Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elcantodelloco1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az UTE az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén is 100 százalék fölött teljesített – már ha ez lehetséges –, az Alba Volán harmadjára sem hozta azt, amire az EBEL-szezon közben képesnek tűnt, és ez az első két találkozóval ellentétben elegendőnek bizonyult a…..
Magyarország rettenetesen nehéz mérkőzésen harcolta ki a továbbjutást a budapesti olimpiai selejtezőcsoportban. Bár végül három góllal nyertünk, a második harmad, de különösen az utolsó harmad első fele nem igazán volt a mienk, nagyon kellett Vas János negyedik és Palkovics…..
elcantodelloco1 2008.11.09 19:58:26
A második harmadban egy ideig úgy nézett ki, a szerbek megkeseríthetik a horvátok dolgát a budapesti olimpiai selejtezőcsoport utolsó előtti mérkőzésén, 0-2 után szépítettek, támadtak is, de viszonylag gyorsan kaptak még kettőt, és eldőlt minden. Horvátország végül 5-1-re…..
Drámai meccset játszott az EBEL 4. és 3. helyezettje Székesfehérváron, az Alba Volán vezetett 1-0-ra, a második harmad utolsó percében a Viennánál volt az előny, a gólt ráadásul hátrányból szerezték, a legvége előtt kilenc másodperccel egyenlítettünk. A harmadik felvonásban…..