Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bzsuzso

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A facebookos, a gasztrós - és persze a boros téma mindig örök. Bandisternkern viszont itt is újat tudott mutatni: nemrég egy fiktív borklub összefoglalóját hozta nekünk össze, szép keretbe ágyazva.   A modoros borivó  Sziasztok, üdvözlök mindenkit a szokásos havi…..
Rövid délután szakítás, sms-ben.A kép innenSziasztok, Ez aránylag rövid, hisz a háttérsztori elég sablonos. Összejövés, jól megvagyunk fél évig - egyszer csak feltűnik, hogy valami nem stimmel, ami egy kommunikációs zárlatban csúcsosodik ki.Számos hiábavaló megkeresés után…..
bzsuzso 2009.03.26 11:54:14
-Cija :))) Te, a Reni milyen már :) Ilyen hashoz van pofája felvenni ezt a topot, a hurkái alól alig bukkan ki a pirszing... ebben a farmerben meg még nagyobbnak tűnik a picsája, hát ő tudja. A Zoli meg már megszokta, minden este úgyis csak pókereznek a Laciékkal... én megőrülnék,…..
Modorosblog Modoros társkeresés 2009.02.02 06:20:00
Csókolom, pókmajom! :-)Nyájas olvasónk, janomano és egy - a neve elhallgatását kérő - amatőr modorkutató is arra bíztatott, hogy írjunk áttekintést az internetes társkereső oldalak közönségének nyelvi- és viselkedésbeli mesterkéltségéről. Tévedés ne essék: távol…..
A Képviselő Funky blog számos egyéb ok mellett elsősorban azért jött ám létre, hogy hűen dokumentálja Gyurcsány Ferenc jó tulajdonságait. Gyurcsány színészi kvalitásaira Szily László egyszer már felhívta a figyelmet, amikor a miniszterelnök úr egy viszonylag egyszerű…..
Halihó! ;-) Rendkívül hasznos javaslatokat küldtetek a megjegyzésekben. Természetesen cikket érdemel a karácsonyi modoroskodás meg a modoros tanarak is. Azonban először folytassuk a modoros nők egy alfajával, a színházas, külföldrajongó, nagyvilági hölgyeményekkel! // //…..
Ha a Forma-1 meg a szóviccek összetalálkoznak, abból általában szörnyű dolgok születnek (lásd legutóbb), de visszatérő ápoltunk Té Rolandinho képes még ezt is alulmúlni. Nekem a kép láttán instant csökkent nyolc fokot a testhőmérsékletem, de amikor megláttam a megoldást...…..
bzsuzso 2008.11.08 13:30:58
Közgazdász Vagyok A Betétekről 2008.10.16 12:42:00
Ez a post most Maris nénikről, Józsi bácsikról, Péterekről és Pálokról is szól. Meg a világválság Magyarországi vonatkozásáról is.   Mi is az a betét? - így szólna az első kérdés, ha a marsról jöttünk volna. Mindenki tudja, hogy mi az a betét: „Hát, odaadom…..