről csak-csak szoktak írni a Homárnak, autószerelők maguk kicsit ritkábban. Örömmel köszöntjük tehát levélíróink között Lászlót, aki ehhez képest nem jókedvű. Először összetörte a kocsiját, aztán meg kellett vennie bele a jobb első lámpát, de amikor a…..
Én biztos vagyok benne, hogy ha az Elmü kölföldi tulajdonosai adott esetben tényleg bűnösen szerzett extraprofitot talicskáznak is ki az országból, akkor azt pont nem az ügyfélszolgálatosok bérén spórolták meg. De Edit története jól mutatja, hogy ha az embert ok nélkül…..