Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcika83

0 bejegyzést írt és 333 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szurkolói közösségünk május 3-án lehetőséget kapott a klub vezetésétől, hogy találkozó keretében előadja a mögöttünk lévő jégkorong idény lelátói helyzetértékelését, elmondja javaslatait illetve tájékozódjon a klub mindennapjairól a beavatottak szemszögéből. A…..
A különböző helyeken egyszerre felröppenő híreket  az érintett játékos is megerősítette, a kiváló csatár a Cenk alatt folytatja pályafutását. Köszönjük Zsoltnak az itt eltöltött éveket, az együtt elért sikereket, a folytatáshoz jó egészséget kívánunk!!! Nem…..
marcika83 2013.04.23 13:27:39
@SzekelyL.: Ez a szempont tényleg megállná a helyét, ha a bevonható források maximumán járnánk.
Ezzel szemben az igazság az, hogy lehetne még növekedni, haladni fölfele, több pénzből összehangoltabb szakosztályvezetéssel jutna is, maradna is mindenre elég.
marcika83 2013.04.24 20:02:23
@farkashazy69: @fazi73: Igazatok van, én is erről beszélek már másfél éve...
Egy profi klubban a mostani vezérek csupán Tiszteletbeli - vagy Sportigazgatók lehetnének.
Ha a játékosoknak profi státusuk van, akkor az üzletvitelnek is annak kell lennie.
Ehhez kellene egy olyan ember (csapat) akinek tényleges lehetősége, kötelessége és felelőssége lenne a dolgok előre mozditása.

Egy picit fölfordult a világ, mert, amint látom, a politika használja a sportot, s nem a sport a politikát. Ez pedig közép és hosszú távon mindkettő rovására fog menni.
A szekelyhon.ro alapján: A Román Jégkorong-szövetség fegyelmi bizottsága (fb) még a döntő második mérkőzése, a hétfő (április 1.) esti összecsapás előtt összeült és megtárgyalta az esetet, és a döntést szóban közölte a két érintett klub vezetőségével, illetve a…..
marcika83 2013.04.02 18:50:28
@cicero77: Azért nem mertek soha szólni, mert mindenki "tudjuk milyen" versenyvizsgán nyerte el az állását!
Az elnökök sorában, talán néhai ANTAL ISTVÁN-t kivéve, aki még hallatta a szavát bukaresti tévéstúdiókban is, csak a meghunyászkodó, simulékony álláspont volt képviselve, nem is csoda hisz mindegyikük egyedül megpályázott és "sikeresen elnyert" kenyérkereső állása megtartásáért bevállalta a KUSS-ot is.

Azt kellene elérni, hogy új váljunk le a Minisztériumról, hogy az új csapat a régi jogutódja legyen. Így megőriznénk az elért eredmények presztízsét és számát, s hatékonyabb, bátrabb csapatszervezést engedhetnénk meg magunknak!
marcika83 2013.04.03 09:46:02
Hodos László tájékoztatása szerint a DigiSport a döntő mai mérkőzését nem közvetíti, így azt csak a helyszínen lehet megtekinteni. A kevésbé megszokott időpont és az ünnepi készülődések ellenére is várjuk a szurkolókat a Vákás Lajos Műjégpályára...
marcika83 2013.03.30 14:39:06
marcika83 2013.03.30 14:42:19
@cire: A szövetség nemtörődömsége, trehánysága végett...
Kedden dőlt el, hogy szombaton lesz a meccs, a televíziók pedig hetekre előre terveznek!
(Köztünk legyen szólva, amúgy is a sportértéke vitatható színvonalú)
Elvesztette pályaelőnyét a HSC Csíkszereda a szombati Dunaújváros elleni mérkőzés után a MOL Liga döntőjében. Ma újabb meccs következik, amely sok mindenről dönthet. Apróságok döntenek a MOL Liga idei döntőjében. Ezt bizonyította mind a három eddig lejátszott mérkőzés.…..
marcika83 2013.03.18 10:19:53
Ideje van a megtisztulásnak, ideje van hogy a söröspohárba tiszta vizet öntsünk.
Értékelendő a vezetőség utóbbi időben meghozott pozitív döntéssorozata, de az optimális, mindenki számára építő és jövőbe mutató, úttól még távol vagyunk.

A minőségi szurkolást nem helyettesítheti a mennyiségi néző.
Igaz, vannak olyanok is akik elvből nem mennek mérkőzésre, mert "bohócokra, okoskodókra szükség nincs". Aki ilyen meggondolatlan kijelentésekkel elérte, hogy jóravaló, itthon mindig helytálló és több évnyi (évtizednyi) idegenbeli kiszállást is vállaló személyek távol tartsák magukat a lelátóktól, annak saját lelkiismeretével kell elszámolnia.
Ehelyett jönnek olyanok, akik Székely Himnuszunk alatt két kézzel tömik magukba a "kakast" és olyanok is akik csak létszámszaporítóként láskilkodnak, de tapsolni már restek.

Azért utaltam a vezetőségre, mert az ő segítségük a következőkben állna:
-betartják (betartatják) a jegykiadás (tudtommal törvény által is kötelezett) azon szabályát, hogy mindenki arra a helyre üljön, ahová a jegye szól!
A jegy vásárlásánál pedig megkérdeznék "Gyuri bácsi? Maga állva nézi végig vagy leülve? ok leülve. E23"
Nem kell felszedni a székeket, csupán egy álló alakot jelképező öntapadóst kell a szektorkódját jelző nagybetű alá kiragasztani. Majd ha az iménti Gyuri bá sipítozik, hogy nem látja, de közben az E23-as jegyével az A-vagy B szektorban tepsed, akkor megkérjük, hogy tessék már odafáradni, ahová a jegye szól, s ne ránk, hanem a mérkőzésre koncentrálni.

Javaslom ha nem is egy egész szezonra, de a Román Bajnoki döntőben, "kísérleti jelleggel" egy ilyen vagy ehhez hasonló beléptetést, ültetést, stratégiát alkalmazni.
Dunaújvárosban kedd este elrajtol a MOL Liga 2012/2013-as idényének a fináléja. A házigazdák a HSC Csíkszereda együttesét látják vendégül. A csíki csapat szurkolói bíznak a csapatban és a számokban, amelyek alapján a végső győzelem elérhető.  A MOL Liga első…..
Csodálatos mérkőzésen megszerezte a második győzelmét a HSC Csíkszereda együttese a HC Érsekújvár ellen a MOL Liga elődöntőjében. Jöhet a felvidéki kiszállás.  Ismételten Pazar hangulat, közel 2000 néző, fogadta a csapatokat a MOL Liga elődöntőjének második…..
Egyik ismert sportújság hétközi főcímét imitálva már minden kételyre fény derült: idehaza szenvedett vereséget a HSC Csíkszereda a szezon egyik legfontosabb mérkőzésén. Óriási embertömeg, felfokozott hangulat és az végletekig feszült izmok - hatalmas tétje volt a ma esti…..
Három mérkőzése maradt hátra a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának a MOL Ligában. Pénteken a Brassói Corona együttesét látják vendégül Gál Sándor tanítványai, akik ha győznek, akkor biztos résztvevői a rájátszásnak.  Hazai környezetben is bemutatkozik Gál Sándor a…..
marcika83 2013.02.22 18:15:23
Az eredmény nem egészen tükrözi a mérkőzésen látottakat. Minden harmadot gyakorlatilag kézben tartott a csíki csapat, de ez folyamatosan csökkent a harmadszámok növekedésével. Az első játékrészben hamar vezetést szereztünk, Hurtaj lőtte ki a rövidet közvetlen közelről.…..
marcika83 2013.02.03 20:12:36
A ma esti meccs előzetese IDE kattintva olvasható...
Ma délután az érsekújváriakat fogadtuk a Vákár Lajos Műjégpályán. A szlovákok két napja 4-0-ás vereséget szenvedtek a Cenk alatt, így a rájátszásért folytatott harc továbbra is éleződik. Stefankaék ellen nem nagyon megy az idén, a negatív mérlegen itt az idő kicsit…..
marcika83 2013.01.20 22:30:33
@SportClub: Egy lóf@szt nem, fizetést kap érte...
Ha valamelyik vendéglőben a szakács elsózza az ételt, vagy kisebb az adag a megígértnél csak nem hagyod szó nélül!
marcika83 2013.01.20 22:36:00
@SportClub: Igaz, lehet túl durva voltam itt az állati nemiszervek emlegetésével, de legyen már vége az alibizésnek.
Már elegem van abból, hogy valaki csak azért csapattag, mert sok rokona van, vagy valakinek az őse/ismerőse!

Amúgy tudja valaki, a játékosok bérezése teljesítmény-orientált? Van benne egy olyan záradék, hogy ha nem jutunk be a Mol playoffba akkor -30% de ha megnyerjük akkor +50%? :D
Ma délelőtt a HSC Csíkszereda vezetősége sajtótájékoztató keretén belül mutatta be az újonnan igazolt Jaroslav Kmitet és Hodos László igazgató beszélt a további tervekről, elképzelésekről. "A klub egy régi hiányosságát orvosoltuk azáltal, hogy hétfőtől Darvas Attilát…..
marcika83 2013.01.12 18:26:05
@RioR: Ezért szavaztam rájuk. :D
Hajrá Sport Club Boldog új évet! 2012.12.31 12:16:01
A blog szerzői nevében kívánok minden olvasónak, szurkolónak, játékosnak, vezetőnek, támogatónak és minden embernek sikerekben gazdag 2013-as évet. ..
December 28-án, pénteken 17 órától a HSC Csíkszereda az Újpest csapatát fogadja a Vákár Lajos Műjégpályán, míg vasárnap, december 30-án 17,30 órai kezdettel a Dunaújvárosi Acélbikák vendégeskednek a szeredai jégcsarnokban. Mindkét mérkőzést élőben közvetíti a…..
marcika83 2012.12.28 09:33:50
@deenneess: Nem, a közeljövőben fizetni fognak, hogy valaki bemenjen az Arénába!
marcika83 2012.12.28 10:48:00
@deenneess: Igy Szilveszter előtt félig viccnek szántam, habár elég keserű anekdota...
A Románia Kupa négyes döntőjéből már csak egyetlen egy mérkőzés volt hátra, a döntő, amelyben borítékolhatóan érdekeltek voltak csíki legényeink. Ellenfelünk az utóbbi években a Steaua játékerejét felülmúló Cenk alatti gárda volt: Brassó. Népes nézőszám mellett…..
Még szeredai szinten is megcsappant érdeklődés övezte a Románia Kupa négyes döntőjének első mérkőzését, amelyen kedvenceinknek a galaciakkal kellett felvenniük a kesztyűt.  Kisebb (vagy nagyobb, mindenki döntse el) meglepetésre a vendégek előtt adódott az első sokat…..
marcika83 2012.12.22 19:35:31
@vereske69: Ha a politikusok nem vállalnának aktív szerepet a sportban, akkor a sportért rajongók, érdeklődők sem politizálnának a sportnak szánt időszegmensükben.
Remek végjátékkal harmadik meccsét is megnyerte a házigazda válogatott, ezúttal Litvániát verték egy cseppet sem egyszerű meccsen Keresztes Ottó tanítványai. A 4. percben a litvánok szereztek vezetést, amit Bíró Gergő egyenlített ki a 15. percben, majd a második harmad elején…..
marcika83 2012.12.13 18:43:50
Hajrá Sport Club HSC-Miskolc 2012.11.02 12:56:34
Nem lehet más célunk a mai meccsen, mint megszakítani a szokatlanul és fájóan hosszúra nyúlt nyeretlenségi sorozatunkat, ehhez azonban az igen komoly játékerőt képviselő Miskolcot kellene legyőznünk. Sérültjeink közül Góga remélhetőleg már tud játszani, Flinta és Nagy…..
Hajrá Sport Club Örökrangadó 2012.10.31 08:39:49
  Ma, szerda este 18:30-tól lép jégre csapatunk a román bajnokság keretein belül, az ellenfél pedig nem más, mint az örökös rivális bukaresti katonacsapat. Legyünk ott minél többen, hogy a fiúk érezzék mellettük van egész Csíkszereda, és szurkoljunk ki egy jó…..
marcika83 2012.10.31 20:09:56
@Matyi Erdelybol-www.powerplaymanager.com/r299814: A pipék eltüntek a xaruk ittmaradt
Bár a MJSZ honlapján úgy szerepel, hogy elfogadták a HSC Csíkszereda óvását, itt tulajdonképpen a brassói óvás nyomán keletkezett elsőfokú elmarasztaló döntés elleni fellebbezést fogadta el a MOL Liga Végrehajtó Bizottsága. A Miskolc ellen szerzett 1 pontot, valamint a Brassó…..
marcika83 2012.10.26 21:02:22
@csatoimi: Egy igazi székely nem seggfejezik, mert, habár nem ismerem, de tiszta lelkiismerettel vallom, hogy Matyi nem ellenség, sőt nem is ellenfél, csak fáj neki a 14-1...

Joga van mindenkinek vélemény nyilvánítani, akár pozitív, akár negatív töltetűt, de attól nem leszünk jobbak, ha csak simogatással illetjük a csapatot.

A nyers flekken akkor is nyers ha édesanyám sütötte, s akkor is ha ezeridegen...
marcika83 2012.10.26 21:15:45
@csatoimi: Sehogy nem kell illetni, mert végigkövette a meccset, esetleg drukkolt, s a város és megye által biztosított közpénzből támogatta is a csapatot.
Nem lehet rózsaszínfelhőben élve előbbre jutni, sokan fizetett (negatív) kritikusokat alkalmaznak, hogy a célszemély (színész, sportoló, politikus) lássa, hogy van még mit fejlődni.
A kussolásnak csak negatív következményei vannak, ehelyett tehát inkább arra kell törekedni, hogy az ilyen negatív véleménnyel rendelkezőket is meggyőzzzük, hogy lesz szebb jövő! Ezt pedig hiteles személyek, hiteles jövőképével és átlátható működéssel lehet biztosítani!
           Mint ismeretes, keves babér termett a bajor kiruccanásból a hőn szeretett szeredai gárdánknak (és nemcsak, talán pár öröm-”ittas” emberrel is találkozhattunk volna annak a bizonyos Kutyának a környékén, ha többet sikerül kihozni a…..
Hajrá Sport Club A szív diadala 2012.10.14 23:19:10
Ma este a listavezető látogatott el a Vákár Lajosra. Nem volt sok okunk a bizakodásra, hisz az utóbbi időben minden oldalról csak nyúznak és faragnak minket. Ennek tetejébe ma a 300 spártai harcoshoz hasonlóan kellett szembenézzünk a többszörös túlerőben lévő…..
marcika83 2012.10.15 20:49:54