Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orsvezer1

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berci cicám velem együtt kertes házból belvárosi lakásba költözött, aminek ő nagyon nagyon nem örül. Szeret kikandikálni, leskelődni, a mozgást figyelni, amit meglehetősen érdekesen old meg. Íme:Nekem cuki!..
"Kedves Cukiság!2011. július 26-án a képeken látható látogató fogadott a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében, az arra járók és az én nem kis megdöbbenésemre. Remélem, Nektek is tetszik!" – írta nekünk Nóra.Köszönjük! Kedves olvasóink közül tudja esetleg valaki,…..
"Sziasztok!4 hete született 8 ördögfióka a két felnőtt mellé. Küldök pár képet az eltelt időszak fotóiból (egyébként kisvizslak.blog.hu-n közvetítjük a történéseket)" – írta nekünk KK.Köszönjük!..
A kutya-cica barátságok mindig meghatóak, és ha egy rendkívül rossz PR-ral rendelkező pitbull egy párhetes kiscicát kap a foga közé, arról kevesen gondolnák, hogy ez lesz a végeredménye.Forrás: indavideo..
Ez a trükk minden bizonnyal azon alapul, hogy a macskamamák a tarkójuknál ragadják meg a kölykeiket, amikor arrébb akarják vinni őket. A kiscica tudja, hogy ilyenkor el kell lazulni, és úgy tűnik, ez az ösztön megmarad felnőttkorra is. :-) Ajánlom izgága macskák gazdijának…..
"Sziasztok!Szeretném bemutatni nektek Fantomot, aki nem szokványos körülmények között került hozzám. Előéletéről annyit lehet tudni, hogy kiscicaként egy gyerek találta a villamosmegállóban, aki berakta a táskájába, majd jó ötletnek gondolta a táskát macskástól(!)…..
"Kedves Cukiság blog-szerkesztők! Drazsé nevű francia bulldogom most 11 hónapos, tehát lassan felnőtté cseperedik, és ennek tiszteletére gondoltam, készítek egy pár darabos összeállítást arról, hogyan növekedett a kislány. :) Nagyon-nagyon hálás lennék és rengeteget…..
A kicsinyke cicakölyök nyitott szájjal alszik, majd álma zaklatottá válik, szalad - talán menekül -, majd az anyacica olyan szeretetöleléssel vonja magához, hogy nyomban megnyugszik, a tovább alussza az igazak álmát...Forrás: Indavideó..
"Sziasztok!Ő itt Mirci, barátnőm cuki cicalánya, amint éppen különböző élethelyzeteket old meg, teljes cukiság-bedobással. Mirci szeret szintetizátorozni és karmolni. Fürödni nem szeret. :) Üdv: hana"Köszönjük, bár a szintetizátorozós képet…..
"Kedves Cukiság!Gondoltam megosztom Veletek ezt a képet. Két kis dzsungáriai törpehörcsögöm (Muki & Muki) elég csúnyán verekedtek manapság, így kénytelen voltam szétválasztani őket. Amíg meg nem jött a másik terrárium, addig az egyik kicsi muki ki lett paterolva egy…..
"Nálunk vendégeskedett Theo, egy barátom boxerja, amíg ő hazalátogatott az ünnepek alatt" - írta nekünk FayeFaye.Köszönjük!parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);..
"Sziasztok!Szeretném bemutatni nektek Hakut, akit tavaly augusztusban dobtak be a teraszunkra, 2 hetesen.Nagyon rossz állapotban volt, a macskanátha ráhúzódott mindkét szemére, nem akart enni, pedig még macskaanyatej-pótló tápszert is kapott.Aztán megtaláltuk a tökéletes…..
" Ezeket a cicákat minden percben lehetne fényképezni, annyira aranyosan csinálnak mindent. Elég egy pillantás és máris ellágyul tőlük az ember. A fotókon egy számítógépes dobozkán üldögélnek, rajta melegednek. Megtalálták a gátor legmelegebb helyét" - írja…..
orsvezer1 2010.10.27 14:09:53
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
 "Keresd meg Lucát a képen! A helyes megfejtők között szívesen sorsolnám ki azokat a szőrszálakat, amiket a ruháimon hagyott a kis dög" - írja Kardos Zsuzsa. A feladvány él, a sorsolás elmarad :-)  ..
orsvezer1 2010.09.17 11:54:37
@mooneye: A cicus a fehér doboz tetején van, a homloka és a bal (rendezői jobb) szeme látszik, a feje felett egy szürke szoknya lóg, a szoknyán arany pánt van keresztben.
A szürkenyakú koronásdaru Ugandától, Kenyán keresztül, Dél-Afrikáig található jellemzően  mocsaras területek lakója. Testhossza 105 centiméter, testtömege 3500 gramm. Fején jellegzetes tollkorona, nyakukon piros bőrlebeny található. Fehér szárnyfoltja és hosszú…..
orsvezer1 2010.07.23 11:31:35
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: Ez most vagy provokatív jellegű kérdés volt, vagy pedig hiányoztál biológia órán, tojásból kelnek ki, mint minden madár.
Éva írt nekünk erről a szegény árván maradt sünikéről, akinek most közösségileg drukkoljunk, a hozzáértő tapasztaltak pedig adjanak jótanácsot, mitől nőhet nagyra ez a védtelen kis állatka. "A sünit apukám találta, sajnos a dombocskát ahol a családja fészkelt,…..
"Szeretettel küldöm be a táncoló egérkéimről készült képeket. Ez a fajta egérke nem nő nagyra, mint az a képeken is látszik. Nagyon játékos, kíváncsi, szelíd és kedves egérkék. Rengeteg cukiságra kpesek. A kölykök szeretnek kézben aludni, ezt a képek is…..
orsvezer1 2010.05.12 10:12:39
@mikénehavóna: Nekem is voltak problémáim a háziegérrel. Bemásztak a konyhaszekrénybe, és összeszarták az edényeket. Az ágyneműtartóban az ágynemű is mindig tele volt egérszarral. Aztán egy szép napon (3 éve) hazavittem az én szürke gyönyörűségemet, Cicót. A házból rövid időn belül kitakarodtak, megérezték a macskaszagot. Időnként a mai napig betéved egy-egy egér a házba, de Cicó rögtön üzembe helyezi magát, sokszor csak annyit hallok, hogy bútorok dőlnek jobbra-balra, Cicó éppen bevette a kanyart. Mai napig azt mondom: inkább macskaszőr, mint egérszar a fazékban.
Ehhez a fotóhoz semmilyen szöveget nem kaptunk, úgyhogy a kommentek között lehet tippelni, hogy milyen fajta kutyáról van szó, illetve milyenről lesz szó, ha már nem szafaládé lesz ez az illető, hanem kutya.  ..
orsvezer1 2010.04.20 11:18:14
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: Ha a macsekod ébren kint felejti a nyelvét, az idegrendszeri károsodásra utal, általában a belterjes macskáknál jellemző. Találkoztam már olyan ciccel, amelyiknek ilyenkor a nyála is folyt.
Audrey Ricci elvileg mindent megtesz gyerekeiért: tésztát főz nekik vacsorára, bepelenkázza őket és megengedi, hogy a saját tévéjükön nézzék a rajzfilmeket. A 66 éves floridai nő gyerekei azonban nem emberek, hanem két kapucinus majom. Cleo három, Lacey négy éves, és asztalnál…..