Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bozontkun

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azoknak akik szeretnek Ragnarok onlineozni: http://intense-ro.net/ Sok magyar nincs (szerencsére), de ha valaki innen jön az annyira rossz ember nem lehet ;) Óránként vannak eventek, kb 1000 ember, félnaponta lehet szavazni a szerverre amit viszonylag értékes díjakkal jutalmaznak. Ratek…..
Egy ideje porosodott két megnézetlen anime epizód nálam. 2 sorozat első részei. 2 egészen új sorozaté. Eldöntöttem hogy nézni fogom őket amikor az AnimeAddicts kiirta hogy projectet csinál belőlük. Amikor lejöttek rögtön belepillantottam a művekbe, de nem voltam olyan…..
Könnyű novellából készült animét már mindenki láthatott, gondoljunk csak a Shakugan no Shana-ra vagy a Full Metal Panic!-ra. Egy novellából jóval egyszerűbb animét készíteni, hiszen a történet adva van, viszont a mangával és a visual novellekkel ellentétben, egy könyvnél a…..
Egész rég volt már amikor elkezdtem... majdnem olyan rég volt mire befejeztem. Ez az egész egy teljesen harmonikus, fullos kikapcsolódást nyújtó, szolid, mindössze pár részből álló szösszenet. Itt-ott poénos, itt-ott szomorkás. Mindent csak mértékkel.A sztori később játszódik…..