Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öregmogyi

0 bejegyzést írt és 603 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
Az a széthúzásnak egy nagyon durva megnyilvánulása, hogy a Jobbik elnökségi levelezése nyilvánosságra került. Ez persze nem meglepő fejlemény azután, hogy Szegedi Csanád lemondott az alelnöki pozíciójáról; az EP képviselői mandátumáról viszont nem, annak ellenére sem, hogy…..
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
öregmogyi 2012.07.22 01:26:32
@kovi1970: "Sok okostóni! Fél km-t se bír ki egy ótó hűtővíz nélkül. Persze ettől még lehet kivétel."

Akkor az autók 90%-a kivétel, mert igenis bírják víz nélkül. (az első indítás után 7-10 percig) A kisebb motorokon/robogókon sincs vízhűtéses rendszer.
A Központi Nyomozó Főügyészség bizonyítottság hiányában megszüntette a nyomozást Gyurcsány Ferenccel szemben a sukorói telekcsere ügyében - kitűnő alkalom exminiszterelnökünknek az újbóli sajtóhadjáratra, vádaskodásra, a baráti sajtó beizzítására. Bizonyítottság…..
öregmogyi 2012.07.21 10:01:31
@Démonmac1: a kaszinók sorban mennek csődbe a magas adó miatt, tehát OVI csak tett nekik egy szívességet. Amúgy ha a kedves közelkeleti fejlesztők olyan nagy bizniszt láttak benne, akkor miért egy gyümölcsöst vásároltak az M5 mellett? És miért kellett ez a cserélgetős kavarás? Ha olyan nagy biznisz, akkor miért nem voltak olykedvesek, és vették meg rendes áron a Velencei tó melletti területe?
öregmogyi 2012.07.21 10:47:39
@vakapad: nem elég? A bírálat hiteles, így az oldalszámonkénti azonos szövegrész bizonyított. Az össz oldalszám azonos. A cím azonos. (bár Gyurcsány a cím második felének másolásával már nem foglalkozott.. ez már eleve bukás lenne egy átlagembernél) És Schmittet sem pusztán a plágium takarítottam volna el, hanem az utána előadott viselkedése miatt. GyF-nek még erre is sikerült rátenni egy lapáttal. A közgázas dogáját már hagyjuk is, hisz eleve nem is jelentkezhetett volna, ha nincs az első szakdoga. Márpedig azt erkölcsinek semmisnek tekinthetjük, így részemről megmaradt egy érettségizett tolvajnak, aki a saját feleségének a házából szolgálta ki magát. Majd még pofátlanul ő vádaskodik. Igazi DK-s jellem. Az elvbaráti is jó helyen vannak mellette. Mintapéldány az összes.
Egy gyorshajtás, ami talán meg sem történt, sorozatos eljárási hibák, eltűnt harmincas tábla. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
öregmogyi 2012.07.19 09:30:23
@kovi1970: mert valaki kitalálta, hogy az sétány. Én is jártam párszor arra hétvégén is), mégsem éreztem a "korzó" hangulatát. Fölösleges a tábla.
8ker Konzervrendőr 2012.07.17 13:19:00
Pontosabban konténer-rendőrőrs, de annyira abszurd, annyira gettós, annyira harci helyzetet idéző, hogy csak na: egy konténerben kialakított rendőrség, rajta kamerák, benne konyha, wc és a munkaállomások. Helyileg ez a Diószeghy Sámuel és a Korányi Sándor sarkán található - a…..
A Belsőség Blog nem engedi meg jelenni a hozzászólásomat a Belsőség Blogba!!! Az egyik bejegyzéshez szóltam hozzá!!! A medvés bejegyzés egy jó nágy átverés erre szerettem volna rá lebbenteni a figyelmet!!! De több kattintsára sem jelenik meg amit irtam!!! Soha nem szóltam még…..
A Horexnél nem nagyon értenek a marketinghez. Ha mégis, akkor mi a magyarázat arra, hogy a legalább öt éve farigcsált, szük hengerszögű V6-os motorral épített VR6 Roadsternek ilyen ostoba reklámfilmet forgattak?  Most, hogy az 1218 köbcentis naked bike tényleg elkészült, igazán…..
Blohin mester agyfaszt kapott, Kassai kettőt hibázott, a végeredmény jó lett. Kassaié az Eb bíróhibája. Körbenéztünk, mit mondanak a drukkerek a twitteren, szerte Európában.  Kassai ténykedése nemcsak a laikusokat, de a játékvezetői szakmát is keményen felkavarta. Andy…..
Az országgyűlés előtt az új Btk-tervezet. A három csapás után itt az ipiapacs és az ász az adu-szabály is. Az új büntető törvénykönyv tervezete minden eddiginél szigorúbban lép fel azokkal, akik szándékosan vagy gondatlanságból nem viszik partra a Balatonba sodort…..
  RBD Morier bécsi brit követségi titkár levele Lord Bloomfieldnek. Közli Frank Tibor a Brit diplomata a kiegyezés előtti Pest-Budán: R. B. D. Morier és az Osztrák-Magyar Monarchia születése c. tanulmányában (Külügyi Szemle 2008 / 2. szám) *   No. 7   Pest,…..
öregmogyi 2012.05.20 12:52:42
@Pan Modry: "szlovákia nem harcol a világgal".. Mert a világ valamiért szarik rá, hogy épp tegnap vették el az első magyartól az EÜ biztosítást.
Hasonló dolgot próbáljunk meg mi megcsinálni.. Lenne fasisztázás... Miközben az EU elnöke pár éve még a Benes dekrétumokat megerősítő Csehország volt. Ott valahogy nincsenek libsik, akik telekürtölik a világot, hogy milyen aljas a szlovák és cseh nép. Nálunk meg egy ízetlen cikk után amerikában rettegnek a libsik. És persze hisznek is nekik, hisz "magyar" ember mondja a helyiekről. Így nem csoda ha fordított kép alakul ki rólunk.
Ismételten felhívjuk a kedves reklámszakemberek figyelmét, hogy a négynapos ünnepek elején a lakások kilincsére kihelyezett reklámhordozókkal magukra haragíthatják a lakosságot: Korábban már írtam egy ilyen kapcsán. Most elutaztam a négynapos hétvégére, mint bizonyára…..
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
öregmogyi 2012.05.01 13:13:00
@dr. Közbiztonság Szilárd: "Szóval nem csodálom, hogy Rozs sógornak sincs meg a 30 évvel ezelőtti dolgozata. "

DE MEGVAN!!! Ne higgy már el ennek a hazug Gréczynek!!! (Net előtt ültök ti is, miért nem kerestek rá???)

MUNKAPÉLDÁNY AZ ANYUKÁNÁL:
www.hirado.hu/Hirek/2012/04/29/18/Szakdolgozat_ugy_Gyurcsany_volt_anyosa_megmutatta.aspx

A SZAKDOLGOZAT ROZS SZABOLCS KEZÉBEN:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3jm8hmAYvSQ#at=1127
öregmogyi 2012.05.01 14:02:39
@Mária: ilyen alapon Gyurcsány is hiába találná meg a sajátját.. hisz csak "beköttet egy újat". Sőt bárki, hisz az egyetemi példányokat általában leselejtezik. Ezek után kérdezem, hogy Csótány gazdád miért keresi a sajátját? ő IS AGYATLAN BAROM, UGYE?
A hajléktalanok után az autósok is megtudhatják, hogy milyen a fideszes rendpártiság. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester kerületében ugyanis a szabályos parkolóhelyen megállókat is megbüntetik. Józsefváros egy csendesebb forgalmú kétirányú utcában azért büntetnek meg…..
öregmogyi 2012.05.01 11:13:03
@tundrazuzmo: "Ez van, gondolkodni kellene, ez kivételesen egy olyan KRESZ szabály, aminek még értelme is van."

mivel nem hallunk tömeges balesetekről hasonló helyzetből így ezt az agymenésedet akár el is felejtheted...
A szocialista párt ennél többet sem remélhetett volna. Schmitt Pál plágium ügye kapcsán sorban nézik végig a politikai élet szereplőinek végzettségét, az ezeket igazoló papirokat és a diplomamunkákat. Amire már tényleg nagy szükség volt egy ideje. Nem csak azért, mert a…..
öregmogyi 2012.04.30 23:11:43
@rockjano: a külön frakció sok lóvéval jár, amit ezek a gazemberek nem érdemelnek meg.
öregmogyi 2012.05.01 00:16:57
@rockjano: a Közgépről, és úgy általában a fideszes osztogatásról: a Fidesz legalább magyarokat pénzel, és nem Strabagot, Alstom-ot, Joav Blumokat. És nem az oroszoknak próbálja átjátszani a MOL-t (az OMV segítségével)

Ez a rohadtnagy különbség a két párt korrupciója között! Mi mindkettőből kimaradunk, de példul közben a Közgép egy világszínvonalú társaság lesz, és nem a Strabag hízik a magyar adófizetők pénzén.

Gyurcsányék egyszer bíztak nagy lóvét magyar cégre. Az M0 híd építésénél. Csődbe is vitték.
öregmogyi 2012.05.01 00:51:19
@Kihaennem00: ehhez a sok adóhoz annyit, hogy a fidesz nagyon jól csinálja! Úgy sarcolja meg a tömegeket, hogy közben mindenkitől csak morzsákat kér, amit ki fogsz fizetni.
A SZJA-val mindenki csalt! (az a pár hülye tartotta el az országot, aki nem tudott csalni) Aki régebben a magasabb kulcsba esett az mégjobban titkolta a jövedelmét. A Fidesz végre belátta, hogy egy ilyen szánalmas adómorálú országban csakis a fogyasztás (áfa) felől érdemes adóztatni. És azért vannak újabb és újabb adók, mert az EU nem engedi, hogy az ÁFÁval differenciálják a terhet. Ezért külön kis adókat aggatnak a termékekre és ezzel imitálják az ÁFÁt, Szerintem óriási ötlet! Ugyanis egy politikus akkor vezet jól egy országot, ha az emberek nem lázadoznak a konkrét sarcok ellen (pl 300Ft vizitdíj), hanem észrevétlenül fizetgetik a csip-csup összegeket. Sajnos mi ilyen nép vagyunk. És aki skandináv típusú adómorált vár el tőlünk, az politikailag meg fog bukni. Azt kell elvárni a tömegektől, amit lázongás nélkül fizet. Persze Csótányék benne voltak a vizitdíj-automata bizniszben... mint anno az autópálya bódékkal is ez a pancser komcsi brigád árasztotta el az országot. (fölöslegesen, hisz pár kamera kiváltotta a sok bódét és embert) Azt nem bírom a komcsikban, hogy olyan dolgokból próbálnak korrupt pénzt keresni, ami árt az országnak, és idegesíti az embereket.
Gyurcsány Ferenc plágiumgyanús szakdolgozatával kapcsolatban épeszű és éplelkű embernek nem nagyon lehet más véleménye, mint Schmitt Pál másolt doktori értekezésével kapcsolatban volt. Ha a feltételezést nem tudja hitelt érdemlően megcáfolni a volt miniszterelnök, pontosan…..
öregmogyi 2012.04.30 16:43:40
@wowerman: "pedig nincsenek is meg a szakdolgozatok"..

A rokoné megvan. Gyurcsány is elismerte, hogy létezik, látta, és abból dolgozott. Innentől kezdve hagyjuk ezt az eredeti példány, vagy "csak" munkaanyag dolgot. A címe ugyanaz. Ez is tény. Gyurcsány meg nem találja a saját példányát. Megjegyzem, a közgázos diplomamunkája is "elveszett"... Fogunk még erről is hallani a HírTV-ben.
öregmogyi 2012.04.30 17:27:05
@wowerman: az egyetemnél nincs meg, de otthon megvan a rokon dolgozata.
Talán már a kedves Olvasó is észrevette, hogy amint megbukik valamivel a Fidesz, azonnal előjönnek valami gyurcsányozással. Szerencsétlen Orbán még mindig azt hiszi, hogy ha tévévitás lealázójának nevét odakeverik valamihez, akkor visszatér a 2010-es szavazóinak másik fele.Mivel…..
Ha elképzelünk egy vegyesbolti eladót, aki majd minden terméknél a fejét vakarja, hogy akkor ezen a terméken mekkora is az áfa kulcs, nem az adóegyszerűsítés és a gazdaság kifehérítése jut az eszünkbe. Két csoport jár majd jól a sokkulcsos áfával: a pénztárgépüzletág…..
 Elnöknőt választ Magyarország.Rubint Réka új fotójaRubint Réka (1978. június 28.) magyar fitnesz-celeb tanításai videószoros mértékben árasztják el az edzőtermeket, negyed millió kedvelője van. A napokban lefotózta magát az autójában, és a…..
Belsőség A legtutibb biznisz 2012.04.05 15:48:00
...megfelelő odafigyeléssel igazán szép autó lehet még belőle... Minden bizonnyal. De hogy jó lesz-e? Vagy olyan biztonságos, mint a hölgytulajdonos előtt volt, az már kétséges. Megfelelő odafigyeléssel anyám is máshoz megy férjhez és én lehettem volna Fernando Alonso... Aki…..
Ma egy egészen más véleményt is meghallgattam egy egyetemi professzortól, és lehet benne igazság, bár tartalmilag lesokkolt: "Sok rettenetes doktorit láttam már, ráadásul phd fokozaton, képzeljenek el 150 oldalt, amiben egyetlen értelmes magyar mondatot nem találni!"…..