Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pyki

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Call Of Duty 4: Modern Warfare egy kiváló játék. Megreformálta a militarista FPS műfaját és egyben a Call Of Duty sorozatot is, hiszen ez volt az első, nem 2. világháborús környezetben játszódó CoD. A single player rész szinte tökéletes volt, de sokakat mégsem ez kötött le,…..
Pyki 2011.01.28 22:52:24
Én játszok a cod2,és a cod4-el is,és kicsit más a véleményem,kezdem a csalókal,akik csalnak nem azért csalnak mert nem tudják végig vinni a játékot,hanem pontosan azért hogy elrontsák más játékát,és hogy fel idegesítsenek másokat,engem evvel nem tudnak fel húzni,mert ha egy szerveren láttok csalót akkor le megyek,de általában olyan helyekre megyek,ahol sürűn van admin,de legtöbb szőr csak a klánom szerverein játszok,mert ott van admin jogom,persze vannak a másik féle csalók akik így akarnak "prok lenni" :),ilyennel is találkoztam.A másik nagy kedvenceim a beszólogatók,engem nem zavar hogy káromkodnak,vagy engem szidnak,csak egy dolog tudd igazán felhúzni ha azt írják be nekem hogy "csak hátba megy",na én erre azt írom,hogy mintha te nem szoktál másokat hátba lőni.Most viszont ki térek számomra a leg boszantób dologra,az hogy meg mondják hogy mitt csinálj,én ctf-be kezdtem cod2ben,de marhára idegesített hogy ott pofáznak hogy mit csináljak,elegem lett belőle és át mentem a tdm szerverekre ahol nincs ilyen probléma,sőt szerintem sokkal jobb is,mert idősebb korosztályok is előfordulnak.A köszönés és az hogy valaki gratulál a másiknak,szerintem nincs semmi baj vele,még aki így köszön vissza hogy "cs" avval se,mert nem mindenki irogatni megy hanem játszani,és az nem fog versben köszöni,nem azért köszön némelyik így mert lenézi az embert,ne általánosítsunk ennyire :),persze aki le nézi a másikat,az hamar ki is derül.Na viszont amit tényleg a legg jobban nem értek a játékosokban,a szabályok be nem tartása,most a gl,rpg,jugger,md tiltására gondolok,mert ahol tiltva van ott direkt csinálják,ahol meg minden perkett engednek,ott meg anyázák a akik pl gl-eznek,én ezzel nem tudok ki békülni.Ám avval nem értek egyet hogy csak a discósoknál vannak ezek az emberek,nem lehet egy zenei izlésre fogni hogy ki viselkedik az életben,amit erről írtál,kicsit háborgok,mert ugyan úgy megtalálható rockban,rapben,popban,nem lehet ezt a viselkedést,se zenére,se játékra fogni,hanem az embere aki így viselkedik
Már egy ideje terveztem ezt a cikket, mert úgy érzem, hogy muszáj megosztanom veletek a véleményemet a Rossz PC Junior Blogról. A viszonyulásomról szeretnék írni, arról, hogy hogyan ismertem meg, hogyan lettem tag, illetve hogyan váltak el útjaink eme oldallal. Rise & fall of…..
Pyki 2010.12.01 19:11:07
@save552: működik természetesen,csak mivel a clans.hu elköltözött,meg változott az ip címük
Pyki 2010.12.01 23:42:51
@save552:persze,91.82.84.212:28973 erre változott
Pyki 2010.11.30 23:05:47
@save552:de de,véletlenül igen :)
A The House Of The Dead kapcsán megint felvetődött ez a Left 4 Dead marhaság, és korábban is rengetegszer elmondtam 1-2 sorban a véleményemet erről a sorozatról, de itt és most bővebben kifejtem nektek miért is húzom a számat, amikor a Left 4 Dead szóba kerül... Kezdődött minden a…..
Pyki 2010.10.29 11:23:05
Én egy kicsit régebbi motoros vagyok,én a jó öreg 90's években kiadott játékokon nőttem fel,számomra azok a pc játékok legjobbjai,mert hihetelen élményt adtak :),én nálam az idei évtizedben a best év volt 2000-2005,utána már lehetett érezni a játékokon a változást hogy nincs meg bennük az a hangulat,és varázslat,de azért valamennyire meg maradt nekik,2006 végén,2007 elején be köszöntött az új korszak,sharder 3 meg direktx 10,meg a sok szarság,ennek a korszaknak az első áldozata volt az unreal tournament 3,nagyon nagy csalódás volt számomra,bár a voltak pozitív hatásai is,gondolok a a rainbow six vegasra,ami szerintem hihetetlen jó játék volt az elődjeihez képest,de pozitív csalódás volt a crysis is,nem vártam sokat tőle,mert ahogy az ut3 is,a crysis is a motorjával adták el,de szerencsére bele rakták azt a hytech ruhát,és a gyönyörű szép tájat,nekem nagyon tetszett hogy dzsungelben kell mászkálni,és nem városban egy ki jelölt úton,bár így is egy megadott ösvényen kellet sétálni,de olyan élményt adott mintha szabadon kóborolnál,nos szóval a 2007-2008 játékok viszonylag jók voltak,némelyiknek meg is volt a maga kis hangulata,2009-ben már csak egy két játék volt ami tényleg élmény volt vele játszani,de a mostani év egy katasztrófa,csak egy játék tetszett az idén az avp3,ez a játék tudta hozni az elődjei hangulatát,starcraft 2 nálam bukfenc volt,ahogy a maffia 2 is,az új medal of honort ide se írom,mert az egy vicc már amit avval a játékal műveltek,és még írhatnám a neveket bőven ami számomra gagyi volt.A left 4 dead,én csak egy két órát játszottam, és rá is untam,én is azt hittem hogy egy zombis játék lesz,(jó hogy azt hittem mivel úgy reklámozták :D),de hát igen,csodálkoztam mi zajlik a játékban,bár őszintén szólva,nem az ellenfelekkel van a bajom,hanem hogy hihetelen könnyű és egyhangú a játék,a második részéről meg annyit hogy szerintem direkt fejleszteték így ki,azért raktak bele közel harci fegyvereket hogy legyen második része ennek a csodának,inkább adták volna ki a Half-life 2 ep3-mat,de már annyira elhúzták az időt hogy az se érdekel,ez az én személyes véleményem a left 4 dead-röl,és a játék piacról :)
Nem tőlem, mert nekem az már meg sincs (nem is lesz többé), de Katamori nevű olvasóm készített hozzá egy kiegészítést. Ebben a patchelt verziót mutatja be, elég szókimondóan. Pár dolgot, amit bemutatott, már említve volt a blogon is (pl az a manus) de azért Rigs fanatikusoknak…..
Pyki 2009.06.23 08:33:06
Pyki 2009.06.23 16:36:11
@Katamori:
Ne haragudj de tényleg rossz,nekem nem a káromkodással van bajom meg a hangoddal meg hogy néhány szót elharapsz,hanem hogy erőltettet,nekem úgy jött le az egész videó hogy erőlködsz a mondatokkal és a poénokkal,nekem ez nem tetszett :S
Ötletes és szomszédok powaaaa!Küldte: _CaD_..
Ez tényleg nem valami vicc! A Stellar Stone bejelentette, hogy készül a Big Rigs Online (multis) változata! A cégnek van öniróniája, mert ugyebár ez a cég adta ki a mindenütt (jogosan) legrosszabb játéknak titulált Big Rigs-et. Érdekességképpen a cég többi játéka itt…..
Tamás küldött nekem egy képet a FIFA 09 demójából... Ehm... Mi folyik itt?  ..