Regisztráció Blogot indítok
Adatok
satriani

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldi játékosaink utolsó lehetőséget kapnak a bizonyításra ezen a héten. Légiósaink kudarcot vallottak, emiatt nem sikerült jól szerepelnünk a Kontinentális Kupán, értékelte Pék György UTE-vezetőedző az előző hétvégét. Pihenésre nincs idő, szerdán hat órakor máris…..
satriani 2009.10.28 20:15:35
@csatoimi: Talán az SC-nél is jó volna ezt a taktikát alkalmazni. :)
A csíkszeredai Kontinentális Kupa-tornán a két Mol Liga-csapat számára csak a presztízs volt a tét az utolsó fordulóban, hiszen a Hága szombaton továbbjutott. A hazaiak alaposan odatették magukat: az első harmadban nem esett gól, a másodikban aztán ötöt vágtak, "hihetetlen…..
satriani 2009.10.26 20:13:47
@csatoimi: Talán jövőben a HC? :)
Azért megyünk Klagenfurtba, hogy pontot, pontokat szerezzünk, mondta blogunknak Énekes Lajos a Sapa Fehérvár AV19 edzője, majd hozzátette: az elmúlt időszakban megmutattuk, hogy itt-ott tudunk jó játékot nyújtani, nyerni. Lassan jó lenne megmutatni, hogy folyamatosan is képesek…..
Az ünnepi péntekre két mérkőzés jutott a Mol Ligában.Az Újpest és a Csíkszereda a Kontinentális Kupában játszik, így a Brassóiak túráznak, a Dab.Docler pedig szabadnapos. Este hatkor a Vasas Budapest Stars látogat Miskolcra. Idén eddig egyszer találkoztak, akkor…..
satriani 2009.10.23 20:51:51
@qx92: Akkor legyen az UTE, mert ők a szimpatikusabbak. Az SC hadd örvendjen a megérdemelt második helynek. :)
Mihály Árpádot meghívtam a válogatottba, terveim szerint a Pannon Hoki Kupán Olaszország ellen be is mutatkozik Magyarország színeiben, mondta blogunknak Ted Sator. A szövetségi kapitányt azután kerestük meg, hogy a kiváló csatár hét eleji interjúnkban elmondta: ha rajta múlna,…..
Az első döntő:19:15, Csíkszereda, Vákár Lajos műjégpályaI. harmad:Góól(0-1)05:15 - A székely sor hozza az első gólt.A Sándor Szilárd indította akció után a  kipattanót nem hibázza el Péter Robi!Góól(0-2)10:06 - Ugyanaz a sor a kétperces duplakiállítás végén Kósa…..
satriani 2009.03.11 21:20:16
@poraszabolcs: Kérdezd meg azokat a SC szurkolokat akik most a Fenyő bárában fogyasztanak hogy mi a véleményük a birókról. Szerintük 3 gól volt birói segítség szerintem pedig 1. Na de mindegy a győzelmet nem kell magyarázni. Gratula az SC-nek, vasárnap majd remélem hogy ti fogtok a birókkal foglalkozni. :)
satriani 2009.03.11 21:23:34
@Csak a Sportklub : Mivel mocskoltam szerintem a forumot? Ha az embernek nem lehet véleménye akkor az milyen forum.
satriani 2009.03.11 23:21:19
@poraszabolcs: Egyetértek.
Az elmúlt hetek történései alapján meglepőnek is mondhatjuk, hogy a román döntő első mérkőzésén a sokszoros bajnok SC legyőzte a trónkövetelő HC-t. Már a vezetést is az SC szerezte meg, Mihály Árpádék futottak az eredmény után, néhányszor egyenlítettek, de…..
satriani 2009.03.11 23:12:46
@bakoelod87: Nem. Elitélem az erőszakot.
satriani 2009.03.11 23:17:36
@szekelyek: Szó sincs ilyenről. Ilyen volt és még lesz sajnos, mert ilyen a székely ember.
A hét második felében sok minden történt a romániai vezetésben. Kitették a főtitkárt, lemondott az alelnök, távozott a játékvezetők két főnöke, megszavazták a csíkszeredai kirendeltség megnyitását, miközben a bukaresti lobbi a fővárosi csarnokról egyezkedik. Nem csendes a…..
satriani 2009.03.01 17:04:27
@szekelyek: Vannak játékosok aki a csapatért mindent megtesznek, ilyen Pire is. Pire sérülten is játszot a HC-ért. Amikor sérülése miatt nem ment be a válogatottba akkor is a csapatért tette. Ilyen sunyi szövegen szoktunk röhögni a HC-és fiukkal amikor közösen olvassuk a blogot.
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
satriani 2009.02.26 21:12:41
@pumika: A Csergő testvérek nem voltak főszponzorok, miattuk ment tönkre az SC. Szerintem a többi szponzor kap megoldást hogy megmaradjon a csapat. Legrosszabb esetben a HC-nak lesz két csapata. :)
satriani 2009.02.27 13:30:02
@popeszku: Hamarosan letölthető lesz a HC honlapról.
Elképesztő különbség volt a csapatok közt a Mol Liga-ezüstérmes és az EBEL-kilencedik mérkőzésén. Az Alba Volán játékosai sokkal-sokkal gyorsabbak és erősebbek voltak, oda is tették magukat rendesen az elejétől kezdve. Kis túlzással akkor ütöttek gólt, amikor csak…..
Napok óta aggasztó hírek érkeznek az SC Csíkszereda háza tájáról. Ráadásul kedden gyenge játékkal, hat játékost nélkülözve 6-1-re kikaptak a HC-tól. Cseke Szilárd klubigazgatóval és Gál Sándor edzővel beszélgettünk a kialakult helyzetről. Egy tény: a csapat svéd…..
A teljes EBEL-kerettel megyünk Csíkszeredába, a tervek szerint 21 mezőnyjátékos és 2 kapus utazik, mondta blogunknak Ocskay Gábor a háromcsapatos csíki szupertornáról. Az Alba Volán szakosztály-igazgatója komoly presztízsmérkőzésekre számít. "A tornát Csíkszereda városa…..
satriani 2009.02.19 18:56:59
@lautstarke: Sajnos Rajz Tamás nem az SC játékosa és nincs játékjoga az SC-nél a magyar és a nemzetközi szövetség szerint.
satriani 2009.02.20 09:00:32
@fabot: Már volt szólva, a nemzetközi szövetség elnézést kért és kijavítják a bakit.
A HC Csíkszereda szerződést bontott az előző bajnokság alapszakasz-pontkirályával. A szlovák Peter Foltin kirúgásának okait nem részletezte blogunknak Kurkó János főember. A légiós csatár nem sok szerephez jutott ebben a szezonban, mindössze 15 mérkőzésen lépett jégre,…..
Túl van első Mol Liga-vereségén a HC Csíkszereda, az éllovas elvben pályaválasztóként kapott ki a székelyföldi rangadón az SC-től, hosszabbítás után. Rendes időben 6-6-ra zártak a felek, menet közben hol döntetlenre álltak, hol egy vagy két góllal vezetett az SC –…..