Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Postaládablog

65 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Belgiumban jártam, postaládát láttam. Azt hallottam rólad, boldogság az néked, ha efféle dolgokról fotót küldök, szépet. A mellékletben látod, postaládák nőtték körbe a világot."..
Köszönjük mergencnek a képet a Szajki tavak mellől. Lett volna egy másik kép is, de a blogszerkesztő benyelte...
..
Postaládablog 2010.01.17 17:32:11
"A postás fél évig könyörgött, hogy vegyünk egy postaládát. A piaci felhozatal sem kinézetben, sem árban nem ütötte meg a mércét. Nosza, bontott és hulladék fákból némi kreativitással megalkottuk saját ládánkat. Az inspirációban segített a http://postaladak.blog.hu/,…..
Szóval, miután Duracell-hajtású lokális botránycelebbé avanzsáltam a Solaria fórumon, elkezdtek hivatalos részről is csorogni az információk, sőt, tegnap felhívott Képes Gábor is, a sfszakosztály titkára, aki - azt hiszem - a jelentkezésemet is leadta. Ő is megerősítette, hogy…..
Fotó: Hanna..
"Igazi levélház." (Hanna)..
Fotó: Hanna..
"Postaláda-lábtörlő. Az ott egy kefe... Leporolja a leveleket, hogy azok makulátlanul jussanak el a címzettekhez." (Hanna)..
"...az út túlsó oldaláról fényképeztem, de nagyon megtetszett, ahogy a ház, a kerítés és a postaláda <egyben> volt." - írta nekünk Hanna, akinek a kistarcsai ládákat köszönhetjük...