Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamil

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Szívünkben a kés 2009.07.05 11:05:00
András küldte el nekem az alábbi képeket, az Evo Klub fórumán tűntek fel. Egy Stockholmban élő tag küldte be őket. Nézem az elsőt, másodikat és lassan szúró fájdalom születik a szívem környékén. Majd a bosszúság, a tehetetlenség és a kérdés: miért? Fordok. Sierrák,…..
tamil 2009.07.05 12:13:27
@feroka72: Stockholm az Svédország, csak a rend kedvéért. És ezek bizony Cosworth-ök, látszik az autó orrán, meg a Cosworth felirat is a gyári. Emlékszem erre a lépcsős hátú, utolsó szériás Sierrára, mindig megcsodáltam a maga idejében és mai szemmel is gyönyörű! Belülről kicsit kockás a kemény műanyag műszerfal (volvós feeling), de attól még kéne, nagyon! Amúgy még egész jó állapotúnak néznek ki..
Belsőség Szeretni, igazán 2009.06.26 11:49:00
Bajban ismerszik meg az igaz barát, avagy olyankor válik el a szar a májtól, mondhatnám. Az autókkal is már csak így van ez. Vidám dolog autót vásárolni, az első boldog kilométerek, az ismerkedés izgalma, óvatosan parkolni a garázsban, jaj, csak meg ne húzzam. De ahogy…..
tamil 2009.06.26 13:50:08
@M division: Ezt a pozitív hozzáállást, köszönöm! Nem vagyok ám tanár, csak kissé bogaras :) Dehát ide úgyis csak ilyenek járnak..
tamil 2009.06.26 13:51:09
Alig másfél hónappal azután, hogy Csillagkúton elszabadult a kisvárosi terror és a TV2 napi szappanoperája a teljes lakosság körében a korábbi 11. helyről a 2. helyre küzdötte fel magát, a csatorna úgy döntött, eljött az ideje, hogy szembemenjen a toplista első helyén évek…..
"Szervizautó miatt nem illik reklamálni. Főleg akkor nem, ha az a férjemé. Az alábbi sorokat egy héttel ezelőtt írtam, amikor egy napra megkaptam használatra a Pandát, családunk szervizkocsiját. Hála Istennek, másnap már Zsolt ment vele, én átültem a frissen rendberakott…..
Ma reggel hírül adtuk, hogy már csak egy rövid nyaralásnyi idő van hátra és csődbe megy a Saab.Szerkesztőségi költőnk, Lowtyo azon nyomban siratóének szövegének írásába kezdett, mások nekrológ forgalmazásába fogtak. Ilyen gyászos hangulatban voltunk a dicső múltú, de…..
Belsőség Mégse adom el 2009.02.13 16:48:00
Felpörögtek az események. Múlt héten rájöttem, hogy igazából elfér ez nálam a garázsban. Úgyhogy befejeztem a régi, sokszor lemerült és keveset bíró akksi töltögetését, vettem bele egy újat. Aztán elvittem olajcserére. Ott aztán kapott új gyertyákat is. Végül pedig…..
Próbáljuk megúszni, hogy írnunk kelljen a Dömsödi Gábor kontra Autó 2 ügyről. Nem könnyű. És persze azt sem tudjuk, olvasóinkat érdekli-e egyáltalán a sztori. Meg nem jó  karma csemegézni a más baján, márpedig itt valaki mindenképpen rosszul jár. Egyszer már…..
Hiába imádom én Pandácskát, rajongok a praktikusságáért, az olaszos ötletességéért, a vászontetőiért, színtiszta nyolcvanas évekes hangulatáért, kiskutyahangon morgó 45 lóerejéért, azért a többség szemében ez mégiscsak egy pici, piros, elaggott, motorizált retikül. Nem…..
tamil 2008.12.30 21:33:06
@Csikós Zsolt: Amikor az érzelmi oldalra céloztam az öreg vasakkal, akkor pont arra gondoltam, amit írtál. És ebben semmi kivetnivalót nem találok, sőt. Viszont az nem tetszik, hogy a mögöttes tartalomban ott van az, hogy az új(abb) autók a régiek mellett csak valami haszontalan, úri játékszerek, amik még unalmasak is (tényleg mind az???). Van aki inkább ezeket választja, az állandó alkatrész utánajárás és az örökké véget nem érő költés helyett (kivéve, ha belenyúl valami esti műszakos csodába, legyen az francia vagy német). Csak ezt érzem kicsit visszásnak, mivel tudom, rengeteg új autó megfordul a kezeid között. A szakmaiságot pedig nem kérdőjeleztem meg, és ha nem baj, maradnék még TC olvasó is. Csak mert én bírom a régieket meg az újakat is, fájdalmas kivétel ez alól a Panda, dehát nem lehetünk egyformák.